A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Ő lett volna a legboldogabb első futamgyőzelme küszöbén, ha Schumit elengedhette volna az utolsó körben.Los Banditos írta:Massa elég sokszor mondta hogy ő is boldogabb lenne ha mindkét cím az övék lenne,és a végén is mondta hogy sajnálja hogy nem tudott segíteni Michaelnek.
Simán nem,de ha Schumi előtte megy pár körrekordot,akkor jogosan védekezhettek volna úgy,hogy hisz gyorsabb volt! Mindenki látta! Utolérte volna,és le is előzte volna,de már a Safety Car előtt!!! ÁÁÁ nagy szerencsétlenség volt,de utána meg hibáztunk sajnos..doki írta:Csak simán nem adhatta volna át az első helyet,mert csúnya bünti lett volna.Los Banditos írta:Massa elég sokszor mondta hogy ő is boldogabb lenne ha mindkét cím az övék lenne,és a végén is mondta hogy sajnálja hogy nem tudott segíteni Michaelnek.

Csak simán nem adhatta volna át az első helyet,mert csúnya bünti lett volna.Los Banditos írta:Massa elég sokszor mondta hogy ő is boldogabb lenne ha mindkét cím az övék lenne,és a végén is mondta hogy sajnálja hogy nem tudott segíteni Michaelnek.
Los Banditos írta:Amúgy a Massa a végén azért lassított annyira mert ha mondjuk ott 3 kanyarral a vége előtt megelőzi a lópofikát Schumi akkor átengedi Schuminak a győzelmet és 4 pontot farag a hátrányán.
Azt az összes körben megcsinálhatta volna csak időt vesztett volna vele de az utolsó körben megpróbállta hátha...Tibi1982 írta:Még soha nem szúrkoltam annyira Sumáknak mint tegnap! Csak azt nem értem, hogy miért az uccsó körben-kanyarban tudott annyira rámenni csalonzóra, hogy majdnem megfogta! Lett volna rá 10en akárhány köre, de egyszer sem került olyan közel hozzá, mint a leintésnél!
Na mindegy GO VILLENEUVE, RAIKKONEN, ÉS SUMÁK
Ha megnézed Alonso eléggé elszúrta az utolsó kanyarkombinációt - meg is csúszott kissé - ezért tudott olyan közel kerülni ott Schumi.Tibi1982 írta:Még soha nem szúrkoltam annyira Sumáknak mint tegnap! Csak azt nem értem, hogy miért az uccsó körben-kanyarban tudott annyira rámenni csalonzóra, hogy majdnem megfogta! Lett volna rá 10en akárhány köre, de egyszer sem került olyan közel hozzá, mint a leintésnél!
Na mindegy GO VILLENEUVE, RAIKKONEN, ÉS SUMÁK
Azért - emlékeim szerint nem is egyszer - volt, amikor Schumit hozta újra versenybe a Safety Car... Szerintem az esetek nagy részéből ő jött ki jól. Tegnap nem!ozsimiki írta:Hát hol is kezdjem?noname írta:Az konstruktőri-Vb-cím meglesz, de sajnos már egyre kevesebb esélye van Schuminak a győzelemre, de azért még bízok benne, meg abban h Alonso hibázik. Egy kiesés elég és akár 2 pontra csökkenhet az az előny.
Nem fogom a Safety Car-ra csak,de tény,hogy ha az nincs,akkor Schumi 1.Massa2. Alonso3. és 6pont a hátrány!
De: ha nem hibázik Schumi egy jó nagyot,akkor is vissza jön az utcsó boxkiállás után Alonso elé,szóval szerencsénk sem volt,és hibáztunk is,ez van.
Massa nak óriási grat,tényleg MEGÉRDEMELTE!
Én bízok továbbra is a VB-ben,csökkentek az esélyek,de két kettős győzelemmel meglehet,de Schuminak nem szabad ilyeneket hibáznia többet!(Időmérő+Verseny!)
FORZA SCHUMI!
FORZA FERRARI!
Nem jo ez a 12 pont a büdös [auto_cenzúra]Melkor írta:Ez nagyon jó! 12 pont!Scorpio írta:Ez nagyon nem jó! 12 pont!![]()
![]()
Ha nem hiszed járj utána de 100000000% hogy a nürburningen voltcps46 írta:A cikk jó, de nem bizonyítja minden kétséget kizáróan, azon felül meg csak az emlékeink harcolnak egymással, szóval én még mindig nem tudom, de megpróbálok utánanézni.Los Banditos írta:Vitatkozni mertek velem?![]()
Cps46 nézd meg amit belinkeltem 100 hogy a Nürburningen volt tisztán emlékszem rá.
Ha megnézem a Nürburgringet, akkor van a buszmegállóhoz hasonló kanyarkombináció, de ezzel még mindig nem vagyok meggyőzve.
Nagyon egyszerű:doki írta:Hát ez a futam elég gyengén alakult Schumi szempontjából,részben az ő hibájából.DE azt nem értettem,hogy miért mentek ki egyszerre a boxba a safety car-nál.

Azért, mert ha egyikük vár még egy kört, akkor csomó ideig a Safety car mögött megy, és csomó helyet veszít. Pl ha azt csinálják, amit az okos Palikék kitaláltak, akkor Massa pontot se szerez.doki írta:Hát ez a futam elég gyengén alakult Schumi szempontjából,részben az ő hibájából.DE azt nem értettem,hogy miért mentek ki egyszerre a boxba a safety car-nál.
A cikk jó, de nem bizonyítja minden kétséget kizáróan, azon felül meg csak az emlékeink harcolnak egymással, szóval én még mindig nem tudom, de megpróbálok utánanézni.Los Banditos írta:Vitatkozni mertek velem?![]()
Cps46 nézd meg amit belinkeltem 100 hogy a Nürburningen volt tisztán emlékszem rá.
Hát hol is kezdjem?noname írta:Az konstruktőri-Vb-cím meglesz, de sajnos már egyre kevesebb esélye van Schuminak a győzelemre, de azért még bízok benne, meg abban h Alonso hibázik. Egy kiesés elég és akár 2 pontra csökkenhet az az előny.