2023.08.09. 12:37:46
Azért megnézném ki adna Gaviért vagy Pedriért 80-100 millió között.
De Araujo bármennyire jó, érte se adnának annyit.
Álomvilág megint.
Kinek kellene Gavi? Olyan aki meg is tudja ezt a pénzt fizetni, és használni is tudnák az max a City.
De ugyanez igaz kb Pedrire is.
Olasz klubok, németek ennyit nem adnak ki, maradnak az angol klubok, ahol a Pool kp tele van, MU-ba talán DJ odaillene, Chelsea dugig van, Arsenal még érdekes lehetne egy Pedrinek talán, és ennyi.
Én értem, hogy ezek a játékosok a méltán híres transfermarkton ilyen szintre vannak belőve, de nem reális.
Egyébként se kell kiárusítani a játékosainkat, legalábbis nem ezeket.
Gavit könnyű szívvel elengedném 40-50 millióért is, nekem ő nagyon nagy semmi, persze nem jelenlegi helyzetben, mert darabra akkor megint szűkülünk.
Pedrit-Araujot semmiképp sem adnám el, csak ha véletlen beesne 100 millás ajánlat értük.
De megint ott lennénk, hogy ránkszakadt a pénz, Laporta meg egyből elverné marketingigazolásokra.
Úgyhogy maradjon csak nyugodtan mindenki.
@Fernando: miért buknák ingyen MBappét? 100% a klubváltás, kb 200 milliót fognak érte kapni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."