Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Szerintem pedig pontosan az ilyen meccseken bukjuk el a győztes mentalitáshoz szükséges alapok megszilárdítását, felépítését, vagy a valódi csapategység kialakulását. Erre olyan szüksége lenne a csapatnak, mint egy éhezőnek egy falat kenyér.Andris írta: ↑2024.01.08. 10:53:24Szerintem ez már ott megbukik, hogy egy relatíve tartalékos kezdővel álltunk ki, és messze nem játszottunk teljes erőbedobással.
Annyiban hasonlított az Antwerp visszavágóhoz, hogy ez egy teljesen egyedi meccshelyzet volt, teljesen kiugrik az összes többi közül, ezért kár is szerintem megpróbálni a sormintába illeszteni, illetve eszerint elemezni.
A legomolyabb pozitívum, hogy megúsztuk sérülés nélkül az ellenfél "jóvoltából". Kb a körmöm lerágtam, hogy mi lesz ebből. A közel 20 szankcionált szabálytalanság 2 sárgával vicc volt, amiből ráadásul az egyik egy visszarántásért. Végig lehetett látni a játékosokon, hogy minimális kockázatot sem mernek vállalni, egy csínes szituációba sem mentek bele, inkább legyen az ellenfélé a labda. (talán Fermin kivételével)Asensi írta: ↑2024.01.07. 23:25:30Nekem nem pár bírói tévedés volt a probléma, hanem a bírói mentalitás. Azt sem értettem miért lelkendezik a kommentátor, hogy a kis csapatokat milyen jó nézni. Nézze. De ez a ma esti meccs nyomokban tartalmazott futballt, és ennek az egyik okozója a bíró volt, aki engedte az "öt méterről odavágódok mert másképp nem megy" című előadásokat. Akinek ez tetszik a lelke rajta, én örülök, hogy vége (talán sérülés nélkül. Martinez nem ezért sérült meg.)Mascherano14 írta: ↑2024.01.07. 22:55:44Xavi mit dumált a végén??? Borzalmasan siralmas teljesítmény után kár pár bírói tévedésen lovagolni.
Az is felháborító volt, hogy a meccs végén egy 125. senki kezdi el lökdösni a Barcelona edzőjét és senki nem állította le.
Szerintem ez már ott megbukik, hogy egy relatíve tartalékos kezdővel álltunk ki, és messze nem játszottunk teljes erőbedobással. Ami persze nem is csoda, ilyen terepen, és egy negyedosztálybeli ellenfél ellen... ezt így kell, mindig is így csináltuk. Tavaly is, meg pl LE és Guardiola csapatai is.
Annyira hiperérzékenyek, hogy észre se vesszük: Fort személyében megoldódott egy régi problémánk. Van már ígéretes kispados hátvédünk.
Ez teljesen igaz a hazai kupakra , de sajnos teljesen szokványos Barca meccs is volt is egyben !
Pena, Araujo, Gündogan, de Jong, az ő kiválásukat tartanám komolynak, végzetesnek. Inigo is számít, de őt talán könnyebben lehet pótolni, és a sérülése a túl korai visszatérése miatt történhetett, bár nem vagyok sportorvos.
Én úgy láttam, hogy volt ott valami rendező, aki szólt annak a kapucnisnak. Jellemző az alacsonyabb osztályú csapatokra és a szurkolóikra, hogy amikor eljön életük meccse, akkor túl nagy lesz a várakozás, a bizonyítási vágy, és a komplexusuk gyakran fordul át agresszivitásba.
Nekem nem pár bírói tévedés volt a probléma, hanem a bírói mentalitás. Azt sem értettem miért lelkendezik a kommentátor, hogy a kis csapatokat milyen jó nézni. Nézze. De ez a ma esti meccs nyomokban tartalmazott futballt, és ennek az egyik okozója a bíró volt, aki engedte az "öt méterről odavágódok mert másképp nem megy" című előadásokat. Akinek ez tetszik a lelke rajta, én örülök, hogy vége (talán sérülés nélkül. Martinez nem ezért sérült meg.)Mascherano14 írta: ↑2024.01.07. 22:55:44Xavi mit dumált a végén??? Borzalmasan siralmas teljesítmény után kár pár bírói tévedésen lovagolni.
És tényleg
Jó a redditPorSiempre írta: ↑2024.01.07. 21:13:44Pedig jöhetne egy stream... A redditen néztem de egyik sem oké ...
Pedig jöhetne egy stream... A redditen néztem de egyik sem oké ...