brazilfan írta: ↑2024.04.17. 20:30:25
Viszont nagyon sokat tett azért, hogy a párizsi meccsen ne kapjunk ki, és legyen remény a továbbjutásra.
Szerintem nem (vagy nemcsak) miatta buktunk el, hanem például a Yamal kiválásával impotenssé lett támadójáték miatt is. Vagy mert képtelenek voltunk elöl tartani a labdát.
Yamal ebben a párharcban nem volt tényező, második meccsen voltak szép megmozdulásai, de első meccsen kb 1 értékelhető nem jegyezhető fel a neve mellé, 1 vs 1-ben megették, elcsomagolták, de azért lenyilatkozza az ő góljával megyünk majd tovább, ebből is látszik fejben hol van pár játékosunk. De ez a baj, hogy szerelmesek vagyunk a saját nevelésbe, és nem tudunk objektíven véleményt alkotni. Jelenleg ebben a csapatban Cubarsi az aki minden héten felteszi az i-re a pontot, az összes többi játékos borzasztó ingadozó teljesítményt nyújt. Valahol rendben, mert fiatalok, vagyis vannak túlnyomóan fiatalok, de azért Araujo nem múlt héten kezdte, én emiatt is haragszok rá, pedig nagyon csípem a stílusát.
Óriási hiba volt és ilyen szinten, ahogy Xavi is említi, végzetes a 11 vs 10 ember, főleg egy összevásárolt psg ellen, ahol egyébként LE elég szépen csinált egy hybrid barcát, még ha a vkp-jük nem is játszott.
Kíváncsi lennék, ha Koundé vagy mondjuk Inigo csinálta volna ezt a pirosat, szerintem égne a virtuális mez itt a fórumon, de Araujo a mi kutyánk kölyke, "benne van". Bosszús vagyok, mert sokkal jobb játékos ennél, és egy uralt előnyben lévő párharcba csinált egy olyan fatális hibát, amivel teljesen megváltoztatta a játék menetét. Araujo egy nagy tehetség, ahogy Pedri is és lehetne sorolni, de ahogy LG írja, a legmagasabb szinten egyik sem bizonyított még. 5 év múlva meg nem azt fogjuk mondani, mennyire jó volt az első meccsen, hanem banálisan össze hozott egy kiállítást és kiestünk.