gy írta: ↑2024.05.24. 15:47:34
Remélem Font a levél mellett egy bizalmatlansági indítványt is tol, ez az ember nálam leírta magát pedig eddig őt is védtem (ahogy Xavit is, ebben pl nem egyeztünk

)
De ezért kezdtem azzal, hogy ne azt nézzük jó, közepes, vagy rossz edző Xavi.
Az egy értékelés, ez meg emberi bánásmód kérdése.
- Xavi szakmailag nem biztos, hogy elég ide, (lehet vita tárgya, ez az én szubjektív véleményem)
- Laporta meg sem szakmailag, sem emberileg.
jclayton írta: ↑2024.05.24. 15:59:59
- A csapat játéka némileg helyrejött, Xavi pedig átértékelte, mit szeretne kezdeni az életével. Mivel a megegyezésük csak szóbeli alapon született, ezért jelezte Laporta felé, hogy ha arról van szó, maradna
- A klubelnök ezen a ponton ugyan elgondolkodott volna a váltáson, de valószínűleg tudatosította, hogy ebből csúnya problémái lesznek még, mivel Xavi a béréről sem fog lemondani. Úgyhogy jó képet vágott hozzá és beállt Xavi mögé - azon a ponton még könnyen tehette is, nem tűnt úgy, hogy elúszik az idény.
- De elúszott.
- Egy ponton a közelmúltban Laporta kapott valamiféle szóbeli garanciát arra, hogy végre tud igazolni jövőre a csapat, jöhet az 1:1-es szabály. Ez rögtön megváltoztatta azt a helyzetet, miként kezelje Xavit - így ugyanis a helyzet elmérgesedése esetén tud kárpótlást fizetni (vagy elpereskednek rajta kockázat nélkül), új edzőt is tud fogadni és lezajlik az átmenet.
- "kár érte, olyan jó ügynök volt. Helló."
Xavi, Deco, Yuste és Laporta azután találkoztak, hogy elúszott a spanyol kupa, a bajnokság és a BL.
Ha meg amiatt vált most Laporta, mert a Liga nagynehezen 1-1be sorol minket, az se a gerincesség netovábbja.
DE!!
Itt jön a millió dolláros kérdés. Tavaly nyáron többedmagammal én is azt szajkóztam, hogy mi a töknek Xavinak új szerződés szeptemberben, várjunk már január-februárig, mert látszottak jelei, hogy lehet nincs kolbászból a kerítés.
Laporta nagy dirrel-durral hosszabbított vele, tehát az egész helyzetet ő maga generálta. Se végkielégítés, FFP, űrlények napozási szokása nem kellett volna, hogy szempont legyen, ha az eredetinek megfelelően 2024.06.30-al lejárna a szerződése. Várt volna, megnézi mi a helyzet, és akkor 1 hónap múlva simán lejáró szerződéssel ingyen távozik.
Ott se bírt 2 lépéssel előre gondolkodni.
soadroli írta: ↑2024.05.24. 16:18:40
Toni Tapalović and Marcus Sorg will be Hansi Flick's assistant coaches at Barça. [Sky Sport DE]
Róluk tud valaki valamit?
Az előbbi a Bayern kapusedzője, a másik fogalmam nincs.