A franciáról ordított, hogy nem illik ide. Coutinho és Dembelé szerintem sokkal védhetőbb igazolások voltak, nálunk inkább az volt a meglepetés, hogy ilyen szinten megbuknak. Főleg a brazilnál, hiszen Dembelével szemben ő már nem csak tehetség, hanem a PL egyik legnagyobb sztárja volt.dingdong írta: ↑2024.05.25. 12:32:10Mondjuk "Valverdét megdobták egy Coutinhoval, Griezmannal, hogy kezdjél velük valamit" egy luxus probléma egy közepes edzőnek. Countinho bukó volt de Griezmannal egy jobb edző nem "védőt" játszatott volna hiába volt akkor a csapat tele sztárokkal. Ezt csak így lábjegyzetnek meglíteném.FcBarcelona1 írta: ↑2024.05.25. 07:17:31Szerintem Xavi jóval nagyobb támogatást kapott Laportáéktól az átigazolások kapcsán, mint Bartomeuék alatt az edzők, ahol Valverdét megdobták egy Coutinhoval, Griezmannal, hogy kezdjél velük valamit.
Remélem Flickkel a játékos megfigyelés is változik, és nem csak drága, idős vagy túlértékelt, Barca DNS sokszor csak spanyol játékosokat fogunk "felfedezni", akik ellenünk éppen 1-2 meccsen jók voltak.
Griezmann pedig nagyon jó játékos, de nagyon nem barca-stílus. Az Atleticoban szépen visszajött a barcás mélyrepülés után, ő abban a fociban tud élni.
A luxusprobléma nem mindig jó, Valverdét pl. kifejezetten hátráltatta a három 100+ milliós igazolás, nélkülük ment igazán nagyot az előző évében. A Roma elleni visszavágó nyilván csúnyán belerondított, de addig megállíthatatlannak tűnt a csapat, mégha a látványra sokszor nem is volt az igazi.
Vagy ott volt a galaktikus Real. Nagy nevű játékosokat igazoltak, sokszor ész nélkül olyan posztokra, ahol már megvoltak a minőségi emberek. Ráadásul kisebb nevű, de nagyon jó és hasznos játékosokat áldoztak be értük. Végül csúnyán meg is bukott az egész projekt. Bartoék viszont nem tanultak a történelemből, és eljátszottak ugyanazt, Griezmann-nal főleg. Ráadásul akkor már lehetett látni, hogy gazdaságilag nem fenntartható a helyzet, erre hozták a franciát horrorfizetésért. Ott amúgy az én szememben a pártolók is hatalmasat hibáztak, hogy nem buktatták meg azonnal az elnököt, hanem megvárták a totális szégyent és szétesést a 8-2-vel.

Szerk: Gránit! Szerintem Roque Xavi távozásával jó eséllyel marad.