Chino írta: ↑2024.06.04. 11:44:04
Én nem feltétlenül a számokból indulnék ki, főleg hogy 21 éves, ez volt még mindössze a harmadik szezonja. Sőt, szerintem ezt a 12 (nem 11) assistot a posztján nem tudom ki érte el, az összes topligát figyelembe véve. Ugyan nem néztem utána, de így elsőre talán csak Kvara.
Rafael Leao egy 9/10-es szezont hozott egy Milanban a Serie A egyik legerősebb csapatában, aki szerintem (a brazilt nem lenézve) komolyan vetekszik Vinicius-szal, ha nem jobb nála. Ha megfordítanánk a két csapatot lehet, hogy a portugál előrébb lenne.
Egy Bilbaoban a La Ligában egyáltalán nem rossz szám, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy sem az erőssége sem az elsődleges feladata a góllövés.
1-2 év múlva nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen áron elérhető legyen.
Ha megszerezhető lenne mindenképp el kellene hozni. Torres helyére tökéletes lehetne, a spanyol is inkább azért fontos, mert mindkét szélen bevethető, ezt pedig Nico is tudja. A Sport szerint komoly offenzívát indítanánk érte, Deco újra találkozott az ügynökével és megpróbálnak egy részletfizetéses megoldást találni, akár kicsit magasabb összeget is fizetve.
Ha Flick is ezt a "német-iskolát" próbálná 4-2-3-1-el abba tökéletesen illene is. És akkor lehet, hogy Darvich előtt is megnyílna az út, mert abban a rendszerben lubickol, Marquez pedig ezt a klasszikus 4-3-3-at erőlteti (bár ha ilyen jól működik nem nevezném eröltetésnek)
Fati pedig közeledik a Sevillához. A játékos ugyan azt mondta, hogy itt akarja folytatni viszont erősen kétséges, hogy akár a klubnak, akár Flicknek ez lenne a terve vele. Pimienta kinevezésével tovább nőtt a lehetőség, mivel ő is szeretné a játékost, ráadásul Bori Fati, Ansu apja is -leginkább a kötődések miatt- szeretné Sevillában látni. Állítólag Victor Ortiz, az andalúzok sportigazgatója már megkereste a klubot a kölcsönnel kapcsolatban.
Szerintem nagyon jó helyre kerülne, bármilyen gyengék mostanában az eredmények, a Sevilla egy komoly csapat, ahol Pimienta alatt felépítheti magát és ha nem is tér vissza, de az árát feltornászhatja és keresetté válhat. Persze ha sikerül egy sérülésmentes szezont lehoznia.
Leírtátok Nico erősségeit. Szerintem egy jobb képességű, erősebb Dembele, aki fejben jobban koncentrál, jobb megoldásokat választ. Ilyenek 80-100 millióért mennek. Vinicius, Mbappe, Leao, Kvara szerintem a legjobbak a poszton 100+ millióért. Niconak nem tudjuk hol van a plafonja. Előkészítésben nagyon jó, 2 lábas, jól cselez, gyors és nem kis gólokat lő 2 m-ről.
Off, de egyelőre Yamalban is inkább látok egy jobb Dembelét, mint amit bele akarunk látni, egy Messi féle klasszist.
Fati fizetésének 20-30%-át akarja fizetni a Sevilla a hírek szerint, szóval felejtős.
Én a padosok mellett De Jongot és Ferrant próbálnán eladni, elcserélni, Christensen/Kounde pedig feláldozható.
Kellene egy bal szélső és egy vkp-s, igaz ehhez el kell érni az 1az1-et.
Másik topichoz, támadóra nem lesz pénz, kérdéses Roque helyzete, akit csak 30+ millióért adnék el.
Ha marad Felix, megnézném árnyékcsatárként vagy tkp-ként Flick 4231-ben.
Távozna/érkezne:
De Jong-Vkp (Ugarte, Kimmich, nem Zubimendi és Onana)
Ferran-Felix
Alonso, Torre, Garcia, Dest, Lenglet, Fati, Romeu, Roberto + várhatunk pénzt Marmol, Riad, Abde, Todibo továbbértékesítéséből.
Ebből töltenén fel a keretet ingyen, olcsón.
Guido, Cardona, Aleix/Rabiot+ Cancelo
És a hab a tortán Xavi Simons kölcsönbe, bár leigazolni lehetetlen, így egy év kölcsönnel nem tudom mire mennénk.
Stegen/Pena
Kounde/Cancelo-Araujo/Faye(Kounde)+Cubarsi/Inigo-Balde/Cancelo
Ugarte(Kimmich)/Aleix/Guido-Gündogan/Gavi
Pedri/Simons(Fermin)
Raphinha/Yamal-Lewa/Felix-Nico/Felix(Simons)
Tudom, FM-eztem egyet

De ez talán megvalósítható 1az1-ben. Kellene már a hivatalos Nike szerződés.
Anélkül regisztrálni sem engednek, és valószínűleg Araujo is távozik.