Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Attól függ, hogy jön ez ki, és mit akar a labdával. Gondolom az sem mindegy, hol játszik, mert vkp poszton ez biztosan magasabb, de ő szokott előrébb játszani bőven, sőt, inkább ott. Ott viszont nekem herótom van a 95% passzjátéktól, egy bevállalós játékos simán lehet 80 alatt, és hasznosabb lehet, mint egy tutira játszó.
Azért akinek gyermekkori álma egy Barcelona, azt elég könnyű meggyőzni. Még akkor is, ha jelenleg eléggé viharvert az egész...
Óriásit szólna. Csak nem tudom, honnan lenne rá pénz, meg mivel győznénk meg arról, hogy ide jöjjön, jövőre BL induló a Leverkusen is, veretlenül lettek bajnokok és egyenőlre sokkal előrébb mutatónak és előrébb tartónak tűnik a csapatuk mint a miénk.
Azért lenne kit felajánlani érte, vagy legalábbis csökkenteni az árát.
Na hát ő tényleg bomba lenne, talán a legjobb jobbhátvéd a világon perpillanat. Én pár hete/hónapja még biztosra vettem, hogy a Realban fog kikötni. Azt én sem látom miből vennénk meg, elvileg 50 millió körül van az ára, ez ma egy top fullbackért abszolút nem sok. Fati iránt elvileg érdeklődik a Leverkusen...
Remélem Fayet se és Torret se adjuk oda érte. Ettől függetlenül sokkal inkább ő mint Romeu vagy Guido. Más polc.FcBarcelona1 írta: ↑2024.06.07. 08:43:44Egyre több hír jelenik meg, ha Kimmich nem jön, Mikel Merinoért tehetünk ajánlatot. 2025-ben jár le a szerződése. Romano is lehozta.
A Sport szerint 25+5 milliót ajánlhatunk érte, és lehet csökkenthető Torre vagy Faye árával.
Szerintem ő jobb, mint Zubimendi. Párharcok megnyerésében első Európában. Igaz, ahogy Kimmich, Onana, Zubimendi
ő sem egyedüli vkp-s. Kulcspasszolban ő is jó, ahogy Kimmich, tavaly a bajnokságban 9 gólpasszt osztott ki 2 gól mellett, idén 5 gól 3 gólpassz. Fizikálisan erős, jól fejel, idén 6* volt a meccs embere.
Én örülnék neki, 3-4 éve az egyik legjobb középpályás a ligában. Bár szerelésekben és labdaszerzésekben ő sem kiemelkedő, ahogy az említett nevek sem. 28 éves lesz, szóval jó korban van.
Kimmich fizetése 19,5
Merino 3,2
Bruttóban (capology)
Pár tételt lehagysz azért. Pl Ferrant 4 részletre vettük, mindegyik részlet cca 13 millió, Lewa bizonyos mennyiségű meccs és gól után is fizettünk, Pedri esetén is kellett pluszban fizetni, már nem 5, hanem 25 a vételára, megbüntettek a Neto transzfer miatt.FcBarcelona1 írta: ↑2024.06.05. 10:03:29Csatárt nem fogunk igazolni idén, max padozni Roque helyett.
Te is látod az FFP szigorát.
100+ bevétel játékosokból
4-ért jött Romeu
15-ért Roque. 5 az első részlet, 10 adó Brazíliába
Csatárt nem fogunk igazolni idén, max padozni Roque helyett.
Isakot le akarjuk igazolni, csak nem lesz egyszerű menet. Valószínűleg nem nagyon igazolhatunk ezen a nyáron sem, de ha igazolhatunk, akkor is minden elkölthető pénzünket rá kellene áldoznunk. A Newcastle pengeélen táncol a fenntarthatósági irányelvek miatt, az Everton és a Nottingham Forest kaptak is büntetést, és lehet, hogy a Newcastle-nek is el kell majd adnia játékosokat. Ez esetben könnyebb dolgunk lenne. A Haaland-sztori sem lenne valóságtól elrugaszkodott, ha a City büntetést kapna a csalásai miatt, visszasorolnák őket, a játékosaik pedig ingyen igazolhatókká válnának. De ez már évek óta húzódik, és nincs semmilyen büntetés, így ezzel nem számolok. A nagy halakat nem bünteti az UEFA, a kicsik néha kapnak egy-egy büntit, és a kicsik is csak olyan büntetést kaptak, hogy azért ne essenek ki.gerobarcaa írta: ↑2024.06.05. 00:21:53Csatarkerdesre visszaterve.fogalmam sincs,bagyon gyer a mostani felhozatal.aki realis az talan Isak,Jonathan David Lille-ből de arrafele mi nem nezelodunk.de en haaland helyett Alvarez-t szivesebben latnam itt .
Így van. Nincs összefüggés az eladásaink és a pénzköltési lehetőségeink között, ilyen csapdákba pedig nem is szabad belesétálni, hogy adjunk el játékosokat, és akkor majd igazolhatunk. A vége meg az, hogy eladjuk az embereinket, és mégsem igazolhatunk. Lásd tavaly. Még csak 1:2 arányban sem voltak a vásárlásaink és a bevételeink.FcBarcelona1 írta: ↑2024.06.04. 15:10:41Így is befolyt 100+ millió, csak nem költhettük el...
https://www.transfermarkt.us/fc-barcelo ... verein/131
Hát mit csináljon? Az egyszem sérült Balde-val nem tud mit csinálni.
EB, Copa America aztán Olimpia.