Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Kivétel nélkül mindenhol látni. Bármilyen ligában, bárhol a világon. Ez egy teljesen érthetetlen jelenség annak ismeretében, hogy serdülő 28W-ben is tanítják, mondják, sulykolják, hogy "sípszótól sípszóig"....

Ez teljesen így van. Persze a szurkoló az mindíg szurkoló marad.
Horvátoknak nagyon vissza kell jönni, szerintem minosegbol le fogják hozni. A skót svajci meccsen szoros küzdelmet várok, de a svajciak szerintem behuzzak. A mi meccsunkkel nagyjából egyetértek.LG írta: ↑2024.06.19. 11:17:20Mára kit mit vár?
Én azt, hogy a mi csoportunkban eldőlnek az érdemi dolgok. Nagyon fogok szurkolni a válogatottnak, de max. egy hajtós, emellt fős vereséget tudok elképzelni. De benne van az is sajnos, hogy közünk nem lesz a meccshez. Szóval az előbbivel ki is egyeznék most. Annál többet elérni bravúr lenne.
Az első meccsek alapján az albánok meccsben lehetnek a horvátokkal. Én úgy érzem, ott jönni fog a meglepetés.
Svajciak elverik a skotokat, a nemetek minimum 2 gollal nyernek, mi meg majd szamolgatunk, hogy negativ golkulonbseges 3 ponttal tovabb lehet-e jutni.LG írta: ↑2024.06.19. 11:17:20Mára kit mit vár?
Én azt, hogy a mi csoportunkban eldőlnek az érdemi dolgok. Nagyon fogok szurkolni a válogatottnak, de max. egy hajtós, emellt fős vereséget tudok elképzelni. De benne van az is sajnos, hogy közünk nem lesz a meccshez. Szóval az előbbivel ki is egyeznék most. Annál többet elérni bravúr lenne.
Az első meccsek alapján az albánok meccsben lehetnek a horvátokkal. Én úgy érzem, ott jönni fog a meglepetés.