Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Watkinsnál ezt most éreztem, nagyon jó csatár, és jó ütemben érkezett a meccsbe.LG írta: ↑2024.07.10. 22:51:00Bellingham-et viszont fenthagyja, pedig semmit nem játszik. Persze egy villanással megint eldöntheti, de azért hagyni, hogy addig is -ember legyen, elég necces. Ráadásul sárgája is van. Majd kiderül, bejön-e, de a 2. félidőben ezt simán bukatták volna.
De közben Watkins eldönti...![]()
Bellingham-et viszont fenthagyja, pedig semmit nem játszik. Persze egy villanással megint eldöntheti, de azért hagyni, hogy addig is -ember legyen, elég necces. Ráadásul sárgája is van. Majd kiderül, bejön-e, de a 2. félidőben ezt simán bukatták volna.bence0330 írta: ↑2024.07.10. 22:41:45Ma SG több döntése jó volt, az első félidőben ez hozta is magát, még ha a másodikban a holland középpálya ki is oltotta a dolgot (Koemant illeti a dicséret emiatt szerintem). A mostani cserék is elég logikusnak tűnnek, és elég bátrak is Kane lehozatalával, de Watkins kiugratható, és most már rég nem uralják a meccset.
Nagyon nem. Lehet, hogy a végén megint ő dönti el, de mezőnyben konkrétan 0 az ember.
Undorító játékos. Ha valamelyik kis csapat játékosa mutogatta volna a farkát, tuti eltiltás lett volna belőle.Bellinghamet sem kell félteni, az egyik legbrutálisabb és alattomosabb játékos szerintem a jelenlegi fociban, a támadók közül meg pláne.
Tutira ez történt. Sajnos.
A VB-n is így volt, messze a franciák ellen voltak a legjobbak, náluk is jobban fociztak... Lehet jó nekik, ha gyengék.
Nem kis szerepe van abban, hogy a hollandok ennyire alárendelt szerepben vannak. A középpályán nagyon megverik őket.
Igen, bár eddig végül balról ment szerencsétlen, a teljes baloldala eredetileg jobboldali az angoloknak. Ma nagy húzás volt, hogy kötetlen posztot kapott, és hol itt van Saka mellett, hol túl. Mindig jobbról volt veszélyes, nem csoda.
Hurka tizenegyes (bár jogos abszolút), de Kane-nek kb egy tized plusz mp hiányzott, hogy a labda rendesen lábra jöjjön, egy hajszállal a leszorítható magasság felett kellett meglőnie. Ha DD nem jön nyújtott lábbal, ez jó eséllyel megvan. Ha innen nézzük, kicsit szerintem más.
Ja, amúgy mentek is keményen az egyenlítésért, csak kár, hogy ilyen hurka 11-essel jött össze. De amúgy igen, sokkal jobban pörögnek az angolok, mint az előző meccseken, és most sokkal inkább benne van a 2. angol gól a meccsben, mint a holland.