Okoska írta: ↑2024.07.19. 06:43:10Guiu nagy ígéret volt de a pénzt választotta a felépítés helyett. Nem lehet mindenki Messi, ő annak hitte magát. Most meg megy az ősellenséghez. Szerintem ez is egy kicsinyes bosszú a részéről.
Roque bizniszt meg nem értem egyáltalán.
Reménykedtem, hogy Flick ad neki esélyt, de úgy látszik mégsem.
Azért egy futballcsapatot ellenségnek, meg ősellenségnek titulálni, kárhiztatni egy bizonyos csapat választásáért, legyen az akár Espanyol, akár Madrid, bármi, háááát. Ezek a csapatok között nem ellenségeskedés folyik, (max a hülye, politikusként viselkedő vezetők hergelése szerint), az ellenségeskedés nem itt kezdődik, ahhoz nézzétek meg Ukrajnát és Oroszországot, vagy akár a Közek-Keletet. De hagyjuk a politikát, csak a példák miatt mondtam. Úgy néz ki Guiu intelligensebb sok tökfej szurkolónál, és nem hajlandó kiszúrni magával kamu presztízskérdések miatt. Igaza van, legyen szerencséje! Amúgyis a tisztelet csak kölcsönös alapon működik, a klub sem törte össze magát, hogy megbecsülje a srácot. Mindketten a saját érdekeiket nézték, teljesen jól van ez így.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.19. 08:52:47Olvastam. Hát eddig is megvolt a véleményem róla. Ő lesz az új Sergio Garcia?
Ezek után reméljük pont olyan pályafutása is lesz, és akkor ajándék volt a 6 millió. Nem hiszem el, hogy ne választhatna bármilyen más csapatot. Majd jön más a helyére az utánpótlásból.
Amúgy Yamallal ugyanez lesz. Most elkezdenek követelőzni, a PSG 250-t fizetett volna érte, ahhoz milyen fizu társulhatott vajon? Ugyanaz lesz vele, mint Messivel, amíg tudja fejni a klubot, akár a teljesítőhatárain túl is addig marad, amúgy koccol. Leszünk még bajban vele. Nem innen fog visszavonulni az biztos, mert vagy nem engedünk a csillagászati követeléseinek, vagy igen, de akkor meg a klub megy csődbe. Visszasírja még Laporta azt a 250M-s ajánlatot.