Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezért költöttek a klubok átlagban 1,05 milliót.Troym írta: ↑2024.07.24. 08:22:09Arra a forradalmian új gondolatra még nem jutott el Deco és Laporta, hogy el is lehetne adni néhány játékost? Pl mi gátol minket, hogy eladjuk Lenglet, 0-ért kitegyük átadólistára Inigot?
Lehet nem örökké a LaLiga a hunyó, csak épp semmit nem csináltunk meg abból, amit leírtunk és elvállaltunk?
Az eddigi sportigazgatói működés egy Dest ingyen elengedés volt, hát no comment.
Valószínűleg ez van a háttérben. Tegnap is írtam, nem tudom mire fel engednék a Nico transzfert, (tavalyi játékos eladás, profit, évekre amortizáció stb.)bence0330 írta: ↑2024.07.23. 21:24:03https://www.mundodeportivo.com/us/en/so ... n-nrt.html
A mundo szerint Merino egyre közelebb van az Arsenalhoz.
Az a tippem, hogy mi még azt sem tudjuk, egyáltalán igazolhatunk-e.
Ahogy az előttem szóló mondta, a PSG az elmúlt 5 évben játszott egy BL döntőt, kétszer elődöntőig jutott, kétszer kiesett a nyolcaddöntőben. Nekünk sikerált 2 negyeddöntő, 1 nyolcaddöntő, 2x csoportkörben beégtünk.Camp Nou99 írta: ↑2024.07.23. 14:13:56És akkor még ott van az ügynöke, ki tudja neki mennyit dobnak fel az olajosok hogy ugyan már győzze meg a srácot hogy a PSG sokkal de sokkal jobb választás. Anyagilag mindenféleképp de semmi másban.
A PSG az elmúlt 5 évben játszott egy BL döntőt, kétszer elődöntőig jutott, kétszer kiesett a nyolcaddöntőben. nekünk van 2 negyeddöntő, 1 nyolcaddöntő, 2 csoportkör és azt állítjuk mi járnánk előrébb szakmailag?Camp Nou99 írta: ↑2024.07.23. 14:13:56És akkor még ott van az ügynöke, ki tudja neki mennyit dobnak fel az olajosok hogy ugyan már győzze meg a srácot hogy a PSG sokkal de sokkal jobb választás. Anyagilag mindenféleképp de semmi másban.
Szerintem a legoptimálisabb a mi helyzetünkben Raphinha távozása és Nico érkezése lenne Fati maradásával. Nyilván komoly erősítés lenne a brazil és sok új távlatot nyithatna meg, de az igazolásokra fordítható pénz, illetve a bérkeret a mi helyzetünkben áldozatokat követel. Így lenne a két szélre Nico/Fati és Yamal/Torres duó. Nem a legfényesebb, de jelenleg talán a legjobb, ha a realitás talaján mozgunk. Azzal nem számolhatunk, hogy majd Torrest pattintjuk 20-30-ért vagy Frenkie fizetésétől megszabadulunk.bence0330 írta: ↑2024.07.23. 13:21:28Ide szinte tuti kezdőnek jönne (nyilván Fati "veszélyes" lehet, elég sötét ló, adja az ég, de azért nem ez a valószínű), ott meg a nagyon hasonló szintű és stílusú Barcola mellett, hát...
Nicoban amúgy az lenne a plusz nyereség, hogy ha mondjuk Raphinha távozna, vagy a Yamal/Raphinha duóból egy megsérülne, neki alig romlik a játéka jobbszélen, ha egyáltalán. Nyilván onnan méginkább előkészítés a szerepe. Szóval ha Fati jól alakulna véletlen, akkor ilyen módon is fel lehet használni, ő ráadásul iszonyú erős, jó korban van, jól bírja a terhelést is.
Na igen, de a pénz azért mindenkinek megboríthatja az agyát. Nevetve dupláznak meg minket sajnos. Csak akkor fog hozzánk igazolni ha 100%-ig ide szeretne jönni. És akkor még ott van az ügynöke, ki tudja neki mennyit dobnak fel az olajosok hogy ugyan már győzze meg a srácot hogy a PSG sokkal de sokkal jobb választás. Anyagilag mindenféleképp de semmi másban.Troym írta: ↑2024.07.23. 13:11:092 hónapja udvarolnak neki. Ha ennek ellenére Párizsba megy, szerintem akkor kár bánkódnia bárkinek ezen. Amúgy is csak követné a sormintát.Camp Nou99 írta: ↑2024.07.23. 12:54:50https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... liams.html Baj lesz ebből more.
Ennek ellenére szerintem itt fog kikötni, odaadnak majd neki mindent Laportáék, mert túl nagy arcvesztés lenne, ha őt se sikerül hozniuk.
2 hónapja udvarolnak neki. Ha ennek ellenére Párizsba megy, szerintem akkor kár bánkódnia bárkinek ezen. Amúgy is csak követné a sormintát.Camp Nou99 írta: ↑2024.07.23. 12:54:50https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... liams.html Baj lesz ebből more.
Saját szájából: