Nekem nem olyan fekete-fehér ez a dolog, hogy ne vegyük, vagy vegyük meg Nicot és Olmot. Nico nagyon jó játékos, szívesen látnám, Olmot kevésbé. De nem ők váltanák meg a világot. Nico az előző szezonban 37 meccsen rúgott, vagy nyolc gólt. Szerintem neki nem az a profilja, hogy egy gyilkosként minden helyzetből gólt lő. Számíthatunk a góljaira is, de ő inkább az aki megbontja a védelmet, leköt egyszerre két embert stb.dingdong írta: ↑2024.07.24. 09:04:06
A ne igazoljunk senkit meg a jó lesz Fati az egészen döbbenetes vélemény miközbe az egész szezonunk tavaly a sérüléseken és a vékony kereten csúszott el. Erre most idén nyáron sokaknak megfelel ugyanaz újra? Bízom benne, hogy sok új fiatal jön és néhány meg is ragad de bántóan kevesen vagyunk. Raphinha, Lewa, Fati, Torres, 17 éves Yamal sorral elindulni az szerencsejáték és nem a nyerhető fajtából. Fati FT szintjén van csak kevesebbet védekezik és sokkal sérülékenyebb. Arra én nem alapoznék szezont. Ha csak egyet igazolhatunk akkor védekező középpályás ezt én is aláírom.
Sokadszorra jön elő, hogy a rövid pad vitte el a szezont. Nem. Az edző vitte el. A tapasztalatlansága és az iszonyú makacssága. A rövid pad egy jó kifogás, valójában Xaviék totál feleslegesen kergettek el pár embert, akikkel meg is lett volna a pad. De valójában a csapatok zöme kb ugyanannyi embert forgatott érdemben, mint mi. Csak más csapatnál még voltak páran, akik mindig a padon ültek. Írod a Raphinha, Lewa, Fati, Torres, Yamal ötöst, miközben a Real tavaly úgy tolta, hogy Vini, Rodrygo, Brahim Diaz(!), Joselu(!!). De voltak meccseik, amikor csak egy támadót tudtak betenni...
A mi sorunkhoz hozzá lehetne tenni Roquét, remélem nem hajítjuk el és akkor Lewa nálam csak a padon lenne. Mondjuk amúgyis.

De visszatérve, én nem Nico ellen vagyok, hab lenne a tortán, de szerintem messze nem ő a legfontosabb most. Szerintem fontosabb lenne Roquét is megtartani...
Én nem sztárt hoznék, a középpályát kéne erősíteni, de azt minden téren. Őszintén szólva nem bízok Gündoganban se, hogy jó éve lenne... De vannak sztárjaink. Yamal már sztár, FDJ - bármennyire is sokakat zavar az állítólagos fizetése- Lewa(mondjuk tőle meg nekem van herótom), TS, Gündogan stb.
A középpályát (Gündogan, Pedri, Gavi), na ezt a részt érzem nagyon soványnak. De szerintem ide sem kéne sok igazolás és pláne nem sztár.