A vkp pont ordító volt már Sergio utolsó éveiben is, tavaly pedig még inkább ordított Romeu által. Óriási blama, hogy tudva levő egy lyuk a csapatban, ahova nem igazolunk, mikor opció meg lett volna. Azért egyik edző sem akkora vak, hogy Casado-t nem dobta be, Xavi rengeteg fiatalnak adott lehetőséget, ha tetszik fedezett fel, okkal nem tette oda gondolom Casadot sem. Európai szinten láttuk mire megyünk a ropi Pedrivel, aki a bl-re ugyis lefog ismét sérülni. Tök jók ezek a játékosok, de egy bizonyos szintig, utána full elvesznek, de ilyen FT is, aki egy túlsztárolt középszer.bence0330 írta: ↑2024.08.13. 10:38:56Tegyük fel, hogy ez nem az ő hibájuk, egyetértek alapvetően, elmebaj, ami történik ffp szinten. De most induljunk ki abból, hogy ez van, és ehhez képest mit tudunk csinálni.
Na, akkor nem 8. tizest kellett volna hozni, hanem legalább egy vkp-t, esetleg egy belső védőt, hogy Chris legalább felmehessen, ha épp bírja. Olmo jöhetett volna, ha mindenáron akarjuk, ha rendeztük előtte a sorokat. 4.-5. igazolásnak szabadott volna kb lennie. Ilyen meg idén alighanem nincs.
De remélem, hogy valami történik, és behúzunk két fizikális játékost. Mert annyi még kéne szerintem, hogy versenyképesek legyünk.
Belső védőt én úgy gondolom Fayé-al kiegészülve simán lehetne hozni, de ő is valamiért mellőzve lett, pedig tök ígéretes a srác. Ami nagy gond, hogy nincs vkp. elment Cancelo és Lewa kezdő. Ebből az egyenletből bl szinten mindegyik tényező fajsúlyos, de látva a lengyel formáját, lehet fogadni az under góljainkra a szezonban, plusz a szerződése valami agyrém.. és akkor Fati lehetőséget se kap, mert kell a hely, pénz.. bár nem tudom kire, Lewa meg szidja a fiatalokat a pályán 30 misivel a szebben meg az összes támadás gátja. E tekintetben Olmo igazolása nálam továbbra is értetlen és Deco így vagy úgy de adja le a belépőkártyáját.