Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos nem rossz, DE TÖLTHETŐ A PES 6!!!! GOGOGOGOGOGOGOGOGOGOGO EMBEREK!!!
Ami még nagyon fontos! Ha minden igaz a BL patch jó lesz a PES 5-höz és a PES 6-hoz egyaránt! Tehát a licencekkel sem lesz baj!antiimperialista írta:Nekem a HEP van most fent a PES 5-ön, az is nagyon jó lett, gyönyörűek a stadionok, a labdák, új mezek vannak benne, stb. Előtte a World Cup patch-csel nyomtam rengeteget, az szintén nagyon jó volt.
A Superpatch-hez nem volt kedvem, ahogy néztem, sok macera lett volna vele, bár Silvanus leírása alapján nem úgy tűnik. Mindegy, én a BL patch-re várok, a hétvégén kiadják, az biztosan szintén óriási lesz, állítólag a legjobb, amit eddig a socceraccess készített! Ráadásul azért is érdemes lesz felrakni, mert külön lesz a főjátéktól, külön exe-vel indul majd![]()
Amint kijön, értesítem róla a fórum PES-re szakosodott tagjait!
Ja, én nagyon várom már a PES 6-ot!
Én már lusta vagyok letölteni 2GB-ot erre a 2-3 hétre mire kijön a PES 6Milus írta:Eszméletlen jó ez a PES5 - Superpatch 4!
Már elég régóta ezzel nyomom és egyszerűen nem lehet megunni...
Ajánlom mindenkinek.![]()
Én úgy tervezem h majd megveszem a PES 6-ot, és akkor majd jácchatunkKluivertinho írta:Na mivan gyerekek senki sem Pesezik rajtam kívül?![]()
Nincs mit. Egyébként nem Tiesto csupán az ő szettjében hallhattuk először, gyorsan ki is vágtam. Most már ki került a kezei közül és játsza Armin is minden héten az ASOT-ban. Sajnos még nem jelent meg a mai napig track-ben. Tovább nem offolok..Rajmó írta:Köcce szépen!!!Kralo írta:Viridian - Sunhump (Richard Durand Remix)[Cut from Tiesto set]
![]()
Nem is gondoltam vna h Tiesto
Viridian - Sunhump (Richard Durand Remix)[Cut from Tiesto set]Rajmó írta:Meg tudnád adni a számnak a címét ami a vidi alatt megy?
Jó a vidi, bár az hogy egy darab Eto'o gól sincs benne az érdekes!
Hát billentyűzeten nemisgentdelbarca írta:Nahh akkor ez egy újabb kérdést fogalmazott meg bennem, mármint az, hogy az összes csapattal lehet lenni, de egymás ellen nem lehet játszani!
Na mert akkor ez most nagyon érdekes!!