Hát srácok, nem tudom ki hogy van vele... PES6, FIFA07... Én nem várom már egyiket sem!!!

EZ A PES5 SuperPatch 4 EGYSZERŰEN KÁPRÁZATOSAN JÓ!!! El sem hittem, mikor először láttam. Tegnap letöltöttem azt a cirka 1,6 gigát, és otthon gondoltam nekiállok felrakni, azt hittem úgy sem sikerül majd, erre annyira egyszerű volt, a FIFAHUNGARY oldalon tök jól le van írva, hogy lépésről-lépésre mit kell tenni, elsőre tökéletesen felment, és minden része nagyszerűen működik.
És hogy milyen lett a PES5 tőle?
Nos elképesztően sok új stadion, de a legkisebb csapatok stadionjai is (nem csak európaiak!), borzasztó szépen kidolgozva. Új, nagyon szépen kidolgozott arcok. Természetesen a legfrissebb igazolások az átigazolási időszak utolsó percéig frissítve. Hihetetlenül sok gyönyörű új labda...
És két dolog, ami számomra a legnagyobb csoda benne: 1. Új mezek - de nem akármilyen gyönyörűek!!! És ráadásul nem csak az ideiek, hanem az összes csapathoz van vagy 5-6 garnitúra (idei, tavalyi, és egy-egy régebbi idegenbeli, és hazai garnitúra is).
2. Maga a játékélmény - nem tudom pontosan megmondani, hogy mik is változtak a mozgásokban, a lövésekben, a passzokban... de összességében érezhetően sokkal-sokkal jobb az egész, még élethűbb, még szebb, még jobb!!!
Ha valaki ezt így leteszi nekem az asztalra, és azt mondja, hogy ez a PES6, simán elhiszem!!! Borzasztó jó, úgyhogy mindenkinek ajánlom, hogy azonnal töltse le! Neked is Kluivertinho!

Ki tudja, hogy a PES6 milyen lesz alapból, és hogy mikor lesz hozzá egy jó patch először...