2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ugyanezt gondolom, én is ingyenesekkel töltöttem volna fel a keretet, illetve olcsó, de minőségi igazolásokkal, rengeteg lehetőséget hagytunk ki a nyáron.
Cubarsi meg köszöni szépen 17 évesen alapember lett a védelemben. Teljesen mindegy a kor, ez nem óvoda hanem a profi szint. Rabiot, bár a mai híreket nem olvastam, szerintem vagy ő vagy senki, elfogytak az emberek, ő meg egy tapasztalt klasszis, ha bármit is szeretnénk idén, akkor minimum egy ilyen szintű játékos kellene, Flick biztos vagyok benne tudná használni.Troym írta: ↑2024.08.29. 13:42:37Ne érts félre, nem szimpi nekem sem Rabiot, de azért nem ugyanaz vele vagy Casadoval nekifutni a szezonnak, mert Bernal, Chris, Frenkie nincs.
Össznépi aggódás kezd kialakulni a 17-23 éves játékosok testi épsége miatt, részben jogosan, ezt megoldandó nem Bajcetic, Pubill, hanem Rabiot kellene.
Azért nem kell aggódnod, mert 3 millánk sincs![]()
![]()
Értem én, hogy mire gondolsz és teljesen logikus is.Troym írta: ↑2024.08.29. 13:42:37Ne érts félre, nem szimpi nekem sem Rabiot, de azért nem ugyanaz vele vagy Casadoval nekifutni a szezonnak, mert Bernal, Chris, Frenkie nincs.
Össznépi aggódás kezd kialakulni a 17-23 éves játékosok testi épsége miatt, részben jogosan, ezt megoldandó nem Bajcetic, Pubill, hanem Rabiot kellene.
Azért nem kell aggódnod, mert 3 millánk sincs![]()
![]()
Persze, ahogy azt a laikus elképzeli..gránit írta: ↑2024.08.29. 14:48:36Nem bizony. Persze ők választották azt az utat, hogy megfelelnek a Liga elvárásainak, és nem konfrontálódnak. Nyertünk már pert a Liga ellen, szerintem ezt is megnyernénk, annyira egyértelmű a helyzet.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.29. 14:28:23
Végén kiderül, hogy nem is olyan könnyű a helyzete a vezetőségnek, ilyen agyament FFP mellett.
Még szép. Miért 3-4 év alatt keresné meg azt, amit megkereshet 2 év alatt? A 3-4. évben már további lehúzásokat hajthatana végre, rajtunk, vagy egy másik klubon.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.29. 14:28:23A hírek szerint nem reagál a szerződés hosszabbítási ajánlatra.
A vége úgyis az lesz, hogy ingyen távozik. Akkor meg már inkább előbb, mint utóbb. A hosszabbítás szerintem borzasztó lenne vele. Teljesen tönkre vágnánk a 2026 utáni éveket. Az ő fizetése még széthúzva is sok.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.29. 14:28:23Ha nem regisztrálod, vagy csak másokat regisztrálsz a helyére az akarata nélkül, 2 év múlva ingyen távozik
Nem bizony. Persze ők választották azt az utat, hogy megfelelnek a Liga elvárásainak, és nem konfrontálódnak. Nyertünk már pert a Liga ellen, szerintem ezt is megnyernénk, annyira egyértelmű a helyzet.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.29. 14:28:23
Végén kiderül, hogy nem is olyan könnyű a helyzete a vezetőségnek, ilyen agyament FFP mellett.
Ez nekem azért fura, mert pár éve még azt követelte mindenki, hogy jöjjenek a phiatalok. Amúgy Barcelonában is ezt követeli mindenki, ezt várja a vezetőségtől. Jönnek is, közkívánatra. Szélsőbekkeket igazolni? Ugyan már, kérem szépen. Ott van Fort, Martin, meg ki tudja még kik a korosztályos csapatokból. Megkapjuk a kicsiket, akikre régóta vágytunk. A szokásos kölcsönadós dolgot is kipipáltuk Valléval, hogy kapjon játéklehetőséget. Azt mondjuk itt is kaphatna, még ha senki nem sérülne le, akkor is kell a rotáció. Sérülések meg lesznek, hajjajj, de még mennyi.
Mondanám, hogy az év kommentje, de fogod még addig párszor überelni
Abszolút egyetértek. Nem rajongok érte, de magas szint, jó kor, posztra jönne, jelenleg nagy igazolás lenne.
Ne érts félre, nem szimpi nekem sem Rabiot, de azért nem ugyanaz vele vagy Casadoval nekifutni a szezonnak, mert Bernal, Chris, Frenkie nincs.Peter írta: ↑2024.08.29. 13:28:30Rabiot nevét amikor tőled olvastam még az elején, borogatást tettem a homlokomra és csak azután írtam, hogy mit vársz a sráctól....![]()
Ebből most nekem csak az következhet, hogy bejelentjük Rabiot érkezését.
Lenglet módon megnyújtott szerződéssel, évek után emelkedő fizuval, alias Laporta módra.
Most népvakító 3 milla, de jövőre már 6, majd 9, aztán 12.....
Nyugi, amit én elképzelnék, annak mindíg az ellenkezője valósul meg.
Ingyen igazolható, így rá nem vonatkozik az átigazolási ablak, akár októberben is aláírhat valahova.MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.08.29. 13:02:31Az ilyeneknél az egyetlen esély az ha az utolsó nap feléig sem lesz csapata és akkor hajlandó jelentősen lejjebb adni a bérigényekből, ha viszont valaki hamarabb ad neki 3 focilabdát fizetésként akkor megszívtuk.
Azért az utolsó nap eléggé fel szokott pörögni nemzetközi szempontból is átigazolás terén.
Az egyetlen nagy üröm az örömben az lenne, hogy 2 hónapja nincs csapata, valószínű az edzettségi szintje minimális, de biztos eléggé elmarad mindenkitől.
Az ilyeneknél az egyetlen esély az ha az utolsó nap feléig sem lesz csapata és akkor hajlandó jelentősen lejjebb adni a bérigényekből, ha viszont valaki hamarabb ad neki 3 focilabdát fizetésként akkor megszívtuk.Troym írta: ↑2024.08.29. 12:57:48Jópofa hírek tegnap a 0km-es liverpooli srác, ma meg Rabiot.
Hihető.
Ha meg így van, akkor a konzisztens gondolkodás szikrája sincs meg. Továbbra is magasan Rabiot lenne a legjobb jelölt, de nehezen hiszem, hogy ha nincs 4 gombunk Bajceticre, akkor kifizetjük Rabiot 10+ milliós bérét.
Nem tudom, hogy erdemes-e egy olyan jatekost idehozni, aki fix egy evre jon es egy Salzburggal kell versenyezni erte. Akkor mar Romeu is maradhatott volna.
Pedig ez tökéletes Laporta-blöff is lehetett volna:jclayton írta: ↑2024.08.29. 10:56:41Mert nagyjából esélytelen, hogy vissza tudnák regisztrálni.gránit írta: ↑2024.08.29. 10:50:15Én azt nem értem, hogy az ő regisztrációja hogy nem került törlésre. Araújóé, Christensené törölve lett. De Jongé miért nem? Jó nagy hely felszabadulna.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.29. 09:14:17Sport szerint De Jong szeptemberben állhat edzésbe, de kiújulhat a bokasérülése, így lehet, hogy műteni kell majd.
Szerintem ez várható volt. A konzervatív kezelést választotta, hogy játszhasson az EB-n. A La Liga szabályai nem nagyon veszik figyelembe, hogy minden a játékosokat védi.
Most már én is azt mondom, el kell küldeni táppénzre, és regisztrálni pár átigazolást a fizetése 80%-ba.
Egyelőre azért különösen fájdalmas ez az átigazolási nyár, mert mintha a vezetőség szándékosan szabotálná Flicket - akinek tényleg vannak épkézláb elképzelései, lendületet vitt a csapatba, egyelőre maximálisan jó választásnak tűnik. De ilyen keret mellett egyszerűen esélye nincs jól teljesíteni hosszú távon.
És az miért baj? Fel tudtuk volna tölteni a keretet, ha de Jong regisztrációját töröljük. Lehetett volna több ingyenest is hozni, kölcsönszerződéseket kötni.
Mert nagyjából esélytelen, hogy vissza tudnák regisztrálni.gránit írta: ↑2024.08.29. 10:50:15Én azt nem értem, hogy az ő regisztrációja hogy nem került törlésre. Araújóé, Christensené törölve lett. De Jongé miért nem? Jó nagy hely felszabadulna.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.29. 09:14:17Sport szerint De Jong szeptemberben állhat edzésbe, de kiújulhat a bokasérülése, így lehet, hogy műteni kell majd.
Szerintem ez várható volt. A konzervatív kezelést választotta, hogy játszhasson az EB-n. A La Liga szabályai nem nagyon veszik figyelembe, hogy minden a játékosokat védi.
Most már én is azt mondom, el kell küldeni táppénzre, és regisztrálni pár átigazolást a fizetése 80%-ba.
Gondolom a szerződés nélküliekre, illetve az időközben szerződést bontottakra nem vonatkozik a határidő.bence0330 írta: ↑2024.08.29. 09:23:49
Még mindig sok játékos szabad. Ha csak a vkp-t nézzük, akkor Rabiot ingyen, Koné nem óriási pénzért alighanem váltani fog, de van jópár mozdítható játékos még, ezek csak így hirtelen akik eszembe jutottak, remélem nálam tájékozottabb emberek ülnek a scout-sportigazgatói posztokon.Kizárt, hogy ilyen Chelsea-féle keretekből nem lehetne kölcsönvenni valakit, vagy oké, hogy a L1-ből már elvitték az idei adag nagy nevet a posztról (Thuram, Fofana), azért tuti van ott még bőven, aki jönne, ha egy Barcelona hívná Flick-kel, 9 ponttal indítva.
Az alapkezdővel az a baj, hogy a fele sérülésből jön vissza, vagy éppen sérülésre hajlamos. Nem tennék rá nagy pénzt, hogy Pedri, Yamal, Olmo, Balde végig fogla bírni a szezont.NewNagyatyesz írta: ↑2024.08.29. 10:50:34Amúgy ha mindenki felépülne, akkor a kezdőnek nem lenne rossz:
TS - Balde, Araujó, Cubarsi, Kounde - De Jong, Pedri - Yamal, Olmo, Raphinha - Lewa. Ez nem egy rossz névsor összességében, bár a középpálya komoly meccseken kívánsi vagyok mire lesz elég.
De a cseresorunk elég tragikus:
Pena - Martin, Chris, Inigo, Fort - Gavi, Bernal (Casado) - Ferran, Fermin, Fati - Pau. Ez azért elég félelmetes. Nyilván nem fogunk ilyen kezdőt látni egy meccsen sem, de azért ebből látszik, hogy pár ember az, aki valósan tud lendíteni a csapatjátékunkon.