Frenkie de Jong

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.09.11. 14:06:11

bence0330 írta:
2024.09.11. 13:32:56
Chino írta:
2024.09.11. 12:43:40
Ha ez ilyen egyszerű lett volna minden bzonnyal törlik. Egyáltalán nem úgy tűnt a hírek alapján, hogy a szezonkezdettől egy minimum négy hónapos kihagyás kihagyás.Legalábbis a hírek sem erről szóltak, amikor Flicket kérdezték is azt mondta hogy hamarosan visszatér és nagy segítség lesz, még az EB-je sem volt kizárva.
Ha ez ilyen világos lett volna biztosan ő az első akinek törlik a regisztrációját, főleg, hogy ő nem az a játékos, akinek gesztusból ezt megengedték volna, ráadásul ezzel de Jongnak sem nagyon származott volna kára. Szépen pihizik, valamikor elkezdi a konditermet és a könnyített edzést, a fizetést pedig ugyanúgy kapja. Így is ott akarják "megvágni" a fizuját, ahol lehet. (szerződéshosszabbítás stb.)
Kiderülni szerintem sosem fog, hogy mi volt az oka annak hogy maradt.
De szezonkezdet előtt kötelező regisztrálni vajon valakit? Én ebben nem vagyok biztos, nekem kicsit fura lenne, hacsak nincs szerződésbe foglalva. Lehetne épp túltengés a keretben, és ezzel lehetne valaki mondjuk olyan gyenge, hogy nem nevezik, csak úgy ott van, és kapja a fizetését. Nem tudom a CFC-nél mi van, mindenkinek találtak-e valahol helyet, de ha nem, és maradt/maradt volna létszám felett valaki, gondolom ugyanez lett volna.
Az, hogy most mi van, oké, nyilván nem lehet emiatt azt a kvázi vis maior helyzetre kialakított szabályt alkalmazni, ami miatt töröltetni lehet és igazolni helyette valakit (vagy ki tudja, törölni lehet, hogy lehetséges, csak nem lehetne helyette nem szabadúszót hozni).
Nem tudom, valaki 100%-ban képben van-e ezekkel.

De most a legjobb mindenkinek az lenne, ha bevállalná végre a műtétet, akkor be lehetne mondani, hogy télig biztos nem tér vissza, elhozni mondjuk Rabiot-t és kész.
Szerintem nem lehet törölni senkinek a regisztrációját következmények nélkül (büntetés, szerződésbontás stb.)
Araujo és Christensen is fent van, ha holnap felépülnének, játszhatnak és Olmo és Inigo is.
Amint visszajöttek kölcsönből, tudtommal rögtön regisztrálva lett Fati és Lenglet (kedves La Liga jóvoltából :) )
Így szerintem nem játszik, hogy bocs haver, keress csapatot, mert nem vagy regisztrálva.
Így aki tavaly regisztrálva volt, idén is (kivéve akit 1, vagy fél évre regisztráltunk, vagy elnöki letéttel).
Chelsea kerete 30 TM szerint, a PL-be 25-öt lehet regisztrálni, nem tudom ki maradt ki, vagy játszhat e a B-ben.
Laikusként rögtön műtétet mondtam volna Valverde belépése után valószínűnek tartom, az orvosok is, de hát EB volt. Augusztus eleji képeken még mindig dagadt volt De Jong bokája.
Innen volt bukó a helyzet.
Ha igazam van, De Jongot nem lehet következmények nélkül kiregisztrálni (Amikor Dembelet fel akartuk küldeni a lelátóra, a Sporton jött a cikk, hogy diszkrimináció lenne, jogi következménye lehet)
A sérülése esetén a fizetése 80%-át lehetett volna felhasználni, ha papírral tudjuk igazolni, hogy több, mint 4 hónap, és a Liga elfogadja. Gondolom ezért ajánlották a műtétet, eleve a bokája sem gyógyul, és a hírek szerint nagy az esély a rásérülésre, ő pedig nem akar edzésbe állni, amíg nem 100%-os.
Szerintem Umtiti 2.0 helyzet.
Szerintem a La Ligánál sincsenek 100%-ig képben, ezért vannak kiskapuk.
Itt egyelőre valamiért nem sikerült kihasználni, megtalálni, miközben egy TM szerint 70 milliós játékosról beszélünk, akinek ha nagyon tetszik is Barcelona úgy néz ki, 2 év múlva ingyen távozik.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.09.11. 13:32:56

Chino írta:
Ha ez ilyen egyszerű lett volna minden bzonnyal törlik. Egyáltalán nem úgy tűnt a hírek alapján, hogy a szezonkezdettől egy minimum négy hónapos kihagyás kihagyás.Legalábbis a hírek sem erről szóltak, amikor Flicket kérdezték is azt mondta hogy hamarosan visszatér és nagy segítség lesz, még az EB-je sem volt kizárva.
Ha ez ilyen világos lett volna biztosan ő az első akinek törlik a regisztrációját, főleg, hogy ő nem az a játékos, akinek gesztusból ezt megengedték volna, ráadásul ezzel de Jongnak sem nagyon származott volna kára. Szépen pihizik, valamikor elkezdi a konditermet és a könnyített edzést, a fizetést pedig ugyanúgy kapja. Így is ott akarják "megvágni" a fizuját, ahol lehet. (szerződéshosszabbítás stb.)
De szezonkezdet előtt kötelező regisztrálni vajon valakit? Én ebben nem vagyok biztos, nekem kicsit fura lenne, hacsak nincs szerződésbe foglalva. Lehetne épp túltengés a keretben, és ezzel lehetne valaki mondjuk olyan gyenge, hogy nem nevezik, csak úgy ott van, és kapja a fizetését. Nem tudom a CFC-nél mi van, mindenkinek találtak-e valahol helyet, de ha nem, és maradt/maradt volna létszám felett valaki, gondolom ugyanez lett volna.
Az, hogy most mi van, oké, nyilván nem lehet emiatt azt a kvázi vis maior helyzetre kialakított szabályt alkalmazni, ami miatt töröltetni lehet és igazolni helyette valakit (vagy ki tudja, törölni lehet, hogy lehetséges, csak nem lehetne helyette nem szabadúszót hozni).
Nem tudom, valaki 100%-ban képben van-e ezekkel.

De most a legjobb mindenkinek az lenne, ha bevállalná végre a műtétet, akkor be lehetne mondani, hogy télig biztos nem tér vissza, elhozni mondjuk Rabiot-t és kész.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

gránit írta:
2024.09.10. 23:50:13
Troym írta:
2024.09.10. 23:21:56
Az ugye megvan, hogy hiába törlik Frenkie regisztrációját (nem fogják), az új ember BL-ben nem játszhat, szóval kaphatnánk valakit a 13-15 bajnoki meccsre, ami nem mondom, hogy semmi, de nemzetközileg csak közvetve segítene rajtunk.
Ezért kellett volna már nyáron töröltetni, amikor már hónapok óta látszott, hogy ez egy problémás sérülés. Kiváló alkalom volt, még jogos magyarázatot is tudtunk volna adni rá a sérülése miatt.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2024.09.11. 12:05:06

Amúgy igen. A téli átigazolási szezonban 3 új embert lehet regisztrálni a Bajnokok Ligájában.

https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... stration-/

De még ha nem így lenne, akkor is törölni kellene a regisztrációját. Több játékosunk csak őszre van regisztrálva, helyet kell csinálni, a csapat téli megerősítéséről nem is beszélve.
davi10
Llegenda del Barça

2024.09.11. 11:08:37

Troym írta:
Az ugye megvan, hogy hiába törlik Frenkie regisztrációját (nem fogják), az új ember BL-ben nem játszhat, szóval kaphatnánk valakit a 13-15 bajnoki meccsre, ami nem mondom, hogy semmi, de nemzetközileg csak közvetve segítene rajtunk.
Miért nem játszhat? Coutinho utáni évtől már lehetett januárban újra regisztrálni játékost a BL-ben.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence0330

2024.09.11. 00:19:49

Troym írta:
2024.09.10. 23:58:36
Igazad van, de a "volna" mondatoknak sok értelme nincs. Itt van, regisztrálva van, sérült, viszont nagy segítség nem lenne a regisztrációjának törlése. Télen vagy nyáron el lehetne engedni ingyen, de gondolom foggal-körömmel maradni akar majd, szóval limitáltak a lehetőségek. Én megpróbálnám kölcsönadni télen legalább fél évre valahova a PL-be.
Hát, ha nem hajlandó eleve távozni, nem látom, kölcsönbe miért menne bele, az okok ugyanazok lennének, jó az élet itt Barcelonában meg élete klubja. A regisztrációjának a törlése elég nagy segítség lenne, ha helyette tudnánk hozni valakit, szabadúszót akár ősszel, de ha legalább a visszatérők regisztrációjával nem lenne gond, már valami lenne, és télen még akár jöhetne is valaki.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2024.09.10. 23:58:36

gránit írta:
Troym írta:
Ezért kellett volna már nyáron töröltetni, amikor már hónapok óta látszott, hogy ez egy problémás sérülés. Kiváló alkalom volt, még jogos magyarázatot is tudtunk volna adni rá a sérülése miatt.
Igazad van, de a "volna" mondatoknak sok értelme nincs. Itt van, regisztrálva van, sérült, viszont nagy segítség nem lenne a regisztrációjának törlése. Télen vagy nyáron el lehetne engedni ingyen, de gondolom foggal-körömmel maradni akar majd, szóval limitáltak a lehetőségek. Én megpróbálnám kölcsönadni télen legalább fél évre valahova a PL-be.
gránit
Director del Fútbol

Troym írta:
Troym
Director del Fútbol

bence0330

2024.09.10. 21:29:09

MessiCesc írta:
2024.09.10. 21:22:09
Rabiot minden, csak nem az a jatekos akivel hozzaallasban elorebb lennenk...
A pályán van (vagy a padon), szerintem már ezzel előrébb vagyunk. És azért mégiscsak top csapatokban volt stabil alapember, és a világ legerősebb keretű válogatottjában közel ötvenszeres tag, legutóbbi EB-n alapkezdő.

Most az, hogy esetleg ő ennél többet gondol magáról, egy dolog.
MessiCesc
Capitá del Barça

2024.09.10. 21:22:09

Rabiot minden, csak nem az a jatekos akivel hozzaallasban elorebb lennenk...
bence0330

2024.09.10. 15:36:26

Chino írta:
2024.09.10. 15:19:17
A másik lehetőség, hogy nem tartják/tartották olyan hosszúnak a felépülést, hogy átmenjen a liga orvosi vizsgálatán. De azt sem zárnám ki, hogy megpróbálkoztak vele (bár biztos kiszivárgott volna valami)
Elég nehéz ezt innen megítélni, nagyon kevés rálátásunk van a komplett helyzetre.
Ez sajnos esélyes. Viszont itt lépne be, hogy kell-e ez, helyesebben kellett-e volna ez nyáron, és nem lehetett-e volna egyszerűen csak nem regisztrálni a sorozatra, és kész. Így év közben már tuti kellene, hisz csak akkor engednek pótolni, de nem tudom, ez nyáron is így volt-e, sosem találtam erre konkrét infót.

Persze engem nem zavar, ha októberben visszatér hasznos játékosként, és legalább télig bírja, de jóvel előrébb lennénk biztonságban és hozzáadott értékben is egy Rabiot vagy Mingueza igazolással helyette.
Chino
Llegenda del Barça

2024.09.10. 15:19:17

gránit írta:
2024.09.10. 14:39:30
Törölni kell a regisztrációját. Amit már nyáron meg kellett volna tenni, hogy igazolni tudjunk. Nagy hiba volt, hogy nem tettük meg. Télen meg kell próbálnunk igazolni, vagy legalább azt elérni, hogy Olmo, Araújo, Christensen és Pau Victor egész szezonra regisztrálva legyen.
Szerintem itt elsősorban az orvosok néztek be valamit. Még nyár elején úgy volt, hogy akár az EB-n is ott lehet (lehet, hogy pont ezért nem műttette meg, mert akkor 100 %, hogy kihagyja), mikor a keretet rakták össze, az akkori vizsgálatok után parancsolta Koeman haza. De még itt a szezon kezdetén is október elejére tették a visszatérését.
Igazából mindenkinek az lett volna az érdeke, hogy töröljék a regisztrációját, ha tényleg olyan súlyosnak értékelték, még de Jongot sem hiszem, hogy túlságosan zavarta volna, a pénzét úgyis megkapja. Ha van választási lehetőség nyilván a vezetőség is azt teszi ki a keretből elsőként akinek a fizetése a legnagyobb helyet teszi ki a bértömegben. (szerintem akár a szakmai oldallal is szembemenve)

A másik lehetőség, hogy nem tartják/tartották olyan hosszúnak a felépülést, hogy átmenjen a liga orvosi vizsgálatán. De azt sem zárnám ki, hogy megpróbálkoztak vele (bár biztos kiszivárgott volna valami)
Elég nehéz ezt innen megítélni, nagyon kevés rálátásunk van a komplett helyzetre.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2024.09.10. 14:39:30

Törölni kell a regisztrációját. Amit már nyáron meg kellett volna tenni, hogy igazolni tudjunk. Nagy hiba volt, hogy nem tettük meg. Télen meg kell próbálnunk igazolni, vagy legalább azt elérni, hogy Olmo, Araújo, Christensen és Pau Victor egész szezonra regisztrálva legyen.
bence0330

2024.09.10. 10:12:59

Troym írta:
2024.09.10. 10:07:37
Frenkie de Jong will not undergo surgery and has no return date. The player has already made his decision.

Eldöntötte, nem műtik.
Ha ez igaz, és nem firkálmány, akkor nekünk is itt az ideje, hogy meghúzzuk azt, amit rég meg kellett volna. Hosszútávú sérülésnek gondolom simán el lehet könyvelni, a helyére meg kb egy egész csapatot lehet hozni, de egy szabadügynököt vagy Minguezát biztos. Télig mindenképp.

És csak úgy nem mellesleg, idén is ugyanaz van, mint tavaly, tegye fel a virtuális kezét, akinek egyszer is eszébe jutott, hogy hiányzik a pályáról, szigorúan játék szempontjából (a keret mélységén kívül, mert most nyilván kéne amúgy a padra, hogy lehessen rotálni, de ez nem a személyének szól, kéne oda bárki, aki legalább egy közepes szintet megüt). Őszintén nem tudom, hogy Casadót kiszorítaná-e meritokrácia alapján, ő legalább gyorsan gondolkodik, gyorsan passzol, meg elég kullancs is. Bernalt kiszorítani szerintem esélytelen lett volna. B-ből felkerült 0 km-es játékosokról beszélünk, ő meg a világon az egyik legjobban kereső, 86 millióért hozott játékos... és nem érződik a hiánya, mennyiségen kívül, egy dologban érezzük a jelenlétét egyedül, a 3-4 játékoséban, akit tudnánk hozni a bérkeretéből. (Ez persze nem az ő hibája, őt nem szidom.)
Troym
Director del Fútbol

2024.09.10. 10:07:37

Frenkie de Jong will not undergo surgery and has no return date. The player has already made his decision.

Eldöntötte, nem műtik.

Amúgy a sérülésétől függetlenül szerintem ingyen fog lelépni 26 nyarán, vagy hamarabb, amennyiben elengedjük ingyen pl jövő nyáron. Gondolom jövő nyárra az ára amúgy is 20-30 körül lesz, addig 1-1,5 év sérülés után 1 évvel a szerződés lejárata előtt, a fizetése több annál, mint a piaci értéke lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2024.09.10. 10:13:34-kor.
dingdong
Capitá del Barça

2024.09.10. 09:33:20

Az 5. szezonját kezdi nálunk az 5. edzővel. Az elmúlt 10 évben a meccsek 85%-t láttam kb. Emlékszem voltak rövidebb időszakok amikor jó volt de én összeségében mindig egy olyan játékosnak tartottam amilyenre nekünk nincs szükségünk és hiába tehetséges sosem volt extra nem tudtuk kihasznalni. Előadja, hogy élete klubbja meg kiakad az ujsagirokra de azért szép lassan a mentalitásával felzárkozik a legrosszabb igazolásaink közé azzal, hogy abszolut hajthatatlan csomo fontos temaban. Sokkal inteligensebbnek gondoltam ennél. Nem tudom miért éri meg ilyen képet kialakítani magáról és ilyen emlékeket hagyni "élete klubjaban". Ez a Dembele szint.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2024.09.09. 18:38:44

bunga írta:
2024.09.06. 16:37:58
Láthatólag Frenkie körül van kerítve és a határozott nem! - jei közül valamit fel kell adnia. Ha nem akar műtétet, edzésbe kell állnia. Lesz, ami lesz. Vagy Flick rendelkezésére tud állni, vagy rásérül, és akkor jön a műtét.
Én nem értem a viselkedését, minden játékosnak arra kell törekednie, hogy a lehető legtöbbet játékba legyen. Neki is a teljesítménye az értéke. Oké, hogy még két évig elvan a lelátón, de közben tönkreteszi a karrierjét. Három év kihagyás után senkinek se fog kelleni, most még a legnagyobb csapatokban is játszhatna. És nincs mellette egy olyan ember, managere elsősorban, aki jelezné neki, hogy ez nem helyes innen nem lesz visszaút. Arabok se olyan hülyék, hogy mindenkinek csak úgy odavágnak egy nagy szerződést. Kár ezért a fiúért, de magának keresi kereste a bajt.
soadroli
Llegenda del Barça

2024.09.09. 12:29:35

If de Jong has ankle surgery, which is what the club advice him to do, he won't play until 2025. [Diari ARA]
Kép
bunga
Capitá del Barça

2024.09.06. 16:37:58

Láthatólag Frenkie körül van kerítve és a határozott nem! - jei közül valamit fel kell adnia. Ha nem akar műtétet, edzésbe kell állnia. Lesz, ami lesz. Vagy Flick rendelkezésére tud állni, vagy rásérül, és akkor jön a műtét.
bence0330

2024.09.02. 14:33:32

Chino írta:
2024.09.02. 14:17:52
bence0330 írta:
2024.09.02. 13:08:58

Igen, ezt írtam én is, ott lehetne a legjobb a kötetlenebb szerepkörben, csak hát most ott van pont Pedri. Aki jobb focista. Nálunk is mindig akkor volt jó, amikor Romeu, Chris, stb, tehát egy izom mellett volt. Ő nem nagyon volt az izom. A válogatottban sem. Bevallom, az Ajaxból kb csak 1-2 BL meccset láttam, nem tudnék ez alapján véleményt formálni, elhiszem, hogy ott az volt, akkor van remény. De a nálunk mutatottak alapján, hát... Casadónál persze így is lehet jobb, azért nem egy klasszist kell kitúrnia.

Hát, azért bizony a duplapivotban az egyiknek vagy ütközőnek kell lennie vagy egy óriási zseninek. Utóbbi nagyon ritka, marad az előbbi. Goretzka, Casemiro, Tchua, Kessié, lehet sorolni, általában ez adja meg a másiknak az esélyt, hogy feljárkáljon.
Ezt nem tartom feltétlenül igaznak. Christensen talán a legjobb példa. Se nem ütköző, se nem labdazsonglőr, se nem egy Flash, zseni pláne nem, mégis akkor volt talán a legmasszívabb, legbiztosabb a középpályánk, amikor ő volt fent és túlnyomó részt Gündogannal "párban", Pedri mögött és a német játszott szabadabb szerepkörben.

Ahogy Bernal sem volt igazán fizikális vkp mégis tökéletesen oldotta meg a védekezést.
Őőőő, hát szerintem Christensen az ütköző, és az izom szavakra ezen a poszton kb a mintapéldány, nem is tudnék nála nagyobb szélsőséget elképzelni a skálán ebbe az irányba. Nem véletlen, egy nagy, erős (amúgy extrém gyors) belső védőről beszélünk. Semmi más dolga nem volt, mint a söprögetés, abban viszont kiemelkedő volt. Pont ez a stabil, védekező izom kellett Frenkie mellé mindig - amikor én láttam. Én ezért szeretem, ha egy játékosnak vannak kiemelkedő tulajdonságai egy poszton. A vkp-n meg lehet élni abból, ha semmi mást nem tudsz, csak szerelni, meg sávot lezárni, és alap passzokat biztosan megjátszani. Ilyen Chris, ilyen egy Kessié, de amúgy még egy Kanté is. DJ ennek az ellentéte, mindent tud, de semmiben nem kiemelkedő, védekezésben pláne nem.

"Vagy egy zseni". Igen, Busi is egy zseni volt, abból meg lehet élni, de azért ő top formájában óriásit is védekezett, hiába nem volt fizikális, a lába mellett nem ment sűrűn el a labda, mintha 3 méter hosszúak lettek volna kb. Bernal egy Busi kópia.

Ráadásul itt amikor izmot fejtegetünk sosem a Valladolidra gondolunk, ott bárki állhat, tökmindegy. Ennek a Monacótól felfelé van jelentősége, mikor 3-4 kétméteres ember érkezik 34 km/h-val.
gránit
Director del Fútbol

2024.09.02. 14:32:28

Chino írta:
Ahogy Bernal sem volt igazán fizikális vkp mégis tökéletesen oldotta meg a védekezést.
Ez azért túlzás. Három meccsen két gólt is kaptunk róla, ha egy kicsi nyomás alá került, folyton lemaradt az emberéről. Ez a poszt nem játék, és régóta ezen a ponton vernek meg minket a BL-ben. De Jong erre a posztra szerintem nem elég, bár szerintem máshova sem, ha komolyabb reményeket dédelgetünk.
soadroli
Llegenda del Barça

2024.09.02. 14:27:32

Frenkie de Jong did not train today. He is still recovering. All the other available players trained with the group today. @mundodeportivo
Kép
Chino
Llegenda del Barça

bence0330 írta:

Igen, ezt írtam én is, ott lehetne a legjobb a kötetlenebb szerepkörben, csak hát most ott van pont Pedri. Aki jobb focista. Nálunk is mindig akkor volt jó, amikor Romeu, Chris, stb, tehát egy izom mellett volt. Ő nem nagyon volt az izom. A válogatottban sem. Bevallom, az Ajaxból kb csak 1-2 BL meccset láttam, nem tudnék ez alapján véleményt formálni, elhiszem, hogy ott az volt, akkor van remény. De a nálunk mutatottak alapján, hát... Casadónál persze így is lehet jobb, azért nem egy klasszist kell kitúrnia.

Hát, azért bizony a duplapivotban az egyiknek vagy ütközőnek kell lennie vagy egy óriási zseninek. Utóbbi nagyon ritka, marad az előbbi. Goretzka, Casemiro, Tchua, Kessié, lehet sorolni, általában ez adja meg a másiknak az esélyt, hogy feljárkáljon.
Ezt nem tartom feltétlenül igaznak. Christensen talán a legjobb példa. Se nem ütköző, se nem labdazsonglőr, se nem egy Flash, zseni pláne nem, mégis akkor volt talán a legmasszívabb, legbiztosabb a középpályánk, amikor ő volt fent és túlnyomó részt Gündogannal "párban", Pedri mögött és a német játszott szabadabb szerepkörben.

Azt a ten Hag-féle Ajaxot nagyon szerettem, volt hogy bajnokit streameltem és ahogy említettem Schönével párban nagyon biztos csapatrészt alkottak és inkább ő volt az aki biztosított. Sőt, olykor Ziyech volt mögöttük, amolyan Olmo pozícióban, szóval ez sem újdonság.
Mondjuk az esetében az sem egy utolsó szempont, hogy cb-ként is minden további nélkül bevethető, nem annyira kényszerposzt neki, kezdetben itt is játszott párszor és végig hibátlan volt. De ez csak amolyan zárójeles megjegyzés.

Ahogy Bernal sem volt igazán fizikális vkp mégis tökéletesen oldotta meg a védekezést. Tudom, csak pár meccset játszott, de tavaly ugyanígy lehozta a meccseket, csak akkor Casádó lépett vissza. Igen, mielőtt bárki azzal jönne, hogy harmadosztály ő sem egy elsőosztályú csapatban játszott, ahogy Pau Victor is mindig megkapja, viszont ott nem Raphinhák, Yamalok, Gündoganok tömték labdával.

A lényeg a lényeg, hogy hosszú idő után most érzem azt, hogy Frenkie igenis nagyot tudna lökni a csapaton, hogy így lesz-e majd meglátjuk, főleg, hogy még először fel kell épülnie, amiről még fogalmunk sincs, hogy mikor lehetséges. Ha végül kés alá kell feküdnie szerintem a legjobb megoldás, ha töröljük a regisztrációját. Akkor már biztos, hogy krónikus sérülésről van szó és jó ideig biztosan nem tér vissza, a többiekre pedig nem lenne gondunk, mire felépül csak beesik annyi pénz.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2024.09.02. 13:21:03

bence0330 írta:
gránit írta:
2024.09.02. 12:55:08
Én egyáltalán nem látom a helyét a jelenlegi rendszerben. Flick egy mélységi középpályással játszik.
Kettővel játszik, 4-2-3-1 a felállásunk (oké, a balszélsőnk inkább tízes, de na) csak Pedrinek szabadságot ad felmenni.
Pedrit nem a mélységi középpályán látom, hanem inkább egy inga szerepben. Max ebben a szerepben lehetne a jelenlegi rendszerben de Jong, de csak akkor, ha valaki kiesne. Én úgy látom, hogy Casadó középen játszik mélységi középpályást, és nem egy másik hasonló szerepben játszó játékossal oszt meg egy félterületet. Bernal esetében ugyanezt láttam.

A hadrendet nehéz meghatározni, mert Balde például nem fix része egy horizontális csapatrésznek sem. Ha nagyon muszáj lenne meghatározni, akkor 4-1-4-1-nek mondanám.
Válasz küldése