Frenkie de Jong

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Troym
Llegenda del Barça

2024.09.11. 19:14:04

bence0330 írta:
2024.09.11. 19:00:41
Hát, Dembélé végül pont meghosszabbította, mielőtt elment. :D De amúgy szerintem sincs rá sok oka, nem látom be, miért tenné, nincs is ezzel baj, de azért egy átlag szurkoló igenis lehet mérges, ha a vélhetően Európa legmagasabb keresetével lévő játékos se hosszabbítani, se távozni nem akar, se együttműködni az orvosokkal, se semmi. Kicsit kezd már ilyen Bale érzete lenni a dolognak.
Apróság és félig off, de rosszul emlékszel. Dembelének simán kifutott a szerződése, várt a PSG-re már akkor is, csak sportigazgatót váltottak és az újnak nem kellett, így pár hét után aláírta a másik 25m távozási bónuszos szerződését szabadon igazolhatóként.
De 3-4 hétig nem volt a játékosunk, csak utána ló helyett szamár alapon végül visszajött.

Szerintem nem rossz, de nem is kiemelkedően fontos játékosunk, még kicsit értem is a sértettségét, de abszolút nem hiányozna, ha nem lenne itt.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.09.11. 19:00:41

Troym írta:
2024.09.11. 16:26:51
Chino írta:
2024.09.11. 16:12:36

Ezt max. a szaúdiak cashalnék ki, de ahhoz még fiatal, hogy a karrierjét befejezze, mert egy top klubban még játszhat, ráadásul jól is érzi magát.
A realitás talaján mozogva a legjobb megoldás egy szerződéshosszabbítás lenne, komoly tehertől szabadulhatna meg a klub, így még akár el is lehetne adni, ha pedig sikerül Flicknek rendesen felépíteni még jól is járunk.

Anno Umtitinél is ezt léptük meg és így tudtunk kijönni belőle legjobban.
3 dolog.
1. Olyan biztos vagy benne, hogy jól érzi magát? Nem csak a sok pénz és jó életkörülményeket szereti?
2. 2 év múlva 29. Annyira azért nem ördögtől való, hogy megy a sivatagba, rengeteg 29-32 éves játékos ment oda.
3. Szerződést nem fog hosszabbítani. Legalább 50szer megpróbálták, hónapok óta nem is reagál (mint anno Dembele) el tudod képzelni, hogy pár hónappal a szerződése vége előtt megvilágosodik és aláír ide fele annyiért, mint amit most kap szemben az olajsejk csapatok végtelen pénzével?
Ez bőven elég ahhoz, hogy jól érezze magát ott, és ne akarjon váltani. Van egy tippem, hogy az öltözőben nem ő a legnépszerűbb srác (lásd a lelátós esetet pl. Piquével), meg úgy általában a szurkolók felől már negatív a megítélése (függetlenül attól, mennyire jogos, vagy mennyire nem), és emellé leteszi azt a közepes semmit, amit szó szerint ötödekkora fizetéssel is le tudna tenni sok ember... De ez egy dolog. Szép az idő, szép a város, jül érzi magát, valakinek ez elég. Valaki meg ha azt érzi, hogy nem akarják, akármilyen okokból, csendben távozik, lásd Gündogan, pedig ő még le is tett valamit a pályára a nagy, de azért nem akkora fizuért.

Hát, Dembélé végül pont meghosszabbította, mielőtt elment. :D De amúgy szerintem sincs rá sok oka, nem látom be, miért tenné, nincs is ezzel baj, de azért egy átlag szurkoló igenis lehet mérges, ha a vélhetően Európa legmagasabb keresetével lévő játékos se hosszabbítani, se távozni nem akar, se együttműködni az orvosokkal, se semmi. Kicsit kezd már ilyen Bale érzete lenni a dolognak.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Llegenda del Barça

2024.09.11. 16:26:51

Chino írta:

Ezt max. a szaúdiak cashalnék ki, de ahhoz még fiatal, hogy a karrierjét befejezze, mert egy top klubban még játszhat, ráadásul jól is érzi magát.
A realitás talaján mozogva a legjobb megoldás egy szerződéshosszabbítás lenne, komoly tehertől szabadulhatna meg a klub, így még akár el is lehetne adni, ha pedig sikerül Flicknek rendesen felépíteni még jól is járunk.

3 dolog.
1. Olyan biztos vagy benne, hogy jól érzi magát? Nem csak a sok pénz és jó életkörülményeket szereti?
2. 2 év múlva 29. Annyira azért nem ördögtől való, hogy megy a sivatagba, rengeteg 29-32 éves játékos ment oda.
3. Szerződést nem fog hosszabbítani. Legalább 50szer megpróbálták, hónapok óta nem is reagál (mint anno Dembele) el tudod képzelni, hogy pár hónappal a szerződése vége előtt megvilágosodik és aláír ide fele annyiért, mint amit most kap szemben az olajsejk csapatok végtelen pénzével?
Chino
Llegenda del Barça

bence0330 írta:
2024.09.11. 15:17:05
FcBarcelona1 írta:
2024.09.11. 15:02:53
Gondolom sokan nem vennék jó néven, ha egy 70 milliós játékos távozna ingyen, és emellett ki kellene fizetni a fizetését is, ami gondolom 80 millió körüli 2 évre.
https://www.goal.com/en/news/barcelona- ... 75b45ec279
Ezt már az első körben ellőttük Matheus Fernandesnél, a bíróság neki adott igazat.
Ismét ennyit a La Liga FFP-éről.
Gondolom még mindig ez is az FFP-t terheli, ahogy De Jongé is tenné évekig (Setient most fizettük ki). Tegyük fel, kifizetjük egy összegben, jövőre, ahogy már írtam, lesz mínuszos bérsapkánk, mert ez a 80 milliós kifizetés a jövő év költségvetését terheli
Nincsenek egyszerű helyzetben Laportáék. Bartomeuék kísértenek :)
Ha az is terhelné az ffp-t, akkor mindegy, még elméleti szinten is felesleges szócséplés. De amúgy meg 90%, hogy mindenképp ingyen megy, csak két év múlva, és nem tudom, mennyi köszönet lesz gyakorlati értelemben az ittlétében addig is. Mennyit játszhat egyáltalán, és ha fel is gyógyul, hasznosabb-e ő mint Casado. Vagy hogy Flick alatt valami csodával határos módon meghatározó, határozott, kemény játékos lesz (ez sosem volt), ami a posztra kéne, nem egy olyan, akiről ha nem cikkeznének folyamatosan, észre sem vennéd, hogy nincs a keretben vagy a pályán. Lehet, hogy így lesz, szurkolok, és nem lehetetlen mert Flick egy zseni, aki egy Inigót is képes volt vicckategóriából egy erős közepes védővé varázsolni, de ehhez még meg is kéne gyógyulnia, hogy egyáltalán kiderüljön.
Nem hiszem, hogy zseninek kellene lenni, hogy meghatározó játékos lehessen. Az Ajaxnak a húzóembere volt, a válogatottban is stabil játékos, Koeman alatt is a a teljesítménye alapján abszolút joggal volt kezdő. Ha egy Torres szint lenne, akinek korlátozottak a képességei minimális lenne az esély, hogy bármit kezdeni lehessen vele, de ez nem érvényes Frenkiere.
Az, hogy ingyen elvinnék nem lenne szerintem megoldás. 40-ért már idén is masniban adták volna oda annak aki kéri, ami filléreknek számít egy ilyen szintű játékosért, főleg mondjuk egy MU-nak, de a holland nem enged ebből a fizuból (amihez tegyük hozzá minden joga megvan) így még az angolok sem veszik meg. Hiába van pénz egy olyan összeg amivel még ott is toronymagasan a legjobban kereső lenne.

Forca Barca!!!!
bence0330

2024.09.11. 15:17:05

FcBarcelona1 írta:
Gondolom sokan nem vennék jó néven, ha egy 70 milliós játékos távozna ingyen, és emellett ki kellene fizetni a fizetését is, ami gondolom 80 millió körüli 2 évre.
Ezt már az első körben ellőttük Matheus Fernandesnél, a bíróság neki adott igazat.
Gondolom még mindig ez is az FFP-t terheli, ahogy De Jongé is tenné évekig (Setient most fizettük ki). Tegyük fel, kifizetjük egy összegben, jövőre, ahogy már írtam, lesz mínuszos bérsapkánk, mert ez a 80 milliós kifizetés a jövő év költségvetését terheli
Ha az is terhelné az ffp-t, akkor mindegy, még elméleti szinten is felesleges szócséplés. De amúgy meg 90%, hogy mindenképp ingyen megy, csak két év múlva, és nem tudom, mennyi köszönet lesz gyakorlati értelemben az ittlétében addig is. Mennyit játszhat egyáltalán, és ha fel is gyógyul, hasznosabb-e ő mint Casado. Vagy hogy Flick alatt valami csodával határos módon meghatározó, határozott, kemény játékos lesz (ez sosem volt), ami a posztra kéne, nem egy olyan, akiről ha nem cikkeznének folyamatosan, észre sem vennéd, hogy nincs a keretben vagy a pályán. Lehet, hogy így lesz, szurkolok, és nem lehetetlen mert Flick egy zseni, aki egy Inigót is képes volt vicckategóriából egy erős közepes védővé varázsolni, de ehhez még meg is kéne gyógyulnia, hogy egyáltalán kiderüljön.
Troym írta:
2024.09.11. 15:12:10
25 nyarán simán el kell engedni ingyen, addigra a piaci értéke 30 körül lesz, mert 1 év lesz a szerződéséből és ugyanúgy 30+ millió fizetése.
100%-ban egyetértek, viszont nem látom a realitását. Most meg előző nyáron sem a vételi ára miatt nem ment el, neki az majdhogynem hóttmindegy. Egyszerűen nem akart, mert szép itt az élet meg család meg mittudomén. Aztán lehet ha nagyon elege lenne, meggondolná magát, de kétlem. De legyen így, akárkit hozunk a helyére, hasznosabb lesz nekünk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Llegenda del Barça

2024.09.11. 15:12:10

FcBarcelona1 írta:
25 nyarán simán el kell engedni ingyen, addigra a piaci értéke 30 körül lesz, mert 1 év lesz a szerződéséből és ugyanúgy 30+ millió fizetése. Én úgy érzem ez a hajó elment mindkét oldalon. Neki is jobb anyagilag, mert szabadon igazolhatóként simán kérhet 10-20 milliós aláírási pénzt plusz 20-30 milliós fizetést még 4-5 évre, itt hasonlóra sem számíthat, mi meg sok év után esetleg igazolhatnánk normálisan.
Utálom, hogy ha elkótyavetyéljük, de szerintem itt mindkét oldalon túl sok a tüske és semmiképp nem hosszabbítana.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

bence0330 írta:
2024.09.11. 14:36:08
FcBarcelona1 írta:
2024.09.11. 14:06:11
Szerintem nem lehet törölni senkinek a regisztrációját következmények nélkül (büntetés, szerződésbontás stb.)
Jajj, neeeee :D

Meg hát a büntetés mértéke sem mindegy, DJ-al lehet, hogy simán megérné egyoldalúan szerződést bontani és kifizetni a hátralévő részt. Mindjárt megszűnne az ffp gondnak egy része, vagy legalábbis gondolom az nem számítana bele.

Amúgy ja, sajna reálisnak tűnik amit írsz. Szurkoljunk a műtétért, vagy hogy egy orvos sok hónaposnak tudna minősíteni az állapotát.
bence0330

2024.09.11. 14:36:08

FcBarcelona1 írta:
Szerintem nem lehet törölni senkinek a regisztrációját következmények nélkül (büntetés, szerződésbontás stb.)
Jajj, neeeee :D

Meg hát a büntetés mértéke sem mindegy, DJ-al lehet, hogy simán megérné egyoldalúan szerződést bontani és kifizetni a hátralévő részt. Mindjárt megszűnne az ffp gondnak egy része, vagy legalábbis gondolom az nem számítana bele.

Amúgy ja, sajna reálisnak tűnik amit írsz. Szurkoljunk a műtétért, vagy hogy egy orvos sok hónaposnak tudna minősíteni az állapotát.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

bence0330 írta:
2024.09.11. 13:32:56
Chino írta:
2024.09.11. 12:43:40
Ha ez ilyen egyszerű lett volna minden bzonnyal törlik. Egyáltalán nem úgy tűnt a hírek alapján, hogy a szezonkezdettől egy minimum négy hónapos kihagyás kihagyás.Legalábbis a hírek sem erről szóltak, amikor Flicket kérdezték is azt mondta hogy hamarosan visszatér és nagy segítség lesz, még az EB-je sem volt kizárva.
Ha ez ilyen világos lett volna biztosan ő az első akinek törlik a regisztrációját, főleg, hogy ő nem az a játékos, akinek gesztusból ezt megengedték volna, ráadásul ezzel de Jongnak sem nagyon származott volna kára. Szépen pihizik, valamikor elkezdi a konditermet és a könnyített edzést, a fizetést pedig ugyanúgy kapja. Így is ott akarják "megvágni" a fizuját, ahol lehet. (szerződéshosszabbítás stb.)
Kiderülni szerintem sosem fog, hogy mi volt az oka annak hogy maradt.
De szezonkezdet előtt kötelező regisztrálni vajon valakit? Én ebben nem vagyok biztos, nekem kicsit fura lenne, hacsak nincs szerződésbe foglalva. Lehetne épp túltengés a keretben, és ezzel lehetne valaki mondjuk olyan gyenge, hogy nem nevezik, csak úgy ott van, és kapja a fizetését. Nem tudom a CFC-nél mi van, mindenkinek találtak-e valahol helyet, de ha nem, és maradt/maradt volna létszám felett valaki, gondolom ugyanez lett volna.
Az, hogy most mi van, oké, nyilván nem lehet emiatt azt a kvázi vis maior helyzetre kialakított szabályt alkalmazni, ami miatt töröltetni lehet és igazolni helyette valakit (vagy ki tudja, törölni lehet, hogy lehetséges, csak nem lehetne helyette nem szabadúszót hozni).
Nem tudom, valaki 100%-ban képben van-e ezekkel.

De most a legjobb mindenkinek az lenne, ha bevállalná végre a műtétet, akkor be lehetne mondani, hogy télig biztos nem tér vissza, elhozni mondjuk Rabiot-t és kész.
Araujo és Christensen is fent van, ha holnap felépülnének, játszhatnak és Olmo és Inigo is.
Amint visszajöttek kölcsönből, tudtommal rögtön regisztrálva lett Fati és Lenglet (kedves La Liga jóvoltából :) )
Így szerintem nem játszik, hogy bocs haver, keress csapatot, mert nem vagy regisztrálva.
Így aki tavaly regisztrálva volt, idén is (kivéve akit 1, vagy fél évre regisztráltunk, vagy elnöki letéttel).
Chelsea kerete 30 TM szerint, a PL-be 25-öt lehet regisztrálni, nem tudom ki maradt ki, vagy játszhat e a B-ben.
Laikusként rögtön műtétet mondtam volna Valverde belépése után valószínűnek tartom, az orvosok is, de hát EB volt. Augusztus eleji képeken még mindig dagadt volt De Jong bokája.
Innen volt bukó a helyzet.
Ha igazam van, De Jongot nem lehet következmények nélkül kiregisztrálni (Amikor Dembelet fel akartuk küldeni a lelátóra, a Sporton jött a cikk, hogy diszkrimináció lenne, jogi következménye lehet)
A sérülése esetén a fizetése 80%-át lehetett volna felhasználni, ha papírral tudjuk igazolni, hogy több, mint 4 hónap, és a Liga elfogadja. Gondolom ezért ajánlották a műtétet, eleve a bokája sem gyógyul, és a hírek szerint nagy az esély a rásérülésre, ő pedig nem akar edzésbe állni, amíg nem 100%-os.
Szerintem Umtiti 2.0 helyzet.
Szerintem a La Ligánál sincsenek 100%-ig képben, ezért vannak kiskapuk.
Itt egyelőre valamiért nem sikerült kihasználni, megtalálni, miközben egy TM szerint 70 milliós játékosról beszélünk, akinek ha nagyon tetszik is Barcelona úgy néz ki, 2 év múlva ingyen távozik.
bence0330

2024.09.11. 13:32:56

Chino írta:
Ha ez ilyen egyszerű lett volna minden bzonnyal törlik. Egyáltalán nem úgy tűnt a hírek alapján, hogy a szezonkezdettől egy minimum négy hónapos kihagyás kihagyás.Legalábbis a hírek sem erről szóltak, amikor Flicket kérdezték is azt mondta hogy hamarosan visszatér és nagy segítség lesz, még az EB-je sem volt kizárva.
Ha ez ilyen világos lett volna biztosan ő az első akinek törlik a regisztrációját, főleg, hogy ő nem az a játékos, akinek gesztusból ezt megengedték volna, ráadásul ezzel de Jongnak sem nagyon származott volna kára. Szépen pihizik, valamikor elkezdi a konditermet és a könnyített edzést, a fizetést pedig ugyanúgy kapja. Így is ott akarják "megvágni" a fizuját, ahol lehet. (szerződéshosszabbítás stb.)
De szezonkezdet előtt kötelező regisztrálni vajon valakit? Én ebben nem vagyok biztos, nekem kicsit fura lenne, hacsak nincs szerződésbe foglalva. Lehetne épp túltengés a keretben, és ezzel lehetne valaki mondjuk olyan gyenge, hogy nem nevezik, csak úgy ott van, és kapja a fizetését. Nem tudom a CFC-nél mi van, mindenkinek találtak-e valahol helyet, de ha nem, és maradt/maradt volna létszám felett valaki, gondolom ugyanez lett volna.
Az, hogy most mi van, oké, nyilván nem lehet emiatt azt a kvázi vis maior helyzetre kialakított szabályt alkalmazni, ami miatt töröltetni lehet és igazolni helyette valakit (vagy ki tudja, törölni lehet, hogy lehetséges, csak nem lehetne helyette nem szabadúszót hozni).
Nem tudom, valaki 100%-ban képben van-e ezekkel.

De most a legjobb mindenkinek az lenne, ha bevállalná végre a műtétet, akkor be lehetne mondani, hogy télig biztos nem tér vissza, elhozni mondjuk Rabiot-t és kész.
Chino
Llegenda del Barça

gránit írta:
2024.09.10. 23:50:13
Troym írta:
2024.09.10. 23:21:56
Az ugye megvan, hogy hiába törlik Frenkie regisztrációját (nem fogják), az új ember BL-ben nem játszhat, szóval kaphatnánk valakit a 13-15 bajnoki meccsre, ami nem mondom, hogy semmi, de nemzetközileg csak közvetve segítene rajtunk.
Ezért kellett volna már nyáron töröltetni, amikor már hónapok óta látszott, hogy ez egy problémás sérülés. Kiváló alkalom volt, még jogos magyarázatot is tudtunk volna adni rá a sérülése miatt.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2024.09.11. 12:05:06

Amúgy igen. A téli átigazolási szezonban 3 új embert lehet regisztrálni a Bajnokok Ligájában.

https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... stration-/

De még ha nem így lenne, akkor is törölni kellene a regisztrációját. Több játékosunk csak őszre van regisztrálva, helyet kell csinálni, a csapat téli megerősítéséről nem is beszélve.
davi10
Llegenda del Barça

2024.09.11. 11:08:37

Troym írta:
Az ugye megvan, hogy hiába törlik Frenkie regisztrációját (nem fogják), az új ember BL-ben nem játszhat, szóval kaphatnánk valakit a 13-15 bajnoki meccsre, ami nem mondom, hogy semmi, de nemzetközileg csak közvetve segítene rajtunk.
Miért nem játszhat? Coutinho utáni évtől már lehetett januárban újra regisztrálni játékost a BL-ben.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence0330

2024.09.11. 00:19:49

Troym írta:
2024.09.10. 23:58:36
Igazad van, de a "volna" mondatoknak sok értelme nincs. Itt van, regisztrálva van, sérült, viszont nagy segítség nem lenne a regisztrációjának törlése. Télen vagy nyáron el lehetne engedni ingyen, de gondolom foggal-körömmel maradni akar majd, szóval limitáltak a lehetőségek. Én megpróbálnám kölcsönadni télen legalább fél évre valahova a PL-be.
Hát, ha nem hajlandó eleve távozni, nem látom, kölcsönbe miért menne bele, az okok ugyanazok lennének, jó az élet itt Barcelonában meg élete klubja. A regisztrációjának a törlése elég nagy segítség lenne, ha helyette tudnánk hozni valakit, szabadúszót akár ősszel, de ha legalább a visszatérők regisztrációjával nem lenne gond, már valami lenne, és télen még akár jöhetne is valaki.
Troym
Llegenda del Barça

2024.09.10. 23:58:36

gránit írta:
Troym írta:
Ezért kellett volna már nyáron töröltetni, amikor már hónapok óta látszott, hogy ez egy problémás sérülés. Kiváló alkalom volt, még jogos magyarázatot is tudtunk volna adni rá a sérülése miatt.
Igazad van, de a "volna" mondatoknak sok értelme nincs. Itt van, regisztrálva van, sérült, viszont nagy segítség nem lenne a regisztrációjának törlése. Télen vagy nyáron el lehetne engedni ingyen, de gondolom foggal-körömmel maradni akar majd, szóval limitáltak a lehetőségek. Én megpróbálnám kölcsönadni télen legalább fél évre valahova a PL-be.
gránit
Director del Fútbol

Troym írta:
Troym
Llegenda del Barça

bence0330

2024.09.10. 21:29:09

MessiCesc írta:
2024.09.10. 21:22:09
Rabiot minden, csak nem az a jatekos akivel hozzaallasban elorebb lennenk...
A pályán van (vagy a padon), szerintem már ezzel előrébb vagyunk. És azért mégiscsak top csapatokban volt stabil alapember, és a világ legerősebb keretű válogatottjában közel ötvenszeres tag, legutóbbi EB-n alapkezdő.

Most az, hogy esetleg ő ennél többet gondol magáról, egy dolog.
MessiCesc
Capitá del Barça

2024.09.10. 21:22:09

Rabiot minden, csak nem az a jatekos akivel hozzaallasban elorebb lennenk...
bence0330

2024.09.10. 15:36:26

Chino írta:
2024.09.10. 15:19:17
A másik lehetőség, hogy nem tartják/tartották olyan hosszúnak a felépülést, hogy átmenjen a liga orvosi vizsgálatán. De azt sem zárnám ki, hogy megpróbálkoztak vele (bár biztos kiszivárgott volna valami)
Elég nehéz ezt innen megítélni, nagyon kevés rálátásunk van a komplett helyzetre.
Ez sajnos esélyes. Viszont itt lépne be, hogy kell-e ez, helyesebben kellett-e volna ez nyáron, és nem lehetett-e volna egyszerűen csak nem regisztrálni a sorozatra, és kész. Így év közben már tuti kellene, hisz csak akkor engednek pótolni, de nem tudom, ez nyáron is így volt-e, sosem találtam erre konkrét infót.

Persze engem nem zavar, ha októberben visszatér hasznos játékosként, és legalább télig bírja, de jóvel előrébb lennénk biztonságban és hozzáadott értékben is egy Rabiot vagy Mingueza igazolással helyette.
Chino
Llegenda del Barça

2024.09.10. 15:19:17

gránit írta:
2024.09.10. 14:39:30
Törölni kell a regisztrációját. Amit már nyáron meg kellett volna tenni, hogy igazolni tudjunk. Nagy hiba volt, hogy nem tettük meg. Télen meg kell próbálnunk igazolni, vagy legalább azt elérni, hogy Olmo, Araújo, Christensen és Pau Victor egész szezonra regisztrálva legyen.
Szerintem itt elsősorban az orvosok néztek be valamit. Még nyár elején úgy volt, hogy akár az EB-n is ott lehet (lehet, hogy pont ezért nem műttette meg, mert akkor 100 %, hogy kihagyja), mikor a keretet rakták össze, az akkori vizsgálatok után parancsolta Koeman haza. De még itt a szezon kezdetén is október elejére tették a visszatérését.
Igazából mindenkinek az lett volna az érdeke, hogy töröljék a regisztrációját, ha tényleg olyan súlyosnak értékelték, még de Jongot sem hiszem, hogy túlságosan zavarta volna, a pénzét úgyis megkapja. Ha van választási lehetőség nyilván a vezetőség is azt teszi ki a keretből elsőként akinek a fizetése a legnagyobb helyet teszi ki a bértömegben. (szerintem akár a szakmai oldallal is szembemenve)

A másik lehetőség, hogy nem tartják/tartották olyan hosszúnak a felépülést, hogy átmenjen a liga orvosi vizsgálatán. De azt sem zárnám ki, hogy megpróbálkoztak vele (bár biztos kiszivárgott volna valami)
Elég nehéz ezt innen megítélni, nagyon kevés rálátásunk van a komplett helyzetre.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2024.09.10. 14:39:30

Törölni kell a regisztrációját. Amit már nyáron meg kellett volna tenni, hogy igazolni tudjunk. Nagy hiba volt, hogy nem tettük meg. Télen meg kell próbálnunk igazolni, vagy legalább azt elérni, hogy Olmo, Araújo, Christensen és Pau Victor egész szezonra regisztrálva legyen.
bence0330

2024.09.10. 10:12:59

Troym írta:
2024.09.10. 10:07:37
Frenkie de Jong will not undergo surgery and has no return date. The player has already made his decision.

Eldöntötte, nem műtik.
Ha ez igaz, és nem firkálmány, akkor nekünk is itt az ideje, hogy meghúzzuk azt, amit rég meg kellett volna. Hosszútávú sérülésnek gondolom simán el lehet könyvelni, a helyére meg kb egy egész csapatot lehet hozni, de egy szabadügynököt vagy Minguezát biztos. Télig mindenképp.

És csak úgy nem mellesleg, idén is ugyanaz van, mint tavaly, tegye fel a virtuális kezét, akinek egyszer is eszébe jutott, hogy hiányzik a pályáról, szigorúan játék szempontjából (a keret mélységén kívül, mert most nyilván kéne amúgy a padra, hogy lehessen rotálni, de ez nem a személyének szól, kéne oda bárki, aki legalább egy közepes szintet megüt). Őszintén nem tudom, hogy Casadót kiszorítaná-e meritokrácia alapján, ő legalább gyorsan gondolkodik, gyorsan passzol, meg elég kullancs is. Bernalt kiszorítani szerintem esélytelen lett volna. B-ből felkerült 0 km-es játékosokról beszélünk, ő meg a világon az egyik legjobban kereső, 86 millióért hozott játékos... és nem érződik a hiánya, mennyiségen kívül, egy dologban érezzük a jelenlétét egyedül, a 3-4 játékoséban, akit tudnánk hozni a bérkeretéből. (Ez persze nem az ő hibája, őt nem szidom.)
Troym
Llegenda del Barça

2024.09.10. 10:07:37

Frenkie de Jong will not undergo surgery and has no return date. The player has already made his decision.

Eldöntötte, nem műtik.

Amúgy a sérülésétől függetlenül szerintem ingyen fog lelépni 26 nyarán, vagy hamarabb, amennyiben elengedjük ingyen pl jövő nyáron. Gondolom jövő nyárra az ára amúgy is 20-30 körül lesz, addig 1-1,5 év sérülés után 1 évvel a szerződés lejárata előtt, a fizetése több annál, mint a piaci értéke lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2024.09.10. 10:13:34-kor.
dingdong
Capitá del Barça

2024.09.10. 09:33:20

Az 5. szezonját kezdi nálunk az 5. edzővel. Az elmúlt 10 évben a meccsek 85%-t láttam kb. Emlékszem voltak rövidebb időszakok amikor jó volt de én összeségében mindig egy olyan játékosnak tartottam amilyenre nekünk nincs szükségünk és hiába tehetséges sosem volt extra nem tudtuk kihasznalni. Előadja, hogy élete klubbja meg kiakad az ujsagirokra de azért szép lassan a mentalitásával felzárkozik a legrosszabb igazolásaink közé azzal, hogy abszolut hajthatatlan csomo fontos temaban. Sokkal inteligensebbnek gondoltam ennél. Nem tudom miért éri meg ilyen képet kialakítani magáról és ilyen emlékeket hagyni "élete klubjaban". Ez a Dembele szint.
Válasz küldése