Helló mindenkinek !
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én speckó nagyon örülök hogy eljutott a Barca odáig, hogy ezen tudunk "vitatkozni" , fórumozni, hogy ki szerepeljen a védelem hátsó alakzatában. Értem ezt a Rafa-Thuram dolog alatt.
Ha már le kéne tenni a voksomat, hogy melyikük játsszon minden meccsen kezdőként, hááát zavarba lennék, az egyszer biztos. Inkább meghagyom e nehéz feladatot Frankie apánknak

Talán Thuramot azért részesíteném előnyben mert tavaly egy párszor felhozták ezt kritikának egy páran a médiából, hogy sok baja van a középre ívelt labdákból a Barcának, mivel nem elég magasak a védőink.
Thuram talán ebben segithetne!

Rafa is kiváló játékos, szóval helyes döntés sajnos nincs , hacsak nem szervezi át Frankie az egész taktikát, szóval marad a rotáció...
De nem baj, ugyanis van kiket forgatni a játékosrendszerben.
Csakis örülni tudok annak hogy ezen megy a téma

ugyanis mindkettőjük kiváló játékos a maga posztján. egyszóval :
A bőség zavarával küzködünk, valljuk be
Messze az egyik legerősebb a Barca játékoskerete mind Spanyolországban,mind egész Európában.
És ez nem csak a nevekre vonatkozik, ugyanis a Barcánál tudnak JÁTSZANI is ezek a nagy nevek.Van csapat, összeszokottság,és kiváló játék!
(Ellentétben a Real Madriddal példának okáédék ööööö okáért. akikről majd később úgyis fogunk még beszélni miután diadalmaskodtunk ellenük, ugyanis nem látom sok esélyét annak hogy a Classico-ra összeszedik magukat....)
Szóval ennyit akartam el"mondani".

Hétvégén pedig természetesen mindenki nézze a Barca-Valencia meccset ! Nagy csata lesz az biztos, én a Valenciát tartom esélyesnek az eddig látottak alapján, hogy felvegyék a versenyt velünk.
Adios....

FORCA BARCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!