Chino írta, hogy a fél csapat távozott a Gironától.
Szerintem a Realon és az Atleticon kívül minden csapat gyengült. A Valenciától vártam előrelépést, erre tök utolsók

Villarreal és a Sociedad is gyengült a Girona mellett. Ennek ellenére a sárga tengeralattjáró jól szerepel, Ayozé olcsó, jó igazolás volt, már 3 gólos.
A Celta Vigo helye meglepő, ott valami összeállt, 5-ek a tavalyi majdnem kiesés után.
A Bilbao talán kicsit erősödött, nekik meglehet a BL a Girona helyén.
Nekünk szerintem fix a BL indulás, a dobogó is valószínű.
Attól tartok, hogy még a mostani kezdőből is dőlnek ki játékosok, mint Olmo és Pedri. Inigo sem fogja szerintem bírni ezt a megterhelést. Lewy is lesz sérült. Akkor leszünk majd bajban, mert szerintem a sérültjeinkre nem nagyon lehet számítani, talán Christensen sérülése nem komoly, de visszatérő. Gavit nagyon kímélni kell, ahogy Araujot is, szerintem tél végére, tavaszra jöhetnek formába, ha nem sérülnek vissza a terheléstől. Fati teljesen kérdéses, De Jong szerintem pár meccs után lesérül, és a vége a műtét lesz.
Szóval elég pesszimista vagyok. A játékunk nagyon tetszik, talán nem lesz akkora probléma, ha kiesik 1-2 játékos, de túl sok lesz a meccs, és kellenek az eredmények, ezért szét lesz hajtva mindenki. Nehogy tavaszra elfogyjon a keret.
Még engedtek volna 1-2 igazolást, és simán bajnok, BL elődöntő esélyes lett volna a csapat.
Bízzunk a legjobbakban, De Jong és Gavi komoly lökést adhat a csapatnak, és hátul is csak felépül Christensen vagy Araujo. Garcia addig ott van mindenesnek