2024.09.19. 23:40:54
Tavaly ha Araujonak nem megy el az esze, akkor megcsíphettük volna a psg-t, idén egy monacoval nem bírunk. Valahol sejtettem, hogy előbb utóbb beakad egy ilyen meccs, szűk keret, fiatalokkal feltöltve, rengeteg sérülttel. Ez a monaco nem extra, nincsenek világklasszis játékosok, hatalmas nevek, sok hasznos brusztolós fekete akiknek olyan fizikuma van, gyorsasága, hogy hozzák ezt az alap szintet, amivel ma kb. minden létező pálya részen lefutottak, leütköztek, néhol kreatívan támadták a 16-os területét. Gamperen is kifújták az orrunkat. Mi pedig számtalan eladott labdával biztattuk őket. Jött az első komolyabb ellenfél, és megmutatta merre lehet haza ballagni.
Egy valamit nem értettem, mi a francnak vártunk ennyit a cserékkel, lefőztük, -1 ember, láttuk nem győzünk, időben le lehetett kapni volna Raphinhát, Yamalt, akikről a vak is megmondta, hogy enerváltak, elfáradtak, Yamal az eb óta minden hivatalos tétmecscet végig tolt, 1 válogatott meccsen volt 45 percet fent, képtelenek vagyunk rotálni egy olyan meccsen, ahol saját magunkból csináltunk bohócot. Persze jogos a kérdés kit? A tavalyi év legjobbja Gündogan nem kellett nekünk, remélem Laporta a 2-3 ásítozás közben láthatta mekkora hiba volt. Fatit becseréljük a 87. percben és talán volt 2 labdaérintése, a védelmünk meg csoda nem kapott be 1-2 gólt a végén. Lewa megint kirobbanthatatlan, lehet bármennyire vakon. Az a baj, fél tucat játékosunk van, akik túl vannak misztifikálva, sokkal többet látunk Pedribe mint valójában ő tud egy nemzetközi szinten és lehetne sorolni.
El kell engedni ezt a bl-t és elfogadni amit Xavi mondott, nem vagyunk ott ezen a szinten és nem is tudunk versenyezni. Egy esélyünk lehet, ha valahogy 1:1-be keveredünk, télen erősíteni, nem tudom mik lesznek a lehetőségek, de már kopik a billentyűzet is mikor leírom, vkp, vkp, vkp...
Visca El Barca!
Més que un club