Múltkor volt szó Koeman, Xavi, Flick pirosairól.bence0330 írta: ↑2024.12.10. 10:08:57Hát, itt ez most azért érdekes, mert ha jól rémlik, gesztus, és nem durva szavak voltak a jegyzőkönyvben feltüntetve. Ha ezt elfogadjuk, ergo a bíró szerint nem mondhatott valami égbekiáltóan durvát (mert azt nyilván nem hallhatjuk, azt elhittem volna jobb híján), akkor ez egy óriási tévedés volt. Próbáltam nagyon objektíven nézni, ez kb a leggyengébb mozdulat volt, amit egy átlag meccsen egy edző elereszt háromszor, és észre sem veszi senki. Erre sárgát sem szokás kapni, lehet 10 bíróból 1-2 adna rá, vagy ránézne, rámutatna, és azt mondaná, hogy többször ne.FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.10. 09:35:58https://www.football-espana.net/2024/12 ... s-revealed
Ezért lett Flick kiállítva
Egy dolgot tudok feltételezni, hogy középső ujjnak látta a bíró, mert ha jól láttam, épp a szeme sarkából látta még. Arra nyilván kiállíthatta volna Flick-et, de ez nem történt meg.
Szóval minden logika szerint ezt a pirosat törölni kell. Ha jól rémlik, Vininél már töröltek egyet, ennyivel nagyobbak az esélyek.
Érdekes felvetés: ezt miért nem lehet visszanézni VAR-ral?
Mintha valami olyasmit olvastam volna valahol (lehet nem korrekt, most nem találom), hogy ez volt az első pirosa vezetőedzőként. Undorító, hogy eljön a Ligába, és kap a semmire egyet, csak úgy miheztartásvégett.
2021 áprilisában Koeman azért kapott piros lapot, mert megjegyezte a 4. játékvezetőnek, hogy a Granada húzza az időt. Mivel az nem reagált, a zónán belül megjegyezte, hogy "what a caracter".
Piros lap, és 2 meccses eltiltás. Azt a meccset buktuk 1-1-ről (kiállítás) 1-2-re
Ekkor 73 Atletico, 71 Barca, 71 Real.
A történelem ismétli önmagát.

Szeptemberben megkapta a második piros lapját.
Koeman a piros lapja után azt nyilatkozta "nem azért állítottak ki, mert ideges voltam, hanem azért, mert azt mondtam, 2 labda volt a pályán, meg kellett volna állítani a játékot"
"Ebben az országban a semmiért állítanak ki"
Nem Koemant védem, félreértés ne essék.
Flicket már előre sajnálom