LG írta: ↑2024.12.20. 12:38:19
Deluigi írta: ↑2024.12.20. 11:19:17
Nem mindegy, hogy a válogatottban mindenki neked passzol vagy a Poolban nem kap egy passzot sem, ott Salah kap mindent és nem adja vissza.
Ez eléggé lelki visszahúzóerő lehet számára...
Igen. Salah-val kapcsolatban amúgy is kicsit az az érzésem már, mint Messivel volt a barcás évei végén: sokat ad, de sokat el is vesz, és ha a pályán van, nagyon egysíkú a Pool játéka vele. Amikor lövi a gólokat, gólpasszokat ad, akkor nyilván senki fogja elővenni, de amikor nem megy neki, aki kifejezetten kártékony a csapatra. Pl. a legutóbbi bajnoki kb. rajta ment el, kihagyta a helyzeteket, önzőzött.
Tavaly-tavalyelőtt ez volt, idén szerintem nem. Szerintem idén ennél jóval összetettebb a Pool támadójátéka, Salah tény, hogy kevesebbet passzol kicsit, mint kéne, de szerintem sokkal többet ad, mint ami keveset elvesz, nagyon húzza a Poolt, lehet, hogy 1-1 meccs rajta megy el, de amennyit emellett hoz... De ez off.
ON: Nem érzem, hogy ennek sok köze lenne Szoboszlaihoz, hisz a többiek is Salah csapattársai. Szoboszlai nekem az első hónapjai óta, vagy inkább a sérülése utáni rosszabb formája óta olyan, mintha megszeppenve focizna. Így is Pool szintű focista, de elmarad Mac Allistertől meg Gravenberchtől valamennyivel. Emiatt aggódnék a Reálban, ott még nagyobb a név, még nagyobb a nyomás, még egy Mbappé is megszeppent fél évig. Fullos magabiztonsággal szerintem az egyik legjobb alternatíva lenne Kroos helyére, elvégzi a piszkos melót is, de nagy labdákat tud adni, ami kicsit hiánycikk most nekik, és még a kapu elé is oda tud érni. De nem tudom, hogy menne-e mentálisan neki. Zsákbamacska lenne. Plusz ő ugye bal-jobbszélen vagy 10-esben is bevethető, ha épp Bellingham-Vini, akárki sérült lenne. Ez plusz pont a mérlegeléskor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy