Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Épp azt írom én is, hogy nem kellenek nekik ziccerek a gólokhoz, kisebb lehetőségekből is betalálnak, mint mi az utóbbi néhány meccsen. Szezon elején más volt, akkor mi voltunk, akik elég jó százalékba lőttük be a helyzeteinket.
Tavaly-tavalyelőtt ez volt, idén szerintem nem. Szerintem idén ennél jóval összetettebb a Pool támadójátéka, Salah tény, hogy kevesebbet passzol kicsit, mint kéne, de szerintem sokkal többet ad, mint ami keveset elvesz, nagyon húzza a Poolt, lehet, hogy 1-1 meccs rajta megy el, de amennyit emellett hoz... De ez off.LG írta: ↑2024.12.20. 12:38:19Igen. Salah-val kapcsolatban amúgy is kicsit az az érzésem már, mint Messivel volt a barcás évei végén: sokat ad, de sokat el is vesz, és ha a pályán van, nagyon egysíkú a Pool játéka vele. Amikor lövi a gólokat, gólpasszokat ad, akkor nyilván senki fogja elővenni, de amikor nem megy neki, aki kifejezetten kártékony a csapatra. Pl. a legutóbbi bajnoki kb. rajta ment el, kihagyta a helyzeteket, önzőzött.
Igen. Salah-val kapcsolatban amúgy is kicsit az az érzésem már, mint Messivel volt a barcás évei végén: sokat ad, de sokat el is vesz, és ha a pályán van, nagyon egysíkú a Pool játéka vele. Amikor lövi a gólokat, gólpasszokat ad, akkor nyilván senki fogja elővenni, de amikor nem megy neki, aki kifejezetten kártékony a csapatra. Pl. a legutóbbi bajnoki kb. rajta ment el, kihagyta a helyzeteket, önzőzött.
képességre talán de egyenlőre a Poolban is jóindulattal közepes és a Realhoz elég nagy mentális erő kell. Arról már nem is beszélve, hogy nincs is helye mert van egy bizonyos Jude mnt feltolt kp-s, hátrébb meg nem az ő posztja. Rodrygo is előbb kerülne be 10-be mint ő. De 8-ba is van Fede mint beton kezdő.LG írta: ↑2024.12.20. 11:02:39Pedig szerintem meg lennének a képességei, hogy még egy Real szintű csapatban is hasznos legyen legalább a rotációban, de akár még kezdőként is. De eddig ez nem igazán jó ki Liverpool, vagyis inkább azt mondanám, hogy egyelőre sajnos ritkán. De az szerintem látszik, hogy vannak még benne tartalékok, pl. a válogatottat kapitányhoz méltóan vitte a hátán a NL-ben. A Poolban többet kellene vállalnia, és akkor talán a társak is jobban megbíznának benne.
Pedig szerintem meg lennének a képességei, hogy még egy Real szintű csapatban is hasznos legyen legalább a rotációban, de akár még kezdőként is. De eddig ez nem igazán jó ki Liverpool, vagyis inkább azt mondanám, hogy egyelőre sajnos ritkán. De az szerintem látszik, hogy vannak még benne tartalékok, pl. a válogatottat kapitányhoz méltóan vitte a hátán a NL-ben. A Poolban többet kellene vállalnia, és akkor talán a társak is jobban megbíznának benne.
Munuera Viniciusnak: “Listen to me... it could be that I was wrong, and okay, if I’m wrong... don’t approach like that, don’t come like that.”Chino írta: ↑2024.12.17. 13:56:46Úgy tűnik már a ligánál is betelt a pohár Viniciussal kapcsolatban. A Rayo ellen megint "nekiment" a szurkolóknak, beszólt és mutogatott, hogy a másodosztályba fognak kerülni. Elvileg arra volt ez a válasza, hogy a lelátóról elhangzott, hogy "Vinicius strandlabda".
A Rayo elnöke viszonylag visszafogott volt, de több újságíró és játékvezető (Munuera, Lahoz) is megszólalt az ügyben, hogy a viselkedésével kell kezdeni valamit mert ártalmas a sportnak és nem ártana szankciónálni.
A dumálásokkal és a sportszerűtlen magatartással kapcsolatban egyöntetűen az volt a vélemény, hogy ha nem a Reálban játszana már többször kiállították volna.
Tényleg nem értem, hogy miért nem lehet már egy komolyabb szankciót alkalmazni, amíg csak egy-egy sárgát odalöknek neki addig ez fog folytatódni. Vegyük párhuzamba azzal, amiért Lewy első alkalommal piros+ 3 meccset kapott. Kicsit sem működik a kettős mérce.
Ez így rendben is van, egyetértek, a szabály szerintem is rossz. De ettől még jelenleg ez a szabály.