Ott kell, hogy legyen Araujoban az éhség, hogy még nem nyerte, agyon magát a Barcával. Egy Bayern-ért megérteném, hogy elhagyja a Barcát bár az is kemény lenne, de hogy Juvéba menne, hát olyan hihetetlennek tűnik. Eleve a játékosok szeretnek Barcelonában lenni. Plusz Camp Nou visszatérés. Remélem hogy kacsa a dolog. Annyi hogy tegnap se játszott, azért az érdekes.bence0330 írta: ↑2025.01.09. 18:18:59Ha mindig egy évvel hosszabbítanánk (a korából adódóan jó lenne úgy, mint SR-nél tettük, nála persze feleslegesen), akkor én annyira nem is kötném komoly csökkentéshez a dolgot. Kiváló védő, vezéregyéniség, és kezdőként is megállta a helyét, sőt, nagyot ment. Más kérdés, hogy nem volt cseréje, de szerintem még így is bőven erősebb volt átlagban, mint a párja, akinek nyilván még jobban betett tiniként, hogy nem volt cseréje. Ha tényleg főleg rotációs játékos lenne, fáradtsággal nem lenne baj, kiváló játékos a cserepadra.gránit írta: ↑2025.01.09. 17:01:49A felénél nagyobb mértékben nem lehet csökkenteni, de egy 5 millióért hosszabbítanék vele. Jó az cserepadra, Cubarsí is 4 millióért ülne. + Araújo + Tah a kezdőben. Azért ez nem lenne rossz.
Nem tudom, tudnánk-e szerezni minőségi hátvédet olcsóbban. Chris nálam abszolút vkp, Martinez meg véleményem szerint sokkal jobb, mint Garcia.
A mi esetünkben pedig egy nagyon fontos dologra felhívnám a figyelmet. A meglévő játékosok regisztrációja mindig könnyebb, mint a külsősöké. Erősen szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy kívülről igazolhatunk majd a nyáron. Kölcsönjátékosok, opciós játékosok visszahívását, a meglevő játékosok megtartását tartom sajnos csak reálisnak.
Ha Ara lép, Minguezán nem is gondolkodnék, ha hajlandó lenne visszajönni. Kell egy gyorsvonat mindenképp oda.
Remélem az Arás hírek inkább csak kitalációk, részéről is furának tartanám, hogy épp most távozna, mikor ott állunk a BL tabella 2. helyén, és kb épp a hiánya volt a legnagyobb gond a bukdácsolásnál, amikor a már fáradt védőink nem tudták 0-1 gólokon tartani a meccseket.
Ha a hírek igazak, akkor szerintem mindkét fél benne van a dologban. Ara azzal, hogy nem akar hosszabbítani, a vezetősék meg másfél évvel a szerződése vége előtt elég jogosan pánikol, kb most lehet még normális pénzt kapni érte utoljára.
Közben csak halkan megjegyzem, hogy a City lehet jövőre nem lesz ott a Bl ben bár még sok van hátra, a Psg már eleve nem olyan félelmetes ellenfél, mint korábban és azért már tavaly is sikerült őket elkapni, valamint a Bayernnél is több játékosnak hosszabbítania kell, ők is gyengülhetnek. Marad erős csapatnak a két Madridi és pár angol, nem olyan vészes a helyzet.