Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
gránit
Director del Fútbol

2025.01.09. 17:01:49

Chino írta:
2025.01.09. 16:51:39
Nem teljesen így van. Pl. Bernalnak hivatalosan akkor, de amikor kötötték még kiskorú volt és nem lehetett nagyobb távra hosszabbatani, így 18 éves koráig van, amikor automatikusan 3 évvel meghosszabbodik. (persze a fizetési feltételek változnak) Tehát egy 2+3 év
Magyarán nem most jár le, lásd lentebb, az araújós topikban.

Vele mondjuk nem is számolnék. Egy rendes vkp-t szeretnék. Amikor megy a szekér, mindig megsimogatjuk a sajátnevelésű játékosainkat, aztán amikor jönnek a zakók, önmagukból kikelve kárhoztatják a vasággyal 30 kilós játékosainkat. Amivel egyet is értek, csak szeretem felhívni arra a figyelmünket, hogy ez akkor is probléma, ha a huszadosztályú ellenfeleinket verjük meg éppen, csak akkor nem kerül a felszínre.
Chino írta:
Én Inigoval nem hosszabbítanék. Legfeljebb ha nagyon komolyan leviszi a fizetését. Ráadásul ha jól tudom ez így újabb szerződésnek számítana a szerződése alapján, ami további aláírási bónusszal jár. (bár ebben nem vagyok 100%) Azért 9+ milliót fizetni egy 4,-5. számú 34-35 éves játékosnak több mint durva. Ha 3 millió körül belemegy, akkor talán elfogadható. Sokkal inkább Christ tartanám meg, ő legalább két poszton, magas szinten bevethető. Ha marad Araujo és érkezik Tah, akkor pedig két cb is repülhet.(Chris/Inigo+EG)
A felénél nagyobb mértékben nem lehet csökkenteni, de egy 5 millióért hosszabbítanék vele. Jó az cserepadra, Cubarsí is 4 millióért ülne. + Araújo + Tah a kezdőben. Azért ez nem lenne rossz.

Nem tudom, tudnánk-e szerezni minőségi hátvédet olcsóbban. Chris nálam abszolút vkp, Martinez meg véleményem szerint sokkal jobb, mint Garcia.

A mi esetünkben pedig egy nagyon fontos dologra felhívnám a figyelmet. A meglévő játékosok regisztrációja mindig könnyebb, mint a külsősöké. Erősen szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy kívülről igazolhatunk majd a nyáron. Kölcsönjátékosok, opciós játékosok visszahívását, a meglevő játékosok megtartását tartom sajnos csak reálisnak.
Chino
Llegenda del Barça

gránit írta:
2025.01.09. 06:39:15
Troym írta:
2025.01.08. 15:41:50
- fiatalok szerződései lejánrak (Yamal, Bernal, Fort, PEdri, Gavi)
Mind 2026-ban jár le.

https://www.capology.com/club/barcelona/salaries/
Nem teljesen így van. Pl. Bernalnak hivatalosan akkor, de amikor kötötték még kiskorú volt és nem lehetett nagyobb távra hosszabbatani, így 18 éves koráig van, amikor automatikusan 3 évvel meghosszabbodik. (persze a fizetési feltételek változnak) Tehát egy 2+3 év
gránit írta:

2025 nyarán egyedül Martinez szerződése jár le. Ez a nagy szerencsénk, hogy ilyen elképesztően nehéz helyzetben most nem kell a hosszabbításokkal foglalkoznunk.

Valle, Roque vissza kölcsönből, + Mingueza, szerintem ez a realitás a nyárra. Én elküldeném Penát, bár a klub nem fogja.

Elfogadnám Lewandowski szerződéscsökkentéses ajánlatát. Még ha nem is illeszthetünk be senkit a helyére, kb -16 millió euró nagy könnyebbség lenne a klubnak, termékenyebb csatárt pedig aligha igazolhatunk.

Ha de Jongtól és Fatitól meg tudnánk szabadulni, az komoly összegeket szabadítana fel. Ha ennek a helyére, + Lewandowski, Martinez fizetéscsökkentésével (ez összesen több mint 50 millió euró) tudnánk embereket beilleszteni, akkor már lehetne igzazolásokban gondolkodni. Tah, vkp, csatár + Olmóék.
Én Inigoval nem hosszabbítanék. Legfeljebb ha nagyon komolyan leviszi a fizetését. Ráadásul ha jól tudom ez így újabb szerződésnek számítana a szerződése alapján, ami további aláírási bónusszal jár. (bár ebben nem vagyok 100%) Azért 9+ milliót fizetni egy 4,-5. számú 34-35 éves játékosnak több mint durva. Ha 3 millió körül belemegy, akkor talán elfogadható. Sokkal inkább Christ tartanám meg, ő legalább két poszton, magas szinten bevethető. Ha marad Araujo és érkezik Tah, akkor pedig két cb is repülhet.(Chris/Inigo+EG)

Fati iránt sajnos leginkább a Sevilla érdeklődik, oda viszont nem mehet. Ha a Torres-De Jong-Fati trióból legalább egy-kettőt pénzzé tudnánk tenni nagy lökés lenne. Tah mellett egy balhátvéd-center-szélső hármasból is jó lenne minimum kettőt behúzni, bár ha érkezik ingyen David, már közel sem lehetetlen.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

Troym írta:
- Eladjuk akkor De Jongot?
Nagyon remélem.
Troym írta:
- Christensen?
Szerintem senki nem tudja, milyen állapotban van. Ebben a szezonban játszott eddig 20 percet, ha nem jön rendbe, eladnám, már ha kell valakinek. Csúnyán a nyakunkon ragadhat 2026-ig, 9 milliós fizetéssel. Talán rendbe jön.
Troym írta:
- Hisznek Fatiban, vagy nem?
Na, őt kéne még kiszórni.
Troym írta:
- Van Inigoban még 1 év legalább csereként?
Naná. Csökkentett fizetéssel simán hosszabbítanék vele.
Troym írta:
Mind 2026-ban jár le.

https://www.capology.com/club/barcelona/salaries/

2025 nyarán egyedül Martinez szerződése jár le. Ez a nagy szerencsénk, hogy ilyen elképesztően nehéz helyzetben most nem kell a hosszabbításokkal foglalkoznunk.

Valle, Roque vissza kölcsönből, + Mingueza, szerintem ez a realitás a nyárra. Én elküldeném Penát, bár a klub nem fogja.

Elfogadnám Lewandowski szerződéscsökkentéses ajánlatát. Még ha nem is illeszthetünk be senkit a helyére, kb -16 millió euró nagy könnyebbség lenne a klubnak, termékenyebb csatárt pedig aligha igazolhatunk.

Ha de Jongtól és Fatitól meg tudnánk szabadulni, az komoly összegeket szabadítana fel. Ha ennek a helyére, + Lewandowski, Martinez fizetéscsökkentésével (ez összesen több mint 50 millió euró) tudnánk embereket beilleszteni, akkor már lehetne igzazolásokban gondolkodni. Tah, vkp, csatár + Olmóék.
Peter
Director del Fútbol

2025.01.08. 18:41:39

Troym írta:
Mint a mindenkori Elnökség ezen fórumra kihelyezett asszisztense, megválaszolom a tisztelt kérdéseit (amire sejtem a választ)

- Lewandowski meddig marad?....2025-26. szezon tuti
- Ferran innen vonul vissza?..........igen
- EG mehet végre, ha akar?............nem akar menni sehova
- Van Inigoban még 1 év legalább csereként?....ne legyen igazam, ősszel maxolt....csereként még 1 év
- fiatalok szerződései lejánrak (Yamal, Bernal, Fort, PEdri, Gavi)....rendben lesznek

Nem volt a kérdések között, de Araujo marad (tegnap még másként gondoltam, de a Juve után ez az Arsenal hír már kicsit sok...ezek így együtt már tuti csak pletyik....)

:lol:
Chino
Llegenda del Barça

2025.01.08. 16:40:44

Troym írta:
2025.01.08. 16:11:35
Arsenal want to sign Araujo in January.
They have already started working on the operation. - Mundo

Remélem igazatok lesz és Araujo marad, szerintem nem véletlen a sok pletyka.
Azért az ágyúsoknál ott van Saliba és Magalhães, akiket nagyon nem lenne egyszerű kiszorítani és az Arsenal nem arról híres, hogy túlfizetné a játékosait. Utóbbi például Araujo hosszabbítás előtti, jelenlegi bérénél is bőven kevesebbet keres.
Biztos vagyok benne, hogy januárban 2-3 klub még fel fog bukkanni a lapokban Araujoval kapcsolatban. Én egy Inter-Bayern-PSG trióra tippelek.
Forca Barca!!!!
dingdong
Capitá del Barça

2025.01.08. 16:31:45

Troym írta:

Szerintem is bizarr ez a sok pletyka de majd kiderül. Nem látom, hogy a juve vagy az arsenal miért lenne neki jo választás. Az egyiknek van elég védője és nagyon lúzer csapat a másik meg csór és kilátástalanabb mint mi. Persze siman lehet, hogy a fizu a lényeg semmi más
Troym
Director del Fútbol

Chino
Llegenda del Barça

2025.01.08. 16:08:45

Troym írta:
Mielőtt elszabadult hajóágyú módjára nekiesnek a piacnak, remélem lesz valakiben annyi, hogy a távozók és kérdőjeles témákra ad választ:

- Marad Araujo?
- Christensen?
- Lewandowski meddig marad?
- Ferran innen vonul vissza?
- EG mehet végre, ha akar?
Ezekre nincs az az ember a világon aki tudja a választ, max. valószíseteni lehet. Araujo nem hiszem, hogy menne, ahogy a klub sem valószínű hogy szeretné eladni, de kellett valami ami megmozgatja most a pletykákat. De Jong, Ferran meg Fati sorsa úgyis a játékosoktól függ. Ha nem akarnak menni, akkor maradnak. Lewy kétlem, hogy jövőre menne, azzal az opciós évvel ki tudja mi lesz. EG, Chris sorsa meg elsősorban Tah-tól függ, illetve, hogy Flick mennyire ragaszkodik hozzájuk. Yamalnak, Pedrinek, Gavinak elő van készítve a szerződése, utóbbi kettővel már szinte végleges a megállapodás, Yamallal pedig csak most lehet majd hosszabbítani. Bernalnak nem jár le a szerződése, ha betölti a 18-at automatikusan meghosszabbodik 3 évvel, csak eddig nem kaphatott profi szerződést a kora miatt.
De ezek szinte mindegyike csak feltételezés, a hosszabbítások csúszása is várható volt, nem azok voltak a legsürgetőbbbek az utóbbi hónapokban.
Forca Barca!!!!
Troym
Director del Fútbol

2025.01.08. 15:53:33

FcBarcelona1 írta:
2025.01.08. 15:48:07
Ahogy Eduard Romeu is nyilatkozott az állandó szabálymódosításról, először a La Ligának kellene nyilatkoznia, hogy 1/1 vagyunk. Utána meg kellene állapítani egy bérsapkát 850 milliós várt bevételre, lehet módosítja a VIP eladások. Ezt általában február március-ban adják ki.
Akkor lehetne a többivel foglalkozni, kezdve a hosszabbításokkal és azok regisztrálásával.
Utána jöhetnek megint, hogy nem feleltünk még a határidőknek, limitnek az átigazolási szezon után és ugrott az 1/1 :)
Azért szakmai vélemény csak van arról, hogy a 37 éves Lewa még lehet-e a kezdő 9es, DJ-nak van-e releváns szerepe, maradhat-e a csapatkapitány Araujo, Balde és GM mennyire szint...stb

Nyilván, ha valahol változtatni kell, akkor már nem mindegy és képbe kerül az FFP, mert a priorizálás és a megoldás is más lehet, de legalább tudni kéne az alapkérdésekre a választ.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.08. 15:48:07

Troym írta:
Mielőtt elszabadult hajóágyú módjára nekiesnek a piacnak, remélem lesz valakiben annyi, hogy a távozók és kérdőjeles témákra ad választ:

- Marad Araujo?
- Christensen?
Ahogy Eduard Romeu is nyilatkozott az állandó szabálymódosításról, először a La Ligának kellene nyilatkoznia, hogy 1/1 vagyunk. Utána meg kellene állapítani egy bérsapkát 850 milliós várt bevételre, lehet módosítja a VIP eladások. Ezt általában február március-ban adják ki.
Akkor lehetne a többivel foglalkozni, kezdve a hosszabbításokkal és azok regisztrálásával.
Utána jöhetnek megint, hogy nem feleltünk még a határidőknek, limitnek az átigazolási szezon után és ugrott az 1/1 :)
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -113211083
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2025.01.08. 15:55:21-kor.
Troym
Director del Fútbol

- Marad Araujo?
- Christensen?
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.08. 15:27:13

Chino írta:
2025.01.08. 15:21:33
EG iránt ha minden igaz komolyan érdeklődik a Girona 5-10 millió közötti összegért vinnék. (Fabrizio Romano)
Közben az Atma is szeretne egy Lenglet-üzletet, a hírek szerint 8-10 millió között adnának érte.

Ha ez a 2 üzlet összejönne elég komoly előrelépés lehetne, a bérkeretet komolyan csökkentené. A franciát nyáron mindenképp értékesíteni kellene, akár potom áron, mert ha a nyakunkon ragad nem kis fizetése lenne.

A Sky Sport szerint Tah mellett még Son-t és Kimmichet próbáljuk bezsebelni. Az előbbi nem lenne rossz hiányposztra, ráadásul lejáró szerződésű, viszont lassan 33 éves gondolom magas fizetéssel, Kimmich viszont ingyen nem lenne rossz, bár neki is a bérével van gond. Alapból sem kevés, ráadásul ingyenes érkezőnek még az átlagnál is magasabb lenne. Én ezért sajnálom nagyon Bernalt, mert ha nem sérül le, kiderülhetett volna, hogy komolyan kell-e vkp.
Son-al hosszabbított a T'ham, 1 éves opciójuk volt. Diallo neve is felmerült régebben, ott is van 1 éves opciója a MU-nak.

Trincao-t 25-ért vinné a Milan
Minguezat kivásárolná az Aston Villa 20-ért. Mind2 -Sport
És a tulajdonjoguk 50%-a a Barcaé.
Chino
Llegenda del Barça

2025.01.08. 15:21:33

EG iránt ha minden igaz komolyan érdeklődik a Girona 5-10 millió közötti összegért vinnék. (Fabrizio Romano)
Közben az Atma is szeretne egy Lenglet-üzletet, a hírek szerint 8-10 millió között adnának érte.

Ha ez a 2 üzlet összejönne elég komoly előrelépés lehetne, a bérkeretet komolyan csökkentené. A franciát nyáron mindenképp értékesíteni kellene, akár potom áron, mert ha a nyakunkon ragad nem kis fizetése lenne.

A Sky Sport szerint Tah mellett még Son-t és Kimmichet próbáljuk bezsebelni. Az előbbi nem lenne rossz hiányposztra, ráadásul lejáró szerződésű, viszont lassan 33 éves gondolom magas fizetéssel, Kimmich viszont ingyen nem lenne rossz, bár neki is a bérével van gond. Alapból sem kevés, ráadásul ingyenes érkezőnek még az átlagnál is magasabb lenne. Én ezért sajnálom nagyon Bernalt, mert ha nem sérül le, kiderülhetett volna, hogy komolyan kell-e vkp.
Forca Barca!!!!
Cseri
Entrenador del Barça

2025.01.07. 15:29:59

Araujo iránt állítólag élénken érdeklődnek a torinói zebrák. (La Gazzeta,Mundo)
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Chino
Llegenda del Barça

2025.01.05. 19:44:14

Cseri írta:
2025.01.05. 19:39:22
vg99 írta:
2025.01.05. 18:27:36
Lehet hosszútávú szerződést kötni, de legyen benne komoly teljesítmény faktor. Játszott meccs, idő, gólok, csapat szereplése. Ha minden stimmel, keressen jól, ha vmi gebasz beüt, akkor viszont 5 évig ne keressen évi 20 milliót. Egy fiatal, la Masiasnak ez szerintem elfogadható, egy befutott idegen nyílván nem köt már ilyet.
Így van,ezt én is így gondolom,tök vakargatásért ne kelljen már fizetni.

Hamár szélső (igaz, talán jobb szélső?) de ez a Diallo gyerek nagyon szimpatikusan nyomja a MU-ban,fogalmam sincs mennyi van még a szerződéséből,és hogyé' a hal,de elnézném nálunk.
Opciója van még rá a MU-nak, de nem tudom miért kellene még egy jobbszélső, mikor oda még hosszútávra is el lehetünk látva. A balosra pedig szinte egy sincs.
Forca Barca!!!!
Cseri
Entrenador del Barça

2025.01.05. 19:39:22

vg99 írta:
Lehet hosszútávú szerződést kötni, de legyen benne komoly teljesítmény faktor. Játszott meccs, idő, gólok, csapat szereplése. Ha minden stimmel, keressen jól, ha vmi gebasz beüt, akkor viszont 5 évig ne keressen évi 20 milliót. Egy fiatal, la Masiasnak ez szerintem elfogadható, egy befutott idegen nyílván nem köt már ilyet.
Így van,ezt én is így gondolom,tök vakargatásért ne kelljen már fizetni.

Hamár szélső (igaz, talán jobb szélső?) de ez a Diallo gyerek nagyon szimpatikusan nyomja a MU-ban,fogalmam sincs mennyi van még a szerződéséből,és hogyé' a hal,de elnézném nálunk.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
vg99
Capitá del Barça

Troym
Director del Fútbol

2025.01.05. 18:21:04

Nem az összeggel szokott baj lenni, hanem az évekkel. Nem kell 5 évvel hosszabbítani, elég kettővel, vagy maximum hárommal. Yamal itt akár játszani, ne féljünk attól, hogy néha tárgyalni kell vele.
A múltbeli és jelenbeli gázos szerződések se azért baj, mert 1-1 évig sokat keres valaki, hanem Umtiti, Frenkie, Ferran, Lenglet, akár Fati szerződése is 5-6 év.
Szigorúbban kéne szerződéseket is hosszabbítani pl 25 alattiak kapnának 3+ évet, 25 és 30 között kettőt, 30 felett még csak 1 évet szabadna ajánlani
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2025.01.05. 16:22:29

El Sie7e írta:
2025.01.05. 14:11:26
Csak Yamal bére gondolom éves szinten 10 millióval lesz több, ki tudja mennyi marad...
Borzasztó érdekes lesz Yamal kezelése. Ilyen fiatalon ekkora szerződés ami csak emelkedni fog ki tudja hány évente. Volt már ilyenből probléma, majd kiderül tanultak e belőle. Mennyi lenne a reális most és mennyi lesz 2-5-7 év múlva amikor még mindig csak 24-25 éves lesz? Ezt nagyon jól kell kezelnie.
Kedvelem a sracot, de egyelore varjuk ki mekkora sztar lesz, mert Fati is hasonloan robbantott. Masreszt en nem latom benne, hogy o az egesz profi karrierjet a Barcaban toltse majd, foleg Mendessel a hata mogott. Olyan aron meg vegkepp ne, mint Messi.
vg99
Capitá del Barça

2025.01.05. 14:13:28

Torre ügyes volt most is, és a 16 éves srác is jól tolta. Sajnos jobban mint Fati. Szegény csóri, még mindig csak 22, az elmúlt 3 éve kuka, és nem lesz már Barca szint. Neki is be kellene látni. DeJong tnap is lassú, körülményes volt, nem tudja vagy nem meri előre játszani, pedig sokszor várták, helyette, totyorgás és biztonsági passz. Gavi és Fermin hajt, de kicsit agyatlan még a játékuk, tudnak remélem ennél többet is. Utóbbi gólban is. Araujo nálam továbbra is alapember hátul, nagyon bírom. Chris is minőségi védő, ha nem sérül le.
El Sie7e
Jugador d'estrella

2025.01.05. 14:11:26

Csak Yamal bére gondolom éves szinten 10 millióval lesz több, ki tudja mennyi marad...
Borzasztó érdekes lesz Yamal kezelése. Ilyen fiatalon ekkora szerződés ami csak emelkedni fog ki tudja hány évente. Volt már ilyenből probléma, majd kiderül tanultak e belőle. Mennyi lenne a reális most és mennyi lesz 2-5-7 év múlva amikor még mindig csak 24-25 éves lesz? Ezt nagyon jól kell kezelnie.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.05. 13:57:38

Először legyen szerződése Yamalnak, Araujonak, Pedrinek, Gavinak, Torrénak, Bernalnak, Fortnak de én marasztalnám Christ is. Csak Yamal bére gondolom éves szinten 10 millióval lesz több, ki tudja mennyi marad...
Chino
Llegenda del Barça

2025.01.05. 13:22:37

gránit írta:
2025.01.05. 12:22:39
Christensenre nagyon gyakran nem lehet számítani, és ha még rendbe is jön, én inkább vkp-ként játszatnám. Lenglet-től a mai napig kiráz a hideg, Garcia nem szint, Koundé jobbhátvéd. Araújo, Martinez, Cubarsí a felhozatal, nagyon is elférne még egy belső védő. Csak a történtek után szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy fogunk-e tudni igazolni bárkit is a nyáron.
Jó eséllyel Chrisre már többet számíthatunk és csereként lehet bőven kh, az alapkezdőben van annyi vkp. Az lehet, hogy mondjuk nem lenne rossz még egy kh, de balszélső, center, de főleg balhátvéd sokkal sürgősebb, talán még vkp is (bár jövőre Bernallal a tavaszi szezonra lehet, hogy már komolyabban lehet számolni) Cubarsí is 25/26-ban már idősebb és jóval rutinosabb lesz, nem egy 17 éves félszezonos kölyök. Ahogy pl. a tavalyi és idei Yamalt sem lehet összehasonlítani, ilyen korban baromi sokat számít néhány hónap is.

Ha tudunk az előbbi három posztra két minőségi embert meg egy stabil cserét hozni, már komolyan előrébb lennénk. A többi már csak hab lenne a tortán. Plusz lehet, hogy EG nem egy szárjátékos, de 4.-5. számúnak sokkal jobbat nem is lehet tartani, főleg, ha máshol ilyen csehül állunk.
Lenglet kölcsönjátékosként a Spursben alapjátékos, a Villában is elég stabil, az Atma-ban pedig komolyan bent ragadt a csapatban, hiába épült fel Le Normand. Neki is inkább a fizetésével van gond, de lehet, hogy annyira mégsem gyenge, csak nálunk nem tudta hozni a max-ot, ahogy több más játékos is most lépett igazán szintet. Legalábbis megeshet, hogy aránylag könnyen lehet szabadulni tőle.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2025.01.05. 12:22:39

Christensenre nagyon gyakran nem lehet számítani, és ha még rendbe is jön, én inkább vkp-ként játszatnám. Lenglet-től a mai napig kiráz a hideg, Garcia nem szint, Koundé jobbhátvéd. Araújo, Martinez, Cubarsí a felhozatal, nagyon is elférne még egy belső védő. Csak a történtek után szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy fogunk-e tudni igazolni bárkit is a nyáron.
PR42
Jugador del Barça

2025.01.05. 11:33:02

Tomixer írta:
2025.01.05. 09:25:22
És a legújabb őrültség készülőben: Tah !
A belső védő posztra rendelkezésre állnak: Araujo, Coubarsi, Inigo, Christensen, Eric, Kounde, esetleg Langlet és fiatalok a Massiáról.
Van jónéhány olyan poszt, ahol sokkal égetőbb szükség lenne erősítésre
Őrültség... Araujo fél éveket sérült rendszeresen. Cubarsi nincs 20 éves. Inigo meg pont hogy 30 sok éves. Christensen valszeg megy és sérülékeny is. Kounde a kezdő jhv. Langlet? Az ki? Coubarsit még kitaláltam de Langlet az ki? Jaa az Atlético csere védője? Ok. Más fiatalok????

Szóval van kereken 0 db jó korú, egészséges, kellően fit és tapasztalt, levegőben erős belső védőnk.
Tah 28, tökéletes korú, kellően tapasztalt de nem túl öreg, 1.95 magas brutális fizikumú védő, ingyen.

Őrültség...
Válasz küldése