Magyarán nem most jár le, lásd lentebb, az araújós topikban.
Vele mondjuk nem is számolnék. Egy rendes vkp-t szeretnék. Amikor megy a szekér, mindig megsimogatjuk a sajátnevelésű játékosainkat, aztán amikor jönnek a zakók, önmagukból kikelve kárhoztatják a vasággyal 30 kilós játékosainkat. Amivel egyet is értek, csak szeretem felhívni arra a figyelmünket, hogy ez akkor is probléma, ha a huszadosztályú ellenfeleinket verjük meg éppen, csak akkor nem kerül a felszínre.
A felénél nagyobb mértékben nem lehet csökkenteni, de egy 5 millióért hosszabbítanék vele. Jó az cserepadra, Cubarsí is 4 millióért ülne. + Araújo + Tah a kezdőben. Azért ez nem lenne rossz.Chino írta: ↑2025.01.09. 16:51:39Én Inigoval nem hosszabbítanék. Legfeljebb ha nagyon komolyan leviszi a fizetését. Ráadásul ha jól tudom ez így újabb szerződésnek számítana a szerződése alapján, ami további aláírási bónusszal jár. (bár ebben nem vagyok 100%) Azért 9+ milliót fizetni egy 4,-5. számú 34-35 éves játékosnak több mint durva. Ha 3 millió körül belemegy, akkor talán elfogadható. Sokkal inkább Christ tartanám meg, ő legalább két poszton, magas szinten bevethető. Ha marad Araujo és érkezik Tah, akkor pedig két cb is repülhet.(Chris/Inigo+EG)
Nem tudom, tudnánk-e szerezni minőségi hátvédet olcsóbban. Chris nálam abszolút vkp, Martinez meg véleményem szerint sokkal jobb, mint Garcia.
A mi esetünkben pedig egy nagyon fontos dologra felhívnám a figyelmet. A meglévő játékosok regisztrációja mindig könnyebb, mint a külsősöké. Erősen szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy kívülről igazolhatunk majd a nyáron. Kölcsönjátékosok, opciós játékosok visszahívását, a meglevő játékosok megtartását tartom sajnos csak reálisnak.