Sané nem lenne rossz, mert mindkét szélen bevethető, de az ő fizuja is nagyon magas. Flickék is jobban támogatják Rashfordot, aki még Lewandowski helyén is otthonosan mozog, januárban biztosan elhagyja a PL-t és nyárig kötelező vételi opció nélkül meg lehetne szerezni. Viszont így is fel kellene szabadítani egy nagyobb összeget a bértömegből. Fati és de Jong piacon van, de elmenni nem nagyon akarnak, illetve a fizetésüket sem nagyon akarja állni senki, még kölcsön esetén sem.bence0330 írta: ↑2025.01.15. 08:19:08No igen.ocsike83 írta: ↑2025.01.15. 06:42:43Egyetértek. Egyrészt a mai állapotban a Barcelona nincs azon a polcon, hogy nagyon válogasson. És már annak is örülni kell(ene), hogy 2 ilyen kaliberű játékos neve egyáltalán felmerül nálunk.
És ami talán a németet a többi edző fölé emeli, hogy nem a posztokra rakja a játékosokat, hanem a játékosok helyét találja meg nagyon jól a rendszerben. Oda rakja őket, ahol a legjobban tudnak teljesíteni.
Szerintem mindkettőnek megtalálná a helyét ebben a rendszerben.Sajna nem annyira válogathatunk, ffp miatt hülyeséget persze nem szabad csinálni, de egyik se sanszos, hogy hülyeség lenne. Olyannyira nem válogathatunk, hogy én továbbra is tartom, hogy egy Felixre voltunk attól, hogy vezessük a ligát, akkor be tudtunk volna tenni egy játékost a kicsi hiányában, meg általában csereként, néha kezdőként, akivel vannak gondok, nem ideális, ha válogathatnék, nem ő lenne, de benne van a gól és a villanás, nem sokkal kevésbé, mint Yamalban pl.
Én csavarnék még egyet rajta: nem csak oda teszi őket, ahol a legjobbak, hanem a szerepkörüket is majdnem mindig tökéletesen találja meg, ami ugye nem ugyanaz. Alighanem ugyanoda kerülne Kimmich pl, mint Pedri, de szerintem mással lenne megbízva.
Hangyányit off, bár annyira nem, hogy ne legyen külön hsz, ideteszem:
"Ő az egyik legjobb belső védő, igazi vezér, ezt vasárnap is bizonyította.” Főoldali sajtótájékoztatós cikkben a rész Aráról, Flick is próbálkozik egy kis hízelgéssel.Még ha igaz is, amit mondott.
Az angol bérének felét viszont ki krell fizetni. Elvileg minket részesítrene előnyben, de a Milan is keményen próbálkozik. Viszont lehet, hogy az olaszok megakadtak, mert úgy volt, hogy Okafort odaadják a Lipcsének, viszont nem ment át az orvosin, kiderült hogy vádlisérülése van, így a bérével együtt rajtuk maradt.
Eközben EG és Chris közül is az egyik piacra kerülhet. Az előbbi iránt erősen érdeklődik a Soci és a Girona, utóbbinak a PL-ből vannak kérői. Ha egyikőjük menne talán lenne lehetőség Rashfordra.
Én örülnék az angolnak, egy gólerős több poszton bevethető játékos, akire nagy szükség lenne, ha pedig beválna nyáron 40 körül hozható is lenne.