Mármint hogy állunk jól? Két szélső posztra van egy szélsőnk meg egy fogjuk rá szélsőnk, inkább 10-esünk. Ha egyik kidől, fizikailag nem tudunk helyettük embert behozni. Nem tudjuk rotálni őket, agyonhajszoljuk őket, mert nincs senki a helyükre, sajnos. Az ősz végi-decemberi hanyatlásunk 20-40% közötti része abból állt más egyéb okokon kívül, hogy Yamalt nem Rashford, de még csak nem is egy Gil vagy valami ilyen másodvonalas szélső helyettesítette, hanem Fermín. Ha lett volna még egy szélső a keretben, lenne vagy 7-8 ponttal többünk a ligában, alsó hangon.
Nem egy, hanem két szélső kellene télen igazából, hisz posztonként két játékos kéne, most két posztra van összesen 2, de eggyel már túl tudnánk élni, az reális is, mint transzfer.
Amúgy az Ara vitát nem nagyon értem, ma is remekelt, a döntőn is remekelt, és még meccsrutinja sincs, most tért vissza hosszú sérülésből, szerintem még a sebessége sincs fullon amúgy abból a sprintből ítélve, gyors volt, de nem az a szédületes gyorsvonat szint. Ahhoz hetek kellenek még. A tuti döntésekhez is, és a tuti labdabiztonsághoz is. A világ legjobb védője ha formában van, mindenképp kell nekünk. Nagy kár, hogy nem volt már novemberben elérhető, a szélső hiánya és a kp akkori látványos elfáradása mellett a két védő elfáradása, illetve alapból problematikus sebessége-fizikuma volt szerintem a fő gond.