Én a Fort témában nem értek veled egyet, a többiben igen.bence0330 írta: ↑2025.01.16. 09:44:30Alapvetően szerintem csak Baldénak kéne. Amennyire imádom Flicket, Torrén kívül nem értem, Forttal mit művel. Az a gyerek a generációs tehetség, Baldé felett szerintem jóval. A masiában is olyan volt, mint amikor a felsős betéved az ovisok közé, jobban kiemelkedett onnan, mint bárki, és már 17 évesen megállta a helyét Xavi alatt simán, még posztidegen helyen is, ezerszer bizonyította. El nem tudom képzelni, mi miatt nem játszik.
Azt még megértem, hogy kb mindenkit előbb kell levinni, mind Koundét, ő a tökéletes fizikumú, tökéletes korú játékos, mindenki más fiatal, öreg, sérülékeny, vagy Rapha, aki végigsprinteli a meccset. De azért be lehetne építeni Fortot így is simán, és még kupákon sem kap lehetősége. Elég idegesítő lenne cserét hozni, ha már van remek cserénk oda.
Fort Xavi alatt is bhv-ként játszott jobban. Jhv-ként egyelőre nekem nem jobb, mint Martin bhv-ként. Utóbbi is le tud hozni korrekt meccseket.
De elsősorban szélső, vagy csatár aki szélsőt is tud játszani kellene, ahogy írod rotálni Yamalt és Raphinhát. Utóbbi nem is szélső konkrétan, akkor a legjobb, ha középen helyezkedik.
Egy szélső variációs lehetőséget adna bal szélen (nincs bal szélső a keretben), jobb szélen pedig tudná rotálni Yamalt
Lewy is tényleg kezd kifújni, ahogy te is írtad már, sokszor hátrányára van a csapatnak, tegnap jól nézett ki az árnyékcsatáros felállás, de inkább Raphinhát tolnám előre, ha lenne még egy szélsőnk.
Emellett kellene egy szélső hátvéd, az is jó lenne, ha 2 szélen tud játszani, mint a szélső. Nagyon kár Canceloért.
És ha lesz távozó a kp-ról, védelemből, oda is lehetne erősíteni.
Persze minden a La Ligán múlik. Az a kérdés 1/1 mennyi bérsapkát állapítanak meg. A volt gazdasági igazgató helyettes szerint 500 körül a bértömeg (kérdés kik vannak még benne, és meddig, mint pl. Messi), 426 volt ősszel a megállapított.
Ha a várt bevétel 70%-a, ahogy az UEFA előírja akkor 560+
Így sok minden belefér(ne), és gondolom kezdenénk valamit 1-2 éven belül Fati, De Jong, Lewy fizetésével, ami a 3 legnagyobb.
Első lenne a hosszabbítások regisztrálása.
Ha ez nem így van, (tartok tőle a La Liga ezt is máshogy látja) 1/1-ben amennyi felszabadul, annyi mehet új szerződésekre, úgy, hogy 4-5 éve véreztetik ki a klubot.