Én elfogadom Flick döntéseit, hiszen egy romokban lévő csapatnak találta meg a helyes utat, és szinte mindenkinek megtalálta a helyét a rendszerben.bence0330 írta: ↑2025.01.16. 09:44:30
Azt még megértem, hogy kb mindenkit előbb kell levinni, mind Koundét, ő a tökéletes fizikumú, tökéletes korú játékos, mindenki más fiatal, öreg, sérülékeny, vagy Rapha, aki végigsprinteli a meccset. De azért be lehetne építeni Fortot így is simán, és még kupákon sem kap lehetősége. Elég idegesítő lenne cserét hozni, ha már van remek cserénk oda.
Torre, Fati, és Fort sajnos ebben a rendszerben járulékos veszteségek. Ha nem kellenek neki, akkor nem kellenek. Más csapatoknál sem megy ez másképpen. Ott van jó példa a MU. Amorim simán elengedné a Mainoo, Rashford, Garnacho triót. Pedig nagy jövő van bennük.
Nálunk ha meglesz, vagy már megvan az 1/1, akkor úgy is jön majd szépen lassan a keret feltöltése. Akkor abban a rendszerben szerintem nekik már nem lesz helyük.
Mellesleg OK, hogy Kounde brutál formában és erőben is van, de őt sem kellene rongyosra hajtani.