Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Cseri
Entrenador del Barça

2025.01.15. 07:45:19

Az is pozítiv fejlemény,hogy újra lehet átigazolási pletykákról(valóságtartalmukat hagyjuk) értekezni. Kiderült,hogy nem is olyan rossz ez a keret,hiszen a csapattal szóbahozott, átigazolási díj nélküli játékosok nem is férnének be a jelenlegi Barcába. :)
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
ocsike83
Jugador d'estrella

2025.01.15. 06:42:43

bence0330 írta:
2025.01.14. 23:31:49
Kimmich ingyen jöhetne, azért jó kis játékos, de szerintem is kicsit sok már a gyengesége, én sem vagyok megveszve érte, de azért elég jó. Sanét viszont szívesen látnám (már ha Rashford nem jön ide...), kitűnő képességű szerintem, nagyon magas a plafonja, ki lehetne hozni belőle. (Rashford kb ugyanez lenne, de nekem azért lenne szimpibb, mert neki van munkamorálja). Igaz, hogy Flick óta elég durván visszaesett, de hát Flick most épp itt van. :) Már télen is elfogadnám, szerintem ha nem hozunk szélsőt, nincs esélyünk komoly kupára, ha a kettő közül az egyik kidől, kb vége a dalnak.
Egyetértek. Egyrészt a mai állapotban a Barcelona nincs azon a polcon, hogy nagyon válogasson. És már annak is örülni kell(ene), hogy 2 ilyen kaliberű játékos neve egyáltalán felmerül nálunk.
Mindkettő volt Flick játékosa, szóval tudja, hogy kik is ők.
És ami talán a németet a többi edző fölé emeli, hogy nem a posztokra rakja a játékosokat, hanem a játékosok helyét találja meg nagyon jól a rendszerben. Oda rakja őket, ahol a legjobban tudnak teljesíteni.
Szerintem mindkettőnek megtalálná a helyét ebben a rendszerben.
Més que un club :P
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.01.14. 23:31:49

Kimmich ingyen jöhetne, azért jó kis játékos, de szerintem is kicsit sok már a gyengesége, én sem vagyok megveszve érte, de azért elég jó. Sanét viszont szívesen látnám (már ha Rashford nem jön ide...), kitűnő képességű szerintem, nagyon magas a plafonja, ki lehetne hozni belőle. (Rashford kb ugyanez lenne, de nekem azért lenne szimpibb, mert neki van munkamorálja). Igaz, hogy Flick óta elég durván visszaesett, de hát Flick most épp itt van. :) Már télen is elfogadnám, szerintem ha nem hozunk szélsőt, nincs esélyünk komoly kupára, ha a kettő közül az egyik kidől, kb vége a dalnak.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.14. 22:08:04

Messa írta:
2025.01.14. 20:27:19
🚨 Leroy Sané and Joshua Kimmich have both reportedly agreed to join FC Barcelona as free agents in the summer.
Remélem kamu. Kimmich-től falra mászok, Sane-t meg a City-ben bírtam, de az elmúlt években akárhányszor belenéztem Bayern meccsbe, mindig gyenge volt. Minden második támadás elhalt rajta mellé védekezni meg büdös volt neki, nagyon nem ilyen játékos kéne ide. Mondjuk lehet Flick kihajtaná belőle a sz.rt is, de én nem örülnék egyiknek sem.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2025.01.14. 20:27:19

🚨 Leroy Sané and Joshua Kimmich have both reportedly agreed to join FC Barcelona as free agents in the summer.

They would reunite with their former coach Hansi Flick.

(Source: El Nacional)

Illik fenntartásokkal kezelni, de ma ez jött szembe több helyről is. Mondjuk a forrás többnyire ugyanaz. Fogalmam sincs mennyire megbízható.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
andras953
Jugador del Barça

2025.01.14. 16:00:31

Mi kell a győzelemhez? Több rúgott gól. Ez akkor teljesül legkönnyebben, ha hátul nulla gólt kapunk, elöl pedig rúgunk. Ennek érdekében két szésőhátvéd és védekezni is jól tudó középpályások kellenek legelőször is. (A TS--Ara--Cubarsi--Yamal--Raphinha csapat-vázunkat ilyen sorrendben lenne célszerű továbbfejleszteni, 27 év alatti igazolásokkal.)
kisszotyi
Barça B

2025.01.13. 22:58:25

:roll:
Ha már el képzeljük tényleg 1:1 lesz szerintetek Van Dijk mennyire lehetne mozdítható? Úgy tudom nyáron le jár a szerződése , én mindenképp futnék az Anfield körül egy kört főleg így hogy Ara nem biztos.
fanbarca
Entrenador del Barça

2025.01.13. 13:45:21

Troym írta:
2025.01.13. 13:41:24
6-7 ember mozgás egy téli időszakban? Olyanra sem emlékszem. Én 1-2 távozót, max 1 érkezőt hinnék el.
Én a következők miatt látnék rá esélyt:

– Hosszú idő után térünk vissza az 1:1-hez.
– Rég nem adtunk el játékost drágán.
més que un club
Troym
Director del Fútbol

2025.01.13. 13:41:24

6-7 ember mozgás egy téli időszakban? Olyanra sem emlékszem. Én 1-2 távozót, max 1 érkezőt hinnék el.
fanbarca
Entrenador del Barça

2025.01.13. 13:21:11

Mint professzionális amatőr szurkoló, ezt vetíteném elő az átigazolási időszakra:

TÁVOZÓK

Araujo - 65m euró
Eric Garcia - 10m euró
De Jong - 15m euró
Fati - 10m euró
--------------------------------
100m euró

ÉRKEZŐK

Mitoma (LW) - 45m euró
Tah (CB) - 10m euró
Vanderson (RB) - 35m euró vagy Florentino Luis (CDM) - 30m euró
--------------------------------
~90m euró

De közben simán lehet, hogy inkább eljön kölcsönbe Rashford, meg ingyen Walker.
més que un club
Chino
Llegenda del Barça

2025.01.10. 22:57:26

bence0330 írta:
2025.01.10. 18:22:16
soadroli írta:
2025.01.10. 18:17:21
Barça have decided to sign Marcus Rashford on loan, the player is open to joining the club. [Diario Sport]

Ugyanez van a Milan portáján. Annyi biztos leszűrhető, hogy Rashford távozik. Szerintem a legégetőbb posztunk a jobbszélső, anélkül nem fog tudni Raphinha és Yamal végigpörgetni minden egyes meccset hatékonyan, ez lehetetlen.
Már nyáron is rendszeresen szóba került. Amorim, ha minden igaz nem számol vele. Ezt eléggé alátámasztja, hogy az utóbbi 6 meccsen egyszer padozott, ötször a keretben sem volt. (bár lehet, hogy a legutóbbi mérkőzésen keretben lett volna, de van egy kisebb sérülése. Egy kölcsönnel nagyon jól járhatnánk, de a fizetésének egészét vagy túlnyomó részét nekik kell állniuk, mert közel 20 milliót keres. Kicsit úgy vagyok vele, hogy vagy baromi nagyot lehet nyerni vagy bukó. Leigazolni -főleg drágán- ezért is hatalmas zsákbamacska. Én mindig kedveltem és a legjobb helyre jönne. Alapvetően balszélső, de elől mindhárom poszton bevethető (tapasztalhattuk is).

Az uttóbbi cikkekben Araujóval kapcsolatban azt olvasni, hogy a klub meg szeretné tartani, abban az esetben távozhat, ha a játékos kifejezetten kéri és letesznek érte egy nagyon magas összeget (kb. 70 millió) Én már csak azért is sajnálnám, ha menne, mert így EG nyárig rajtunk maradna, akit most oda akartunk adni a Gironának, de az eladásra is esély lenne, mert a Socinak is kellene.
2 védőt pedig nem akarnak eladni.
Ugyanakkor most felvetődött Mingueza neve. Nyáron nem volt elég pénz a leigazolására, de az 1:1 miatt most 10 milláért hozható. Azért is kell hamar dönteni, mert a Villa kifizetné a kivásárlási árát, ha mi nem vesszük meg.

Fatinak és de Jongnak is nagyon keresnek új állomást, de konkrét érdeklődő nem nagyon van.
Forca Barca!!!!
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.10. 20:18:17

soadroli írta:
Barça have decided to sign Marcus Rashford on loan, the player is open to joining the club. [Diario Sport]
Ha a United állja a fizetését, akkor miért ne? És ha van olyan klub, aki belemenne ebbe, hogy kvázi ingyen itt játsszon, az az MU.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
El Sie7e
Jugador d'estrella

2025.01.10. 18:22:40

ez egyszerre elsülhet nagyon jól és nagyon rosszul is. ha elkapja a formát akkor nagyon jó de soha nem tudta hosszabb időre elkapni és komoly hozzáállásos gondok voltak vele az elmúlt években. ha nincs rá kötelező opció még nem is szörnyű.
bence0330

2025.01.10. 18:22:16

soadroli írta:

Ugyanez van a Milan portáján. Annyi biztos leszűrhető, hogy Rashford távozik. Szerintem a legégetőbb posztunk a jobbszélső, anélkül nem fog tudni Raphinha és Yamal végigpörgetni minden egyes meccset hatékonyan, ez lehetetlen.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
soadroli
Llegenda del Barça

Kép
dingdong
Capitá del Barça

2025.01.09. 23:09:11

gránit írta:
2025.01.09. 17:01:49
Vele mondjuk nem is számolnék. Egy rendes vkp-t szeretnék. Amikor megy a szekér, mindig megsimogatjuk a sajátnevelésű játékosainkat, aztán amikor jönnek a zakók, önmagukból kikelve kárhoztatják a vasággyal 30 kilós játékosainkat. Amivel egyet is értek, csak szeretem felhívni arra a figyelmünket, hogy ez akkor is probléma, ha a huszadosztályú ellenfeleinket verjük meg éppen, csak akkor nem kerül a felszínre.
Abban egyetértek, hogy ha megy a szekér mindenki úgy csinál mintha minden rendben lenne és zsebünkben az összes kupa ha bejön pár rossz meccs akkor meg harmadosztályu senki mindenki akiket bottal kell elüldözni és mindenféle trendi nevet idehozni akik aztán a legtöbb esetben besülnek és eladni se birjuk őket.

Azt viszont jegyezzük meg, hogy idén pont fordítva ülünk a lovon mint ahogy írok és a nagy csapatok ellen villogunk a kicsik ellen szenvedünk. Akkor hogy van ez? Mire van szükség? Rendre a fejekben a játékosoknak meg a szurkoloknak is.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2025.01.09. 19:26:16

bence0330 írta:
2025.01.09. 18:18:59
gránit írta:
A felénél nagyobb mértékben nem lehet csökkenteni, de egy 5 millióért hosszabbítanék vele. Jó az cserepadra, Cubarsí is 4 millióért ülne. + Araújo + Tah a kezdőben. Azért ez nem lenne rossz.

Nem tudom, tudnánk-e szerezni minőségi hátvédet olcsóbban. Chris nálam abszolút vkp, Martinez meg véleményem szerint sokkal jobb, mint Garcia.

A mi esetünkben pedig egy nagyon fontos dologra felhívnám a figyelmet. A meglévő játékosok regisztrációja mindig könnyebb, mint a külsősöké. Erősen szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy kívülről igazolhatunk majd a nyáron. Kölcsönjátékosok, opciós játékosok visszahívását, a meglevő játékosok megtartását tartom sajnos csak reálisnak.
Ha mindig egy évvel hosszabbítanánk (a korából adódóan jó lenne úgy, mint SR-nél tettük, nála persze feleslegesen), akkor én annyira nem is kötném komoly csökkentéshez a dolgot. Kiváló védő, vezéregyéniség, és kezdőként is megállta a helyét, sőt, nagyot ment. Más kérdés, hogy nem volt cseréje, de szerintem még így is bőven erősebb volt átlagban, mint a párja, akinek nyilván még jobban betett tiniként, hogy nem volt cseréje. Ha tényleg főleg rotációs játékos lenne, fáradtsággal nem lenne baj, kiváló játékos a cserepadra.

Ha Ara lép, Minguezán nem is gondolkodnék, ha hajlandó lenne visszajönni. Kell egy gyorsvonat mindenképp oda.

Remélem az Arás hírek inkább csak kitalációk, részéről is furának tartanám, hogy épp most távozna, mikor ott állunk a BL tabella 2. helyén, és kb épp a hiánya volt a legnagyobb gond a bukdácsolásnál, amikor a már fáradt védőink nem tudták 0-1 gólokon tartani a meccseket.

Ha a hírek igazak, akkor szerintem mindkét fél benne van a dologban. Ara azzal, hogy nem akar hosszabbítani, a vezetősék meg másfél évvel a szerződése vége előtt elég jogosan pánikol, kb most lehet még normális pénzt kapni érte utoljára.
Ott kell, hogy legyen Araujoban az éhség, hogy még nem nyerte, agyon magát a Barcával. Egy Bayern-ért megérteném, hogy elhagyja a Barcát bár az is kemény lenne, de hogy Juvéba menne, hát olyan hihetetlennek tűnik. Eleve a játékosok szeretnek Barcelonában lenni. Plusz Camp Nou visszatérés. Remélem hogy kacsa a dolog. Annyi hogy tegnap se játszott, azért az érdekes.
Közben csak halkan megjegyzem, hogy a City lehet jövőre nem lesz ott a Bl ben bár még sok van hátra, a Psg már eleve nem olyan félelmetes ellenfél, mint korábban és azért már tavaly is sikerült őket elkapni, valamint a Bayernnél is több játékosnak hosszabbítania kell, ők is gyengülhetnek. Marad erős csapatnak a két Madridi és pár angol, nem olyan vészes a helyzet.
bence0330

2025.01.09. 18:18:59

gránit írta:
A felénél nagyobb mértékben nem lehet csökkenteni, de egy 5 millióért hosszabbítanék vele. Jó az cserepadra, Cubarsí is 4 millióért ülne. + Araújo + Tah a kezdőben. Azért ez nem lenne rossz.

Nem tudom, tudnánk-e szerezni minőségi hátvédet olcsóbban. Chris nálam abszolút vkp, Martinez meg véleményem szerint sokkal jobb, mint Garcia.

A mi esetünkben pedig egy nagyon fontos dologra felhívnám a figyelmet. A meglévő játékosok regisztrációja mindig könnyebb, mint a külsősöké. Erősen szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy kívülről igazolhatunk majd a nyáron. Kölcsönjátékosok, opciós játékosok visszahívását, a meglevő játékosok megtartását tartom sajnos csak reálisnak.
Ha mindig egy évvel hosszabbítanánk (a korából adódóan jó lenne úgy, mint SR-nél tettük, nála persze feleslegesen), akkor én annyira nem is kötném komoly csökkentéshez a dolgot. Kiváló védő, vezéregyéniség, és kezdőként is megállta a helyét, sőt, nagyot ment. Más kérdés, hogy nem volt cseréje, de szerintem még így is bőven erősebb volt átlagban, mint a párja, akinek nyilván még jobban betett tiniként, hogy nem volt cseréje. Ha tényleg főleg rotációs játékos lenne, fáradtsággal nem lenne baj, kiváló játékos a cserepadra.

Ha Ara lép, Minguezán nem is gondolkodnék, ha hajlandó lenne visszajönni. Kell egy gyorsvonat mindenképp oda.

Remélem az Arás hírek inkább csak kitalációk, részéről is furának tartanám, hogy épp most távozna, mikor ott állunk a BL tabella 2. helyén, és kb épp a hiánya volt a legnagyobb gond a bukdácsolásnál, amikor a már fáradt védőink nem tudták 0-1 gólokon tartani a meccseket.

Ha a hírek igazak, akkor szerintem mindkét fél benne van a dologban. Ara azzal, hogy nem akar hosszabbítani, a vezetősék meg másfél évvel a szerződése vége előtt elég jogosan pánikol, kb most lehet még normális pénzt kapni érte utoljára.
gránit
Director del Fútbol

Chino írta:
2025.01.09. 16:51:39
Nem teljesen így van. Pl. Bernalnak hivatalosan akkor, de amikor kötötték még kiskorú volt és nem lehetett nagyobb távra hosszabbatani, így 18 éves koráig van, amikor automatikusan 3 évvel meghosszabbodik. (persze a fizetési feltételek változnak) Tehát egy 2+3 év
Magyarán nem most jár le, lásd lentebb, az araújós topikban.

Vele mondjuk nem is számolnék. Egy rendes vkp-t szeretnék. Amikor megy a szekér, mindig megsimogatjuk a sajátnevelésű játékosainkat, aztán amikor jönnek a zakók, önmagukból kikelve kárhoztatják a vasággyal 30 kilós játékosainkat. Amivel egyet is értek, csak szeretem felhívni arra a figyelmünket, hogy ez akkor is probléma, ha a huszadosztályú ellenfeleinket verjük meg éppen, csak akkor nem kerül a felszínre.
Chino írta:
Én Inigoval nem hosszabbítanék. Legfeljebb ha nagyon komolyan leviszi a fizetését. Ráadásul ha jól tudom ez így újabb szerződésnek számítana a szerződése alapján, ami további aláírási bónusszal jár. (bár ebben nem vagyok 100%) Azért 9+ milliót fizetni egy 4,-5. számú 34-35 éves játékosnak több mint durva. Ha 3 millió körül belemegy, akkor talán elfogadható. Sokkal inkább Christ tartanám meg, ő legalább két poszton, magas szinten bevethető. Ha marad Araujo és érkezik Tah, akkor pedig két cb is repülhet.(Chris/Inigo+EG)

Chino
Llegenda del Barça

gránit írta:
2025.01.09. 06:39:15
Troym írta:
2025.01.08. 15:41:50
- fiatalok szerződései lejánrak (Yamal, Bernal, Fort, PEdri, Gavi)
Mind 2026-ban jár le.

https://www.capology.com/club/barcelona/salaries/
Nem teljesen így van. Pl. Bernalnak hivatalosan akkor, de amikor kötötték még kiskorú volt és nem lehetett nagyobb távra hosszabbatani, így 18 éves koráig van, amikor automatikusan 3 évvel meghosszabbodik. (persze a fizetési feltételek változnak) Tehát egy 2+3 év
gránit írta:

2025 nyarán egyedül Martinez szerződése jár le. Ez a nagy szerencsénk, hogy ilyen elképesztően nehéz helyzetben most nem kell a hosszabbításokkal foglalkoznunk.

Valle, Roque vissza kölcsönből, + Mingueza, szerintem ez a realitás a nyárra. Én elküldeném Penát, bár a klub nem fogja.

Elfogadnám Lewandowski szerződéscsökkentéses ajánlatát. Még ha nem is illeszthetünk be senkit a helyére, kb -16 millió euró nagy könnyebbség lenne a klubnak, termékenyebb csatárt pedig aligha igazolhatunk.

Ha de Jongtól és Fatitól meg tudnánk szabadulni, az komoly összegeket szabadítana fel. Ha ennek a helyére, + Lewandowski, Martinez fizetéscsökkentésével (ez összesen több mint 50 millió euró) tudnánk embereket beilleszteni, akkor már lehetne igzazolásokban gondolkodni. Tah, vkp, csatár + Olmóék.
Én Inigoval nem hosszabbítanék. Legfeljebb ha nagyon komolyan leviszi a fizetését. Ráadásul ha jól tudom ez így újabb szerződésnek számítana a szerződése alapján, ami további aláírási bónusszal jár. (bár ebben nem vagyok 100%) Azért 9+ milliót fizetni egy 4,-5. számú 34-35 éves játékosnak több mint durva. Ha 3 millió körül belemegy, akkor talán elfogadható. Sokkal inkább Christ tartanám meg, ő legalább két poszton, magas szinten bevethető. Ha marad Araujo és érkezik Tah, akkor pedig két cb is repülhet.(Chris/Inigo+EG)

Fati iránt sajnos leginkább a Sevilla érdeklődik, oda viszont nem mehet. Ha a Torres-De Jong-Fati trióból legalább egy-kettőt pénzzé tudnánk tenni nagy lökés lenne. Tah mellett egy balhátvéd-center-szélső hármasból is jó lenne minimum kettőt behúzni, bár ha érkezik ingyen David, már közel sem lehetetlen.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

Troym írta:
- Eladjuk akkor De Jongot?
Nagyon remélem.
Troym írta:
- Christensen?
Szerintem senki nem tudja, milyen állapotban van. Ebben a szezonban játszott eddig 20 percet, ha nem jön rendbe, eladnám, már ha kell valakinek. Csúnyán a nyakunkon ragadhat 2026-ig, 9 milliós fizetéssel. Talán rendbe jön.
Troym írta:
- Hisznek Fatiban, vagy nem?
Na, őt kéne még kiszórni.
Troym írta:
- Van Inigoban még 1 év legalább csereként?
Naná. Csökkentett fizetéssel simán hosszabbítanék vele.
Troym írta:
- fiatalok szerződései lejánrak (Yamal, Bernal, Fort, PEdri, Gavi)
Mind 2026-ban jár le.

https://www.capology.com/club/barcelona/salaries/

2025 nyarán egyedül Martinez szerződése jár le. Ez a nagy szerencsénk, hogy ilyen elképesztően nehéz helyzetben most nem kell a hosszabbításokkal foglalkoznunk.

Valle, Roque vissza kölcsönből, + Mingueza, szerintem ez a realitás a nyárra. Én elküldeném Penát, bár a klub nem fogja.

Elfogadnám Lewandowski szerződéscsökkentéses ajánlatát. Még ha nem is illeszthetünk be senkit a helyére, kb -16 millió euró nagy könnyebbség lenne a klubnak, termékenyebb csatárt pedig aligha igazolhatunk.

Ha de Jongtól és Fatitól meg tudnánk szabadulni, az komoly összegeket szabadítana fel. Ha ennek a helyére, + Lewandowski, Martinez fizetéscsökkentésével (ez összesen több mint 50 millió euró) tudnánk embereket beilleszteni, akkor már lehetne igzazolásokban gondolkodni. Tah, vkp, csatár + Olmóék.
Peter
Director del Fútbol

2025.01.08. 18:41:39

Troym írta:
Mint a mindenkori Elnökség ezen fórumra kihelyezett asszisztense, megválaszolom a tisztelt kérdéseit (amire sejtem a választ)

- Lewandowski meddig marad?....2025-26. szezon tuti
- Ferran innen vonul vissza?..........igen
- EG mehet végre, ha akar?............nem akar menni sehova
- Van Inigoban még 1 év legalább csereként?....ne legyen igazam, ősszel maxolt....csereként még 1 év
- fiatalok szerződései lejánrak (Yamal, Bernal, Fort, PEdri, Gavi)....rendben lesznek

Nem volt a kérdések között, de Araujo marad (tegnap még másként gondoltam, de a Juve után ez az Arsenal hír már kicsit sok...ezek így együtt már tuti csak pletyik....)

:lol:
Chino
Llegenda del Barça

2025.01.08. 16:40:44

Troym írta:
2025.01.08. 16:11:35
Arsenal want to sign Araujo in January.
They have already started working on the operation. - Mundo

Remélem igazatok lesz és Araujo marad, szerintem nem véletlen a sok pletyka.
Azért az ágyúsoknál ott van Saliba és Magalhães, akiket nagyon nem lenne egyszerű kiszorítani és az Arsenal nem arról híres, hogy túlfizetné a játékosait. Utóbbi például Araujo hosszabbítás előtti, jelenlegi bérénél is bőven kevesebbet keres.
Biztos vagyok benne, hogy januárban 2-3 klub még fel fog bukkanni a lapokban Araujoval kapcsolatban. Én egy Inter-Bayern-PSG trióra tippelek.
Forca Barca!!!!
dingdong
Capitá del Barça

2025.01.08. 16:31:45

Troym írta:

Szerintem is bizarr ez a sok pletyka de majd kiderül. Nem látom, hogy a juve vagy az arsenal miért lenne neki jo választás. Az egyiknek van elég védője és nagyon lúzer csapat a másik meg csór és kilátástalanabb mint mi. Persze siman lehet, hogy a fizu a lényeg semmi más
Troym
Director del Fútbol

Válasz küldése