Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az egy dolog, hogy semmi hozzáadott értéke nem volt egyszer sem amikor jatszott (még egy barbastro ellen sem az utolso oercekben) de Flick gondolom lát még sok másik dologt amit mi nem. Belőle nem nézem ki hogy pusztán egobol valakit kirakna a lelátóra (pedig az sem indokolatlan néha). Valaminek lennie kell.brazilfan írta: ↑2025.01.20. 09:47:17Nem értem a Fati-ügyet, ha az erőnlétével nincs gond, és fel is épült a sérüléséből, és ennyire vékony a keret, akkor honnan jön ez a luxus, hogy a jelenlegi Barca megengedheti magának, hogy parkolópályára teszi őt. Meccsek óta még a keretbe sem kerül be, de szerintem nem olyan gyenge, hogy még 20-30 percekre sem állhat be.
Azért megint el telt egy fél év, hogy nem tudta megmutatni magát. Ennek a történetnek, bárhogy is végződik már nem lesz szép vége.Chino írta: ↑2025.01.15. 13:08:06A Betis elleni keretbe sem került be. Komolyan elgondolkodhatna, hogy dobbant januárban, mert a jelenlegi helyzet sem neki, sem a klubnak nem túl előnyös. Bár százszor inkább őt látnám a pályán, mint Torrest.
Kár, hogy a MU nem gondolkodik benne, mert egy az egyben el lehetne bizniszelni Rashfordra, még ha csak kölcsön is.
Ha semmiképp nem akarnak menni, akkor ígyis-úgyis fizetünk. Így legalább adunk magunknak egy esélyt, hogy végül távozni akarjanak. Mindketten fiatalok, ha meg akarják menteni a pályafutásukat, menniük kell, különben másfél és két és fél évig padoznak, lelátóznak. Szerintem de Jongot sem kellene már neveznünk. De már az is örömmel tölt el, hogy Fatit nem nevezzük. Én őszintén megmondanám neki, hogy ha marad, akkor 2027 nyaráig egyetlen alkalommal sem fog mérkőzésen pályára lépni. Szerintem távozna.ocsike83 írta: ↑2025.01.15. 14:34:40Annyi a probléma, hogy ha nem akar menni, akkor nekünk nagyon drága szórakozást jelent. Fati + FDJ a lelátón, brutális nagy pénzekért.gránit írta: ↑2025.01.15. 14:06:23Túl sokáig vitte a nyúl a puskát, sajnos csak üres frázis volt, hogy senki nem lehet nagyobb a klubnál. Akinek mennie kell, annak mennie kell. Ha ő szórakozik a klubbal, akkor mi is szórakozunk vele. Nem tetszik neki a lelátón? Akkor lehet menni. Akkor majd nem lesz a lelátón.
Annyi a probléma, hogy ha nem akar menni, akkor nekünk nagyon drága szórakozást jelent. Fati + FDJ a lelátón, brutális nagy pénzekért.gránit írta: ↑2025.01.15. 14:06:23Túl sokáig vitte a nyúl a puskát, sajnos csak üres frázis volt, hogy senki nem lehet nagyobb a klubnál. Akinek mennie kell, annak mennie kell. Ha ő szórakozik a klubbal, akkor mi is szórakozunk vele. Nem tetszik neki a lelátón? Akkor lehet menni. Akkor majd nem lesz a lelátón.
Én kicsit máshogy nézném. Ferrán nálam Lewy cseréje lenne, Fati Rapháé, Yamalé (mármint ott aki épp nincs, a másik úgyis jobboson lesz).
Magam is sajnálom, hiszen egészségesen a Barca egyik "ékköve" lehetett volna, de tudomásul kell venni, hogy a profi footballban vannak bizonyos követelmények, amelyeknek Fati jelenleg nem felel meg.Ronaldinho&Barca írta: ↑2025.01.09. 13:02:53Én borzasztóan sajnálom a srácot, oké volt 2 sérülése, de mindent belead, hogy megkapja a bizalmat, szünetben is bejárt edzeni, százszor inkább ő mint FT de egyszerűen Flick ezt eldöntötte, hogy nem és kész. Rozsdás a srác, de hát alig kap lehetőséget, viszont amit kap tök agilisen focizik, a helyzetbe kerülése és a meglátása pedig mai napig extra. Óriási kincs lenne egy jó Fati, szerintem vele ami itt történt és ahogyan menedzselik az példátlan.
Kevesen vagyunk idén a spanyol kupát mindenképpen beáldoznám, neki és a többi olyan játékosnak, akire ráfér a bizonyítás, lengyel kapus, Pau, Fati, Torre, Garcia, Araújo , De Jong na a fél csapatot már össze is raktam.Troym írta: ↑2024.12.22. 19:51:19Ansu Fati has requested to train at Barcelona’s facilities during the holidays.
The club has provided him with full support, including physiotherapists and trainers. He’s determined to shine in the season’s second half
Jó lenne, ha valahogy a sérülések elkerülnék, mert úgy tűnik a mentalitása viszont sokat fejlődött 2 év alatt.
Valahogy hasonlóan látom. Ha hosszútávon, több szezonon keresztül nem is lehet számolni vele, de idén teljesen jó lehet rotációba. Nem is a teljesítménye, tudása a gond, hanem a sérülékenysége. Amikor visszatért egyáltalán nem tolta rosszul, jelenleg a legjobb opció szélre és nem csak "ha ló nincs szamár is kincs"alapon. Nyáron úgyis nézelődünk szélső után addig viszont mindenképpen erősítés (bár lehet, hogy tavasszal Dani Rodriguezt is megnézném pár meccsen). Tavaly is azért 30 meccsen pályára lépett, még ha csak csere is volt.bence0330 írta: ↑2024.12.20. 10:35:14Az a tippem, hogy mivel a fő kérője is bajban van anyagilag, jelenleg nem tehetünk mást, mint hogy imádkozunk, hogy megússzon néhány hónapot sérülés nélkül. Az elmúlt két évben ezzel amúgy nagy gondja nem volt, tavaly volt egy sérülése, tavalyelőtt meg kereken 0, végigjátszhatta a szezonunkat, lőtt is azért elég sok gólt, pedig leginkább csereként volt használva. Tehát két éve összesen egy sérülése volt a szezon elejéig.
Szóval nem lehetetlen, hogy ez most peches időszak, és játékra kész lehet akár hónapokig. Reménykedjünk.
Látva a sérüléshullámot és a terhelést és úgy azt tekintve, hogy Yamal kidőlt és nincs igazi cseréje, egy egészséges Fati szerintem igazi ász lenne a pakliban, mert valljuk be nem focizott rosszul, a gól nem jött össze de agilis, bátran játszott, össze sem lehet hasonlítani FT-vel, de most már Lewát is ide lehet sorolni.. Szóval én bízok benne visszatér, mert Yamal nélkül lesznek problémák, és valahol ne egy 17 évesé legyen egyedül a teher.bence0330 írta: ↑2024.12.20. 10:35:14Az a tippem, hogy mivel a fő kérője is bajban van anyagilag, jelenleg nem tehetünk mást, mint hogy imádkozunk, hogy megússzon néhány hónapot sérülés nélkül. Az elmúlt két évben ezzel amúgy nagy gondja nem volt, tavaly volt egy sérülése, tavalyelőtt meg kereken 0, végigjátszhatta a szezonunkat, lőtt is azért elég sok gólt, pedig leginkább csereként volt használva. Tehát két éve összesen egy sérülése volt a szezon elejéig.
Szóval nem lehetetlen, hogy ez most peches időszak, és játékra kész lehet akár hónapokig. Reménykedjünk.
Igazából, hatalmas szerencséje volt, hogy jókor volt jó helyen, kellett valaki, aki a Messi utáni űrt betölti, és egy ponton nagyon ment neki a játék. Én már nem hiszek benne, három éve, nem volt egy igazán jó meccse. Vagyha mégis, akkor nagyon kevés. Pedig előtte, mekkorát ment. Beállt és gólt szerzett.gránit írta: ↑2024.12.07. 15:57:42Véleményem szerint vele számolni már a klub ellen való vétek. Már az is hatalmas hiba volt, hogy ekkora fizetéssel hosszabbítottak vele, és ez már nem a Bartomeu-féle banda bűne volt. Sajnos megteheti, hogy 2027-ig lehúz minket, ez már el van rontva. Nem szabad 6 éves szerződéseket kötni, főleg nem olyan játékossal, aki már a szerződés megkötésekor is hatalmas kockázat volt.
Troym egy kicsit még nálam is gyorsabban bontana pezsgőt, ha Ferran kereshetne magának csapatot, így szerintem ő pontosan értette, hogy mit miért és hogyan reagáltam.
Fati sztorit önmagában nem is kommentálnán, de abban biztos vagyok, hogy Flick egy használható Fatiról nem mondana le csak úgy könnyedén.
Igen. Nehezen tudom elképzelni, ahogy takarítónak álcázva magát felmosóronggyal beszlalomozik az újságíró az öltözőbe. Szerintem ezek ilyen logikai alapon, interjúkon elejtett szavakból, nonverbális jelekből, stb alapján összerakott félig magalapozott tippek. Sok közülük igaz, de a GM eseten jót röhögtem én is.
Így van, múltkor valaki bedobta, hogy GM csalódást keltő játéka után kegyvesztett lett és Fort kerül előtérbe, erre GM kezdett a következő meccsen...
Erről írt pont Troym. Sajnos nincs köztük.