Troym írta: ↑2025.01.21. 08:21:20
Értem, csak közben gödörben a teljes támadóegység és számon kérünk rajta 1! kihagyott helyzetet?
Meg lehet természetesen tenni, csak nehezményezem amikor másoknál hasonlóan eredménytelen teljesítmény meg rendben van.
Ha meg akkora teher, hogy a jelenléte is elviselhetetlen, bontsák fel a szerződését...
Én sem igen értem amúgy. Volt az a meccse, amikor tényleg kihagyott ajtó ablakot, de hát visszatérőként ez nem csoda, és mindhárom alapkezdőnknek is vannak ilyen meccsei.
Azt nem mondanám, hogy gödörben a támadóegységünk, mindkét meccsen azelőtt, hogy mindent kihagytak, a jobbik támadóink brillíroztak, inkább azt mondanám, vannak ilyen meccseik. Na akkor tét nélkül be lehetne tolni Fatit. És hát legalább helyzetbe keveredett és jól mozgott, onnan már néha csak egy csettintés, hogy egy támadó elkezd gólokat lőni, egy szikra. Brightonban is így volt, pech, hogy pont akkor sérült meg hosszú idő után.
Azt megértem, hogy Flick rendszerében miért nem kezdő, harmadolyan jól nem presszingel, mint bárki, meg óvnánk is. De hogy miért nem csere?
Az utolsó mondatra: tételezzük fel, hogy felbontanánk és kifizetnénk a hátralévő részt. Ez terhelné az FFP-t idénre? Vagy meg lehet ez oldani vajon kiskapuval, hivatalosan valami... nem tudom, hívjuk aminek akarjuk, mondjuk lelépési bónusznak nevezve?
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy