Elhiheted, Mi tiszteljük az összes ellenfelünket, nincs szükségünk a te térítésedre. Ahogy nem csak Mi, de a vezetőség is így tesz, olvasható a cikkekben folyamatosan.
Ha vmelyik szót nem érted, akkor mindenképp jelezd. Látod milyen jó ide átjárni, szívsz magadba egy kis kultúrát.
Na én le is zárnám.
humoros és "barcás" beszólás...
Miért nem tetszem nektek?Mert védem a kedvenc csapatom a folyamatos alázásoktól ami itt van?Ja ha ez baj akkor tényleg sáros vagyok.
Én soha nem dobáltam a sz***t a Barcára de ami itt a kezdetektől olvasható az nagy túlzás.Én soha nem próbáltam alázni,sértegetni,nyeherészni a Barcán mint az óvodások!Akkor sem amikor 6 évig semmit nem nyert,tudtam hogy egy nagy multtu klub akit az elnökük /gáspár/ vitt mélyre és ebböl majd kijönnek.Mint nálunk is.
Van sok Barcás ismerősöm dől belölük is a Real gyülölet...miért? Van sok Realos ismerősöm is ,nem igazán hallom ezt .Éntől biztos nem hallottátok.Ez amolyan Barcafan szindróma lehet.Mindegy mi történik csak utáljuk együtt a Realt....kiváncsi lennék hány évesek ezek az emberek?
Ha az a baj hogy a tulzásokra megpróbálok reagálni 10 emberrel szemben akkor megint csak lehet én vagyok a hibás.Abban biztosak lehettek ha a Madridistán van eltulzott fellengzés és indokolatlan Barca kritika akkor szóvá teszem ott is a véleményem!!!
A személyeskedéseitekről meg végképp...próbálgattok itt mindig közönségesen beszólogatni páran...én címeztem durván valakinek is? Nem.Ellenben...
A statisztikát pedig egyszer hoztam fel az elején azóta ti hozzátok fel ujra...sajnálom ha megbántottam vele valakit,de azért irtam mert olyan lekezelően irtok a realról/Spanyolország szégyene stb..../ hogy az minden jobb érzésűt elgondolkodtat..Attól még a számok igazak és odais irtam mellé hogy annak ellenére a Barca jobb volt és megérdemelte a P.D-t csak ezt nem olvassátok hozza...
Remélem nem veszi magára az akiből nem csak a real utálata beszél hanem szurkoló!
Sziasztok.