Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.09.27. 16:19:01

amúgy már engem is k**vára zavar,hogy mindenki ott köt bele a madridba ahol csak lehet,vagy ottis,ahol nem lehet...sokan jobban figyelnek a madridra,mint a saját csapatunkra.engem ez tud kiborítani a legjobban..a tegnapi 5-1üket meg szerintem végképp nem kell magyarázni..nem véletlenül lett az annyi amennyi.
valencia

2006.09.27. 16:18:03

Én pártatlan vagyok.De olvastam vissza pár hozzászólást és ha idekeveredik egy Madridos akkor már támadjátok is,pedig irnak igazakat igencsak.
Andris
Adminisztrátor

2006.09.27. 16:17:49

Cooltiszo írta:Ne menjünk már bele ebbe, hogy ki Spanyolország legjobb csapata, meg ki az eredményesebb,szép dolog, büszke lehet rá az ember, kell is, hogy az legyen, de attól még a jelenben kell élni. Erős lesz ez a Madrid, de ezt nem a tegnapi mecc alapján mondom, hanem az edző személye és a játékoskeret miatt, de ez közel sem jelenti azt hogy meg fogtok verni minket a végén. Ez a Real gyűlölet duma pedig többnyire nálam abból ered hogy sok Real szurkoló arrogáns, felsőbbrendűnek érzi magát, a normálisokkal semmi bajom, legalább lehet egy jót "vitatkozni" velük.
R.M.F.C : én nem emlékszem hogy reális, elismerő véleményed lett volna a Barcáról se itt se odaát, bár lehet csak nem emlékszem, de kétlem.

Ez az 5-1 meg szép eredmény, csak egy jobb csapat ellen lehet hogy kevés lett volna, de ki tudja.
mért ne menjek bele? Ez a véleményem.
a többivel viszont teljesen egyetértek. 8)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.09.27. 16:15:00

Ne menjünk már bele ebbe, hogy ki Spanyolország legjobb csapata, meg ki az eredményesebb,szép dolog, büszke lehet rá az ember, kell is, hogy az legyen, de attól még a jelenben kell élni. Erős lesz ez a Madrid, de ezt nem a tegnapi mecc alapján mondom, hanem az edző személye és a játékoskeret miatt, de ez közel sem jelenti azt hogy meg fogtok verni minket a végén. Ez a Real gyűlölet duma pedig többnyire nálam abból ered hogy sok Real szurkoló arrogáns, felsőbbrendűnek érzi magát, a normálisokkal semmi bajom, legalább lehet egy jót "vitatkozni" velük.
R.M.F.C : én nem emlékszem hogy reális, elismerő véleményed lett volna a Barcáról se itt se odaát, bár lehet csak nem emlékszem, de kétlem.

Ez az 5-1 meg szép eredmény, csak egy jobb csapat ellen lehet hogy kevés lett volna, de ki tudja.
Andris
Adminisztrátor

2006.09.27. 16:13:14

valencia írta: Azthittem ez egy normális honlap!Mi az hogy [auto_cenzúra]?És miért patkányozhat egy rendfentartó?
Csak annak szabad aki Barcelona szurkoló?

Igaza volt pár embernek és megmondták a véleményüket.Fáj?
nézd, ez egy normális honlap.
Elnézést kérek a lap szerkesztőitől, h ilyen hszeket írok néha, és ezzel csökkentem a népszerűséget, de elég kiborító, amikor minden nap jön egy reálos, és megindokolja minden hülyeséggel, h ők miért jobbak mint mi.
az meg, h rmfct milyen jelzőkkel illetjük: nem kevés elborult agyú hsz-el sikerült kivívnia a bánásmódot.

egyébként evidens, h egy kicsit elnézőbbek a rendfentartók velünk, barcásokkal. ez itt nem egy pártatlan oldal, ébresztő

megmondták a véleményüket, mi is a miénket, de nem volt igazuk.

Visca El Barca
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.09.27. 16:06:17

gabó írta:De mondjuk szerintem aki a Barcának drukkol, annak nem is annyira a trófeák száma a lényeg, sokkal inkább az, hogy ezzel Katalóniának is drukkol, drukkol a katalán embereknek azért, hogy megvalósítsák azt, amit szeretnének. Nekem legalább is ez a legfontosabb.
hát engem már annyira nem érdekel,hogy katalán,spanyol vagy baszk..nekem a Barca az Barca és nem katalónia szimbóluma,vagy spanyolországé,hanem egy olyan csapat mint a többi ami nekem a legszimpatikusabb.
valencia

2006.09.27. 16:04:55

lionelmessi19 írta:
Nils írta:Én azt hiszem tudoma real-gyűlölet okát, és szerintem ez nyílt titok...

A helyzet hogy hiába teljesít jelenleg akármennyivel is többet a Barca, az első számú spanyol club a Real Madrid marad. Ha nem is örökké, de az eljövendő száz évben biztos.

És el kell ismerni nem ok nélkül...

Ez nyilvánvalóan idegesítő egy Barcalona drukkernek, mert hiába mutatja a gyakorlat hogy a csapata a legjobb most, elviekben "soha" nem tud fölülmúlni egy jelenleg nála rosszabbat.
egy kicsit mélyebben kellene keresni a reál utálatunk okát, többekközött azért is utállak titeket, mert vannak köztetek olyan fszkalapok, mint te.

a madridnak jelen pillanatban csak a múltja szép. És folyton ezzel jöttök.
Ez már kezd szánalmat ébresztő lenni.
Az eljövendő száz évet pedig sztem mi kezdtük jobban.
Sőt nem csak szerintem.

a másik, h nem is értem, miért jöttél ide fórumozni, rmfc is csak erőlködik itt, és elárulom, nagyon hasonló nézetekkel vívta ki ez a tiszteletet, mint amilyeneket te vallasz.

Spanyolország legjobb csapata az Fc Barcelona
Azthittem ez egy normális honlap!Mi az hogy [auto_cenzúra]?És miért patkányozhat egy rendfentartó?
Csak annak szabad aki Barcelona szurkoló?

Igaza volt pár embernek és megmondták a véleményüket.Fáj?
Andris
Adminisztrátor

2006.09.27. 16:00:26

Nils írta:Én azt hiszem tudoma real-gyűlölet okát, és szerintem ez nyílt titok...

A helyzet hogy hiába teljesít jelenleg akármennyivel is többet a Barca, az első számú spanyol club a Real Madrid marad. Ha nem is örökké, de az eljövendő száz évben biztos.

Ez nyilvánvalóan idegesítő egy Barcalona drukkernek, mert hiába mutatja a gyakorlat hogy a csapata a legjobb most, elviekben "soha" nem tud fölülmúlni egy jelenleg nála rosszabbat.
egy kicsit mélyebben kellene keresni a reál utálatunk okát, többekközött azért is utállak titeket, mert vannak köztetek olyan fszkalapok, mint te.

a madridnak jelen pillanatban csak a múltja szép. És folyton ezzel jöttök.
Ez már kezd szánalmat ébresztő lenni.
Az eljövendő száz évet pedig sztem mi kezdtük jobban.
Sőt nem csak szerintem.

a másik, h nem is értem, miért jöttél ide fórumozni, rmfc is csak erőlködik itt, és elárulom, nagyon hasonló nézetekkel vívta ki ez a tiszteletet, mint amilyeneket te vallasz.

Spanyolország legjobb csapata az Fc Barcelona
- József Attila
Vito
Llegenda del Barça

2006.09.27. 15:19:08

Sharkinho írta:
Charlie írta:Topikrombolás VéGe.
Én is megkérnék mindenkit, hogy mostantól lehetőleg témába vágó hsz-ket írjon.
kő-papír-olló:
Kép Kép

Eto'o nyert Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.27. 14:50:47

Charlie írta:Topikrombolás VéGe.
Én is megkérnék mindenkit, hogy mostantól lehetőleg témába vágó hsz-ket írjon.
Charlie
Öreg Harcos

2006.09.27. 14:47:19

R.M.C.F !

Charlie nem ideges, és semmi nem fáj elhiheted.

Kezdesz fárasztó lenni, Nils haveroddal egyetemben. Kit kértél már meg hogy jöjjön védelmedre? Hirtelen feltűnt, még 1 hasonló jóképességű.

Szemedbe senkiházi, akkor sem illik. Mondjuk aki nem tudja merre van Szófia...Többet nem várhatunk. Annyit még hogy, tudatnám hogy ez egy Barcelonás oldal, megpróbálni meggyőzni bárkit is a reálról alkotott véleményéről, lehetetlen! Ne tedd, különben búcsút veszünk tőled. A copyzást innen, a szomszédba, szüntessük be.

Topikrombolás VéGe.
C.
wakii
Jugador d'estrella

2006.09.27. 14:46:08

huuh már annyi hszem volt melyik témával kapcsolatba volt és mi volt a hsz? :D :oops:
deffent
Jugador d'estrella

2006.09.27. 14:46:02

Nem tudom, ki hogy van ezzel, de én 1992 óta vagyok Barca drukker, amikor Koeman lőtte a BEK döntő győztes gólját a Sampnak. Ugye akkoriban még nem volt Sport TV így elég ritkán lehetett látni külföldi meccseket. Ez az első élmény, amire emlékszem. Ezalatt az eltelt 14 év alatt voltak borzasztó időszakok a klub életében. Ennek ellenére én mindig Barca-drukkernek vallottam magam, még akkor is, amikor kis híján a kiesésért kellett küzdeni a bajnokságban.
Nekem valahogy sosem volt központi téma, hogy utáljam azért a Realt, mert a Barcát szeretem. Nem ismerem pontosan a történetet, de valami olyasmi az alapja az egésznek, hogy Franco tábornok ideje alatt alakult ki ez az gyűlölet a Margittal szemben. De hát mi csak szurkolók vagyunk, nem született katalánok! (Tisztelet a kivételnek) Akkor meg minek kell majmolni őket?
Nekem igazából az a vicces, hogy jön pár seggdugasz, akik kb 2 éve tudnak arról, hogy létezik ilyen csapat, hogy Real Madrid és ezért elkezdik szidni a Barcát. Persze mostanában fordítva is igaz, mivel amióta BL-t nyert a csapat, divatos lett a Barcának is szurkolni.

Szóval hagyjuk már ezt ezt a nevetséges egymás cseszegetését. Ebben a topicban a két csapatot érintő dolgokról kéne írni, de nem fikázós hangnemben.
A Barca látványos játékot játszik, öröm nézni még annak is, aki nem szurkol nekik. Kit érdekel, hogy Puskásék korában hány BEK-et nyert a Real? Jobban örülnék inkább, ha végre összeállna a Madrid, mert elég gáz, hogy 2 éve nem ellenfél a bajnokságban.

Nem teljesen ide tartozik, de erről a viszályról az jut eszembe, hogy valaki mondjuk "beáll" Újpest "szurkolónak". Megmondják neki, hogy a Fradistát verd, ahol éred, a Kispestit szintén. Békéscsabai haver, mert lila, a Fiorentina-drukker szintén.

Hát nem primitív?

Jó lenne már abbahagyni a másik csapat mocskolását.
gabó
Barça B

2006.09.27. 14:41:26

Az eredményességhez csak annyit: lehet hogy a Barca csak 2 Bl-t nyert a Madrid meg 9-et. Azt viszont sokan elfelejtik, hogy amikor a hatvanas évekeben a Real nyerte a Bek-ket, akkor a Barca meg nyerte a vásárvárosok kupáját, később meg a KEK-et (KEK-ben ha jól tudom a Barca nyert legtöbbször, ha nem így van elnézést). Ami a bajnokságokat illeti ott meggyöző a Real fölény, de szerintem ez nagyrészt köszönhető Franconak is, akinek köztudottan a Real volt a kedvenc csapata, és persze próbálta elhetetleníteni a Barcát (mondjuk így is volt olyan Real - Barca amikor Madridban 5-0-ra nyert a Barca a hetvenes években). A spanyol kupa tekintetében pedig a Barca áll jobban. De mondjuk szerintem aki a Barcának drukkol, annak nem is annyira a trófeák száma a lényeg, sokkal inkább az, hogy ezzel Katalóniának is drukkol, drukkol a katalán embereknek azért, hogy megvalósítsák azt, amit szeretnének. Nekem legalább is ez a legfontosabb.
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.09.27. 14:41:23

Szia wakii!

Életemben először oda dugtam az orrom a madridistára! És megelpődve vettem észre, hogy idéztél tőlem odaát! Ez nagyon megtisztelő, de legalább az egész hsz-at bemásolhattad volna! Na mindegy!
Ott sem vagyok, mégis van írásom a fórumotokban, ez a nem semmi! :D

Köszi, így tovább! :)
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
wakii
Jugador d'estrella

2006.09.27. 14:26:32

Kralo írta:Nem tudom mit kell vitatkozni egy ilyen 0 meccs után? :D
Real Madrid-Dinamo Kijev 5-1
Barcelona-Levszki 5-0
Melyik meccsnek van jelentősége? Szerintem egyiknek sem, hozták a kötelezőt, jelentősége akkor lett volna ha pontot veszít valamelyikünk. Az hogy nagy arányúak lettek ezek a győzelmek egyértelműen örömet okoz a csapatuk szurkolóinak, nincs mit ezen meglepődni. Az arcoskodáson viszont van mit csodálkozni. Szánalmasak egyes hozzászólások. Valamilyen semleges focirajongó feljön ide az jókat nevethet, azon ami itt folyik.
Egyébként ha csak az eredményeket nézzük az eddigi szezonban, akkor igen is van okunk tartani a Realtól :roll: . Lehet, hogy nem fognak szépen és szimpatikusan játszani, de részükről jelen pillanatban az eredményesség a lényeg, nem becsülném le őket. Viszont láttam egy Lyon - Real meccset, azon jókat mosolyogtam. Gondolom így volt ez Real szurkolóknál is, amikor Sevilla-Barcelona volt. Ez a világ rendje.

Ma Bremen - Barca! Nyerni kell szép játékkal, hogy csend legyen végre ebben a topicban.
Na ez volt egy REÁLIS hozzászólás! Minden madridistának és barcásnak így kellenne hozzáállnia a dolgokhoz
R.M.C.F

2006.09.27. 14:26:25

HozzászólásElküldve: 2006.09.27. 13:09:40
Téma: Hozzászólás az előzmény idézésével
Én azt hiszem tudoma real-gyűlölet okát, és szerintem ez nyílt titok...

Én is erre gondoltam.

A patkány pedig nem én vagyok hanem ....idegeskedj csak...tudod te jól.

A "kollega" egy kis senkiházi....róla ennyit.

LEhet sértegetni,nem fogok megsértődni ...nincs mire....Nils irta találóan.Csak én nem akartam ujra indulatokat gerjeszteni az igazsággal ami fáj Csárli bának.
wakii
Jugador d'estrella

2006.09.27. 14:24:40

gentdelbarca írta:
jóska írta:Gyerekek nem kellene a Reallal foglalkozni annyit, mindig is jobb csapat volt mint a Barca! 9 BL a Realnak 2 a Barcának!! 7 év mulva ha mindig a Barca lenne a győztes akkor lehetne összehasonlítani őket!
Na ez nagy hülyeség volt! :D
na erre még én is azt mondom :D
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.09.27. 14:01:29

Hozzáfűzni valóm csupán annyi: nincs real gyűlölet!!
Biztosra veszem, hogy ismered a gyűlölet szó jelentését!
Gyűlölet! Hogy lehet már ilyet mondani??!! :?
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.27. 13:43:05

Charlie most nagyon találóan fogalmaztál!! a kétszinű a legjobb szó
Charlie
Öreg Harcos

2006.09.27. 13:36:44

Miért nem tetszem nektek?
Mert 1 két színű patkány vagy, csupán ezért :) Itt játszod a megsértődött jófiút, aki csak cseverészni akar a Barcásokkal, közben meg nálatok kevered 'mit is' ?, per pillanat is. Nem először bizonyítod be hogy 1 féreg vagy, kezdve ezzel, folytatva azzal hogy nyilvánosan bemásoltad egy "kollega" neked címzett privátját a madridistára, a nagy nyilvánosságnak. Aztán ma kiderült hogy még tájékozatlan is vagy.Szarzsák.

Nils! Rád meg mit mondjunk?! Eredményekbe van lemaradás, igaz. Ezt nagyon sokára, vagy lehet soha nem fogjuk ledolgozni. De az hogy jelenleg ki az első számú klub Spanyolországban, csak számodra kérdés.
C.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2006.09.27. 13:44:09-kor.
Nils
Barça C

2006.09.27. 13:09:40

Én azt hiszem tudoma real-gyűlölet okát, és szerintem ez nyílt titok...

XaviMessifan
Capitá del Barça

2006.09.27. 12:46:30

mit vársz bameg egy BARCA szurkolótol? h agyba-főbe dicsérje kedvenc csapata ősi ellenségét???természetes h egy barcsás utálja a margitot és forditva is igaz!egy Barca szurkolo és egy Madrid szurkoló soha a büdös életbe nem fog közös nevezőre jutni!
Kép

Més qué un Club!!!
R.M.C.F

2006.09.27. 12:40:52

Elhiheted, Mi tiszteljük az összes ellenfelünket, nincs szükségünk a te térítésedre. Ahogy nem csak Mi, de a vezetőség is így tesz, olvasható a cikkekben folyamatosan.

Ha vmelyik szót nem érted, akkor mindenképp jelezd. Látod milyen jó ide átjárni, szívsz magadba egy kis kultúrát.

Na én le is zárnám.
humoros és "barcás" beszólás...

Miért nem tetszem nektek?Mert védem a kedvenc csapatom a folyamatos alázásoktól ami itt van?Ja ha ez baj akkor tényleg sáros vagyok.
Én soha nem dobáltam a sz***t a Barcára de ami itt a kezdetektől olvasható az nagy túlzás.Én soha nem próbáltam alázni,sértegetni,nyeherészni a Barcán mint az óvodások!Akkor sem amikor 6 évig semmit nem nyert,tudtam hogy egy nagy multtu klub akit az elnökük /gáspár/ vitt mélyre és ebböl majd kijönnek.Mint nálunk is.
Van sok Barcás ismerősöm dől belölük is a Real gyülölet...miért? Van sok Realos ismerősöm is ,nem igazán hallom ezt .Éntől biztos nem hallottátok.Ez amolyan Barcafan szindróma lehet.Mindegy mi történik csak utáljuk együtt a Realt....kiváncsi lennék hány évesek ezek az emberek?
Ha az a baj hogy a tulzásokra megpróbálok reagálni 10 emberrel szemben akkor megint csak lehet én vagyok a hibás.Abban biztosak lehettek ha a Madridistán van eltulzott fellengzés és indokolatlan Barca kritika akkor szóvá teszem ott is a véleményem!!!
A személyeskedéseitekről meg végképp...próbálgattok itt mindig közönségesen beszólogatni páran...én címeztem durván valakinek is? Nem.Ellenben...

A statisztikát pedig egyszer hoztam fel az elején azóta ti hozzátok fel ujra...sajnálom ha megbántottam vele valakit,de azért irtam mert olyan lekezelően irtok a realról/Spanyolország szégyene stb..../ hogy az minden jobb érzésűt elgondolkodtat..Attól még a számok igazak és odais irtam mellé hogy annak ellenére a Barca jobb volt és megérdemelte a P.D-t csak ezt nem olvassátok hozza...

Remélem nem veszi magára az akiből nem csak a real utálata beszél hanem szurkoló!

Sziasztok.
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.09.27. 12:40:19

jóska írta:Gyerekek nem kellene a Reallal foglalkozni annyit, mindig is jobb csapat volt mint a Barca! 9 BL a Realnak 2 a Barcának!! 7 év mulva ha mindig a Barca lenne a győztes akkor lehetne összehasonlítani őket!
Na ez nagy hülyeség volt! :D
Lezárt