A Lille-t már valaki korábban csúnyán lenézte.....én azért óvatosan duhajkodnék előre.....meg persze még oda is el kell jutni
Pech, mi is járhattunk volna így.
Azt nem bánom, mert akkor az azt jelenti hogy döntőbe jutottunk
Ezt én sem értem, szinte mindenhol azt írták hogy a csoport első 2 az fixen otthon visszavágózik mindig.
pont ezt kérdeztem pár hete és midnenki azt mondta mi mindig a visszavágót játszuk otthon...akkor mégseMessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.21. 12:22:46Most ezt nem értem, nem úgy volt hogy a csoport első 2 az fix otthon visszavágós? Akkor minek sorsolnak minket?
Ha a Benfica ellen kiesünk akkor meg is érdemeljük, és nem is várhattunk volna jobb szereplést a PSG ellen, míg ha a PSG ellen kiesünk ott lesz benne hogy" mi lett volna ha a Benficát kapjuk..."
Gondolom onnan indult a felvetés, hogy ismerve a szerencsénket 15 évente egyszer van hogy bemakkoljuk a könnyebb ágat, és sajnos azt már tavaly kipipáltukPeter írta: ↑2025.02.20. 15:29:30Hogyan lehet a Pool számára komoly esély egy könnyebb ágra, amikor csak és kizárólag vagy a Pool vagy mi lehetünk azon az ágon?
Ha így folytatja bármelyik csapat a 16 között, ugyanúgy nem hiszem, hogy szenzáció lenne bármelyik döntőbe jutása, de a következő körben már 8 csapat egészen biztosan nem fogja így folytatni.....![]()
Így van, ráadásul hullámvölgyben is simán elérik a BL indulást, pedig a PL-ben ez nem olyan egyszerű feladat, látjuk, hogy pl. annak a Liverpoolnak sem mindig jött össze, amely azért az elmúlt években Európa egyik legjobbja volt. Szóval olyan igazán nagy bajok nincsenek ott. KdB pótlása, ami már nagyon aktuális lenne, és itt nagy kérdés, hogy Wirtzet be tudják-e húzni.Feast4 írta: ↑2025.02.20. 17:24:14Sok ilyet láttunk már. Nagy csapatoknál azért feltűnő, mert marhára elmaradnak attól amit eddig hoztak. A Bl. amúgy is kalandos tud lenni még akkor is ha elvileg neked áll a zászló. Most nem is nekik állt.
Nyáron Rodri felépül, az idősebb középpályásaik pótlására költenek megint 300 milliót. Még azt az egy két lyukat, ami most kijött befoltozzák és mehet minden előröl.
Sok ilyet láttunk már. Nagy csapatoknál azért feltűnő, mert marhára elmaradnak attól amit eddig hoztak. A Bl. amúgy is kalandos tud lenni még akkor is ha elvileg neked áll a zászló. Most nem is nekik állt.
Nemcsak erről az egy győzelemről van szó. November végén kaptak ki utoljára, december közepe óta pedig csak egy x, azt leszámítva csupa győzelem a mérlegük. A másik oldalon viszont mi is nagyon impresszívek vagyunk a rangadókon, szóval kifejezetten félnünk nem kell senkitől, úgy gondolom, viszont én sem bánnám, hogy a legnagyobb rangadókat később játszanánk.ElBartimaeus írta: ↑2025.02.20. 10:48:11
Más:
A PSG nagy arányú győzelméből nehéz bármilyen messzemenő következtetést levonni. 1-1 ilyen lecsöppen a csapatoknak, főleg, hogyha mentálisan összeomlik a másik, ami egy egyeneskieséses bl meccsen könnyebben előfordul, mert nincs ott a következő meccs, amin javítani lehet. Mi is vertünk valakit bucira, hogy utána X-eljünk egy alsóházival. Ha ők jönnek ellenünk, meg kell verni őket és nem lehet semmi kifogás.
Hogyan lehet a Pool számára komoly esély egy könnyebb ágra, amikor csak és kizárólag vagy a Pool vagy mi lehetünk azon az ágon?
Mi túl heptikusak vagyunk sajna. Egy oda vissza vágós párharcon, ha elkapunk egy rosszabb napot minket simán ki lehet csinálni. Ha nekünk jön össze akkor meg bárkit megcsapunk.