2025.02.21. 09:39:47
Nagyjából egyetértek mindenkivel. Haaland féle transzferrekről évekig ne is álmodjunk, de ha lehet, akkor se szórjunk ki 200 milliót egy játékosra.
Isak elvileg 150+ szóval felejtős
Gyökeres elvileg 100 kivásárlási, de a hírek szerint 60-75, és ott van egy Trincao %.
David ingyen jó lenne, ahogy Tah esetleg Kimmich, Sane is.
Nagyon szoros az FFP.
Kellene szélső, szélső hátvédek, vkp-s/kp-s,csatár kapus.
De ahogy Bence is írta, Lewy és Ferran gondolom elől megoldja. Amúgy ha kell Christensen, Fati, Ferran, Araujo akár beáldozható is, a hírek is erről szólnak. Araujot nagyon sajnálnám, de Deco is nyitva hagyta a kaput. A Fichajes (nem túl megbízható) szerint a MU 100-at adna Araujoért. Ennyiért tőlem mehetne, ha jönne Tah.
Ezeknek viszont nincs nagy realitása.
Szerintem tényleg azt kell nézni, hol nincs csere szint sem.
Yamal- Raphinha, Ferran?
Lewy-Ferran
Raphinha-? Fati?, Fermin?, Ferran?
Balde-Martin ide jó lenne valaki
Kounde-Fort, Araujo, Garcia, Casado
Vkp-Pedri, Casado, De Jong?, Gavi, Garcia
Kapus-Stegen, Pena, Szeczny
Kh-Inigo,Cubarsi, Araujo, Garcia, Christensen?, Kounde?
Szerintem szélső, vagy szélső aki tud csatárt is játszani a prioritás, és egy szélső hátvéd.
Bence, ha olvasod, Pulisic milyen? Tegnap futottam bele egy régi MD cikkbe, hogy akartuk a Chelseaből. Szerintem nagyon alul van értékelve, hoz olyan számokat, mint Leao, csak többet melózik, amúgy a gyengébbij szélen játszik, jobb lábasként.
Valami hasonló jó lenne, szerintem nem kell 100 a lutri Leaora. Vagy a 28 éves Diazra.
Ilyen Gakpo féle lenne a legjobb, aki tud bal szélen és csatárként is játszani
Szélre jó lenne a rotációba ilyen Marc Cardona/Miranda-Vanderson/Ratiu is.
Vks: Ugarte/Zubimendi/Lamine Camara/Essugo/Partey
Mind az ártól függ persze, és mi fér bele.
Én már örülnék, ha Tek maradna egy évet, jönne egy szélső és egy szélső hátvéd + Tah.
Lewy helyére pedig 2026 nyarán valaki. Sajnos úgy néz ki, ez a realitás, persze még lehetnek komoly távozók (De Jong, Araujo, Ferran, Fati, Christense), amire kicsi az esély.
Szerk: az lemaradt, hogy akármennyire is kedvelem Raphinhát, és akármennyire is jól játszik, nem bal szélső. Középre húzódva a legjobb, még ha szélsőnek is írják fel. Azért játszik szerintem Flicknél helyette Fermin, néha néha Olmo. Bal szélsőnk, aki hoza a cseleket, bontja a védelmeket, nincs. Balde elég jól bejátsza az egész szélt, de nincs helyettese, és ha egyedül marad a védekezésre, ott kevés. Ha Raphinha zár vissza ott, az utóbbi időkben láthatjuk, akkor előrefelé fogy el.
Szóval nekem ezért is hiányzik egy bal szélső. Vkp-s nincs még a keretben, de Casado, De Jong, Garcia jövőre Bernal valahogy lehozza, de látszik, hogy oda is jó lenne valaki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
FcBarcelona1 2025.02.21. 09:53:21-kor.