Errők beszélek...
Barca Igazolások
-
- Entrenador del Barça
Eszemben sincs. Flick mindenesetre nagyon odavan a Casadó-Bernal kettősért. Már akkor kiszorították Christensent, amikor a dán még egészséges volt. Már az előszezonban is csak morzsákat hagytak neki, és már élesben is bennük gondolkodott Flick, pedig Chris szenzációs volt tavaly tavasszal. De Flick rendszerébe valószínűleg inkább passzolnak. Erőből verjük most laposra az ellenfeleket, és kisebb hangsúlyt helyezünk az ellenfél lendületének megtörésére, mert mi vagyunk lendületben.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 21:16:43Légy szíves ne állíts be tényként olyanokat, amit más nem írt, gondolt, nyilatkozott, és akkor nem lesz vita tárgya.
De ha már kéréseket intézel felém, akkor én is szeretnék megkérni valamire: ha az állítom, hogy egy középhátvéd és egy csatár a prioritás, akkor légyszi, ne állítsd, hogy nem azt állítottam, hogy a vkp-poszt nem prioritás

-
- Entrenador del Barça
Ez kezd egyre érdekesebb lenni.

Igen, ezt állítottam. Nem tudom, mivel szeretnél így vitatkozni.
Pontosan az az eredeti állításom, hogy nem prioritás. Vagy lemaradtunk valamiről, és egy vkp-val már közelebb állunk a megállapodáshoz, mint Tah-hal?FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 20:49:48Erre idővel leírod, hogy nem prioritás, nem azt, amit eredetileg állítottál
-
- Entrenador del Barça
Te írkálod, hogy szerinted, mások szerint "megvagyunk", meg "minden oké". Flick szerint is.
Ki írt, nyilatkozott ilyet?
Leírom, hogy nem prioritás, (nem azt, hogy nem kell, vagy nem keresnénk oda embert! Linkeltem sokat.)
Erre idővel leírod, hogy nem prioritás, nem azt, amit eredetileg állítottál, hogy minden oké, és nem kell oda Flick szerint ember.
Szerk: légy szíves ne írd le még egyszer, hogy Flick nyilatkozta. Tartok tőle, hogy nem veszed észre az összefüggéseket.
Igen, mert ezt mondta Flick, elutasítva az igazolás szükségességét ebbe a csapatrészbe.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 19:10:20
"Én nyáron csak annyit hallottam erről a témáról, hogy Flick szerint minden oké, nem kell oda új ember"
Ezt írtad.
https://www.eurobarca.hu/hirek/sajtotaj ... kosom-van/
Esetleg még állíthatod azt ennek kivédésére, hogy az Eurobarca hazudik, vagy félrefordította Flick nyilatkozatát.
Én sem tudom, mert folyamatosan engem támasztasz alá. Igen, nem prioritás. Ezt írom már hozzászólások óta, nem tudni, mit akarsz mondani, amikor ugyanazt mondod, amit énFcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 19:10:20"Az, hogy Flick azt mondta minden oké, nem kell oda ember, megint egy féligazság. Ilyen FFP helyzetben nem prioritás."
Nem is tudom minek pazarlom rád az időt.

"Ilyen FFP-helyzetben nem prioritás"
Hát igen, erről beszélek. Ha nem lennének korlátok, nyilván igazolnánk akár 6-8 embert is. De a szűkös lehetőségek között nem ez a poszt a prioritás. Nem ezen a poszton állunk nagyon közel egy szerzeményhez.
A tanácskozásokon nyilván nagyon sok név felmerül, aminek a 99%-ából nem lesz semmi. Az meg, hogy Flick igazából akart vkp-t, csak felülről rápirítottak, hogy nem lesz, és nyilatkozza csak szépen azt, hogy nem lesz, az megint azt erősíti, hogy nem prioritás. Akár mindig is ezt gondolta Flick, akár súgtak neki, ugyanoda lyukadunk ki.
-
- Entrenador del Barça
"Én nyáron csak annyit hallottam erről a témáról, hogy Flick szerint minden oké, nem kell oda új ember"
Ezt írtad. Erre reagáltam.
"Az, hogy Flick azt mondta minden oké, nem kell oda ember, megint egy féligazság. Ilyen FFP helyzetben nem prioritás."
Nem is tudom minek pazarlom rád az időt.
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... ligra.html
Inigo szerződését jelenleg nem tudjuk regisztrálni. Hiába vagyunk 1/1, és teljesül az opciós hosszabbítás a lejátszott meccsek 60%-val, Lewandowski szerződésével ellentétben (linkeltem, 2026-ra fix, ha nem teljesülnek feltételek akkor lehet felbontani) Inigo 1 éves opciója a La Liga szerint új szerződésnek minősül, és nem fér bele a keretbe.
Szerintem így érdemes a nyári átigazolásokkal kalkulálni.
Ez az Igor Paixao jó kis játékos, kíváncsi leszek mennyiért viszik el, talán nekünk is beleférne.
Tehát nem prioritás a vezetőség számára. Simán ellőhettünk volna 60 milliót Olmo helyett egy vkp-ra, de nem tettük, mert nem prioritás.
-
- Entrenador del Barça
https://www.mundodeportivo.com/us/en/so ... e-nrt.htmlgránit írta: ↑2025.02.21. 18:23:47Én inkább Flick saját szavának hiszek, mint az újságoknak. Az újságok mindenkiről pletykálnak.
Én nagyon régóta szeretnék jó vkp-ket, úgy 15 éve. Christensennel végre meg is kaptuk, csak hát neki annyi. Kessié válhatott volna még be, ha a poszton játszatják.
De Flick-nek nagyon megtetszett Bernal és Casadó. Én nem azt mondom, hogy ők a tuti választások, hanem azt, hogy Flick emellett tette le a voksát, és a vkp-poszt nem prioritás, még ha ez nekem nem is tetszik.
Flick: "szükségünk van egy Vkp-ra"
Persze a végén már jó volt Casado és Bernal is, amikor tudtuk, hogy nem tudunk regisztrálni senkit.
Sport szerint télen Goretzkat akarta, de közölték, hogy semmi nem fér bele. Persze utána Flick is tagadta, de azóta Casado kikerült a kezdőből, és nem hiszem, hogy De Jong lenne a kért fizikális kp-s, akit várt (Deco keresett volna), még tkp-t is játszatott vele.
Én sem azt mondom, hogy ez prioritás, de szerintem is kellene egy bal szélső, ahogy Deco nyilatkozta, és egy fizikális VKP-s, amilyen profil jelenleg nincs a keretben, és variációs lehetőséget tudna adni.
Nem is értem amikor szóba kerül a nyilatkozata Fatiról is. Mit nyilatkozna a keretről, játékosokról?
Én inkább Flick saját szavának hiszek, mint az újságoknak. Az újságok mindenkiről pletykálnak.
Én nagyon régóta szeretnék jó vkp-ket, úgy 15 éve. Christensennel végre meg is kaptuk, csak hát neki annyi. Kessié válhatott volna még be, ha a poszton játszatják.
De Flick-nek nagyon megtetszett Bernal és Casadó. Én nem azt mondom, hogy ők a tuti választások, hanem azt, hogy Flick emellett tette le a voksát, és a vkp-poszt nem prioritás, még ha ez nekem nem is tetszik.
-
- Entrenador del Barça
Az, hogy Flick azt mondta minden oké, nem kell oda ember, megint egy féligazság. Ilyen FFP helyzetben nem prioritás.Peter írta: ↑2025.02.21. 16:04:16Flick nem ennek a posztnak a szerelmese, nem is e körül forog az ő világa ami a játékunk felépítésén és szerkezetén is látszik. Nagyon jól képes egyensúlyra törekedni.
Ő a legkreatívabb egyéniség a klub labdarúgás részlegén és nagyon jó alkalmazkodóképességű.
Persze most fordulunk rá igazán a szezonra, ami aztán a jövőt is majd befolyásolhatja.
https://barcauniversal.com/barcelona-wa ... with-deco/
Sportra hivatkozik. Onana, Wieffer, Kimmich.
Lobotka ügynöke is megszólalt
Tegnap linkeltem a Marca szerint Guido és Lopy is szóba került, azt megértem, hogy Guido és Lopy szint nem kell Flicknek, inkább Casado és Bernal. Ez pont becsülendő benne.
https://barcauniversal.com/barcelona-co ... t-signing/
Fofana
https://www.football-espana.net/2024/12 ... midfielder
Lamine Camara
https://barcauniversal.com/reason-why-b ... er-report/
Essugo
Ha nem is fix hírek, Kessie, Romeu leigazolása után (sem)valószínűleg nem feledkeztek meg a posztról.
Szerk: Zubimendi, Merino, Ugarte, még ki is maradt a sorból. És ez csak a VKP-s posztra figyelt játékosok.
Flick nem ennek a posztnak a szerelmese, nem is e körül forog az ő világa ami a játékunk felépítésén és szerkezetén is látszik. Nagyon jól képes egyensúlyra törekedni.
Ő a legkreatívabb egyéniség a klub labdarúgás részlegén és nagyon jó alkalmazkodóképességű.
Persze most fordulunk rá igazán a szezonra, ami aztán a jövőt is majd befolyásolhatja.
-
- Entrenador del Barça
MD szerint Roque a Palmeiras-hoz kerül kölcsönbe nyárig, kötelező vásárlási-val. 25 millió a játékjoga 80%-ért.
A La Liga jóváhagyására várnak. A Barca úgy tudta volna eladni, ha visszaregisztrálja a keretbe.
lassan eladni se fogunk tudni, mert nem engednek regisztrálni
A La Liga jóváhagyására várnak. A Barca úgy tudta volna eladni, ha visszaregisztrálja a keretbe.

Nagyon helyes, keresse csak serényen. Meret például ingyenes, még mindig nem hosszabbított a Napolival. Egyetlen játékosuk keres 6 millió euró felett, nem hiszem, hogy nagy gondot jelentene a Napoli hosszabbítási ajánlataira rálicitálni.
Én nyáron csak annyit hallottam erről a témáról, hogy Flick szerint minden oké, nem kell oda új ember. Kizárt dolognak tartom ezért, hogy ide igazolunk. Mainoo-t elhoznám Manchesterből, csak hát két különböző dolog, hogy én mit tennék, meg amit a klubvezetés tenni fog.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 11:25:44VKP-t, is, nyáron több hír volt egy fizikális VKP-s leigazolásáról
https://www.eurobarca.hu/hirek/sajtotaj ... kosom-van/
Nyilván több poszton gondolkodnak, ahogy Rashford is felmerült, de az FFP miatt azt gondolom, hogy a középhátvéd és a center az, ami előtérben van és prioritást élvez.
Almát a körtével. Előbbiek elsődleges tartalékok a támadósorba. Sehol nem okoznak üresedést, ha Raphinha vagy Yamal helyére be kell állniuk. De Jong, Casadó ezzel szemben nem, és az elsődleges posztjukról kellene őket elvonni, ami meg ott jelentene üresedést. Ezért értelmetlen embereket több posztra számolni. Mintha egy dugónk lenne két lukra, áttennénk egyik lukból a másikba, és kijelentenénk, hogy be van minden foltozva, miközben nem. Sergi Dominguez meg úgy tűnik, elvesztette a klubvezetés bizalmát.
- Chino
- Llegenda del Barça
Fati olyan mintha nem lenne, legjobb esetben néha padra leül, de inkább a keretben sincs. Ha azt mondod Yamal és Raphinha pótlására van Torre, Fermin, Olmo, akkor szerintem nincs értelme erről beszélni. Akkor a jelenlegi 5-6 papíron is belső védönkre ott van még de Jong, Casádó. De ennyi erővel Sergi Dominguez is bőven megteszi.Sőt Casádó tud játszani jobbhátvédként is, úgyhogy oda se kell ember. Ezek szerint minden poszton bőven megvagyunk.gránit írta: ↑2025.02.21. 09:52:29Ismét a klub fejével gondolkodva, én meg vagyok győződve arról, hogy a klubvezetés szemében nincs olyan fogalom, hogy támadószélső. Van egy középcsatár, aki mindig középen van, és vannak még általános támadók, akik körülötte vannak. A szélsők Koundé, Balde, Fort, Martin. Így oda nem hiszem, hogy lesz külsős igazolás, legfeljebb mélyítjük a keretet Valléval vagy Minguezával, esetleg mindkettővel. De lehet, hogy senki nem jön, mert négy ember megvan a két posztra, az pedig nálunk már bőven elég a "megvagyunk" felkiáltáshoz.
És vannak összekötők, akik a szélsők és a center között vannak, valamint egy center mögötti árnyéktámadó. Ezekre a támadó posztokra rengeteg emberünk van. Raphinha balösszekötő, Olmo, Yamal jobbösszekötő, tartaléknak Fermín, Torre, Ferran, Fati. Biztos nem ide akarunk igazolást. Nico Williams-t üldöztük, de csak a marketingértéke miatt, mert az EB miatt nyáron mindenki érte volt megőrülve, engem és néhány embert leszámítva. De amint biztossá vált, hogy marad Bilbaóban, nem egy "szélsőt" igazoltunk le, hanem Olmót. Tehát nem a szélső a prioritás, Williams-ben sem a szélsőt kerestük, hanem a sztárigazolást, Laporta pedig meg akar felelni a szurkolóknak. Nem jött be az EB legnagyobb nem barcás sztárja, elhozta a második legnagyobbat. Nem a szélsőkérdés volt itt a lényeg.
A center körüli támadók terén pedig a klubnál szerintem nincsenek kőbe vésett kategóriák, a meccsek alatt is összefolynak ezek a posztok. Elég megnézni Raphinha helyezkedését, labdaérintésének helyeit. Játszik ő mindenhol, mindenhol is. Nem gondolkodunk olyanban, hogy szélső. Hanem támadókban, akik a kapu felületére merőleges sávban bárhol tudnak játszani, támadni, gólt szerezni, gólokhoz hozzájárulni. Nem szélsők játszanak itt, hanem általános támadók, akik ebben a sávban gravitálódnak. Egyedül Yamal húzódik ki a szélre a támadószekcióból, de csak ő. Ha le is cserélnék, a cseréje már nem húzódna ki. Éppen ezért Rashford sem volt igazán prioritás, Deco is elég jelentéktelen ügyként beszélt erről, felmerült, gondolkoztak rajta, de nem volt igazán fontos.
Szerintem középhátvédet és centert akarunk igazán, és ha lesz két lehetőségünk, ezekre fogunk igazolni. Számomra még fontosak lennének más posztok is, például a kapus, de a klubvezetés bízik a jelenlegi játékosokban ezeken a posztokon.
Nem is gondolok bele milyen minőségi romlás lenne ha Yamal és/vagy Raphina hetekre akár hónapokra kiesne. Mert bőven benne van a pakliban. Sőt én azon sem csodálkoznék, ha egyre több olyan meccset hoznának, mint a Rayo ellen, mert már fizikailag (és mentálisan) kezdenek szétesni. A brazilnak annyi meccs van a lábában és 1000-el több játékperc, mint tavaly. De a megelőző szezont alapemberként is 2900 perccel fejezte be, amennyinél most tart. Yamalt hagyjuk is, aki ráadásul egy EB-t is végigtolt kezdőként.
Szerintem kicsit más, ha Inigo vagy Cubarsi helyett Araujo, EG, Chris játszik mintha Yamal helyett Fermin.
Forca Barca!!!!
-
- Entrenador del Barça
Szerintem így születnek a félreértések. Elfogadom, hogy neked egy védő és egy csatár hiányzik, szó is volt Tah, Gyökeres/Isak/David figyeléséről, de linkeltem, hogy Deco kapust is keresett, VKP-t, is, nyáron több hír volt egy fizikális VKP-s leigazolásáról. Nemrég nyilatkozott Deco, hogy bal szélső hiányzik legjobban a keretből.
Szóval a hírek (Mind megbízható források, RAC1, Sport, MD) szerint foglalkoznának ezekkel, de az FFP helyzetünk ezt akadályozza. Abba pedig nem mennék bele, mert nem értünk egyet.
Számomra mindenesetre pozitív, hogy van rá hajlandóság, hogy erősítsük a keretet, és nem csak olyanok(Bartóék), hogy Barca DNS, Barca profilú játékosokat keresünk, vagy éppen azt, hogy azért nem kell nekünk valaki, mert nem Barca DNS-ű, lásd a fizikális VKP-s.
Számomra az is pozitív, hogy néhány elrugaszkodott pletyka (Haaland, Leao) mellett sok a reálisabb, talán tehetséges, olcsóbb játékos figyelése is, mint Lamine Camara, Essugo, Baena, Marc Cardona, Vanderson, Ratiu, Williams, Bryan Zaragoza, Pulisic, Onana, Partey, Tah, Kimmich, stb.
Az egy más kérdés, hogy mi fér bele, és ki érkezhet.
Ismét a klub fejével gondolkodva, én meg vagyok győződve arról, hogy a klubvezetés szemében nincs olyan fogalom, hogy támadószélső. Van egy középcsatár, aki mindig középen van, és vannak még általános támadók, akik körülötte vannak. A szélsők Koundé, Balde, Fort, Martin. Így oda nem hiszem, hogy lesz külsős igazolás, legfeljebb mélyítjük a keretet Valléval vagy Minguezával, esetleg mindkettővel. De lehet, hogy senki nem jön, mert négy ember megvan a két posztra, az pedig nálunk már bőven elég a "megvagyunk" felkiáltáshoz.
És vannak összekötők, akik a szélsők és a center között vannak, valamint egy center mögötti árnyéktámadó. Ezekre a támadó posztokra rengeteg emberünk van. Raphinha balösszekötő, Olmo, Yamal jobbösszekötő, tartaléknak Fermín, Torre, Ferran, Fati. Biztos nem ide akarunk igazolást. Nico Williams-t üldöztük, de csak a marketingértéke miatt, mert az EB miatt nyáron mindenki érte volt megőrülve, engem és néhány embert leszámítva. De amint biztossá vált, hogy marad Bilbaóban, nem egy "szélsőt" igazoltunk le, hanem Olmót. Tehát nem a szélső a prioritás, Williams-ben sem a szélsőt kerestük, hanem a sztárigazolást, Laporta pedig meg akar felelni a szurkolóknak. Nem jött be az EB legnagyobb nem barcás sztárja, elhozta a második legnagyobbat. Nem a szélsőkérdés volt itt a lényeg.
A center körüli támadók terén pedig a klubnál szerintem nincsenek kőbe vésett kategóriák, a meccsek alatt is összefolynak ezek a posztok. Elég megnézni Raphinha helyezkedését, labdaérintésének helyeit. Játszik ő mindenhol, mindenhol is. Nem gondolkodunk olyanban, hogy szélső. Hanem támadókban, akik a kapu felületére merőleges sávban bárhol tudnak játszani, támadni, gólt szerezni, gólokhoz hozzájárulni. Nem szélsők játszanak itt, hanem általános támadók, akik ebben a sávban gravitálódnak. Egyedül Yamal húzódik ki a szélre a támadószekcióból, de csak ő. Ha le is cserélnék, a cseréje már nem húzódna ki. Éppen ezért Rashford sem volt igazán prioritás, Deco is elég jelentéktelen ügyként beszélt erről, felmerült, gondolkoztak rajta, de nem volt igazán fontos.
Szerintem középhátvédet és centert akarunk igazán, és ha lesz két lehetőségünk, ezekre fogunk igazolni. Számomra még fontosak lennének más posztok is, például a kapus, de a klubvezetés bízik a jelenlegi játékosokban ezeken a posztokon.
-
- Entrenador del Barça
Nagyjából egyetértek mindenkivel. Haaland féle transzferrekről évekig ne is álmodjunk, de ha lehet, akkor se szórjunk ki 200 milliót egy játékosra.
Isak elvileg 150+ szóval felejtős
Gyökeres elvileg 100 kivásárlási, de a hírek szerint 60-75, és ott van egy Trincao %.
David ingyen jó lenne, ahogy Tah esetleg Kimmich, Sane is.
Nagyon szoros az FFP.
Kellene szélső, szélső hátvédek, vkp-s/kp-s,csatár kapus.
De ahogy Bence is írta, Lewy és Ferran gondolom elől megoldja. Amúgy ha kell Christensen, Fati, Ferran, Araujo akár beáldozható is, a hírek is erről szólnak. Araujot nagyon sajnálnám, de Deco is nyitva hagyta a kaput. A Fichajes (nem túl megbízható) szerint a MU 100-at adna Araujoért. Ennyiért tőlem mehetne, ha jönne Tah.
Ezeknek viszont nincs nagy realitása.
Szerintem tényleg azt kell nézni, hol nincs csere szint sem.
Yamal- Raphinha, Ferran?
Lewy-Ferran
Raphinha-? Fati?, Fermin?, Ferran?
Balde-Martin ide jó lenne valaki
Kounde-Fort, Araujo, Garcia, Casado
Vkp-Pedri, Casado, De Jong?, Gavi, Garcia
Kapus-Stegen, Pena, Szeczny
Kh-Inigo,Cubarsi, Araujo, Garcia, Christensen?, Kounde?
Szerintem szélső, vagy szélső aki tud csatárt is játszani a prioritás, és egy szélső hátvéd.
Bence, ha olvasod, Pulisic milyen? Tegnap futottam bele egy régi MD cikkbe, hogy akartuk a Chelseaből. Szerintem nagyon alul van értékelve, hoz olyan számokat, mint Leao, csak többet melózik, amúgy a gyengébbij szélen játszik, jobb lábasként.
Valami hasonló jó lenne, szerintem nem kell 100 a lutri Leaora. Vagy a 28 éves Diazra.
Ilyen Gakpo féle lenne a legjobb, aki tud bal szélen és csatárként is játszani
Szélre jó lenne a rotációba ilyen Marc Cardona/Miranda-Vanderson/Ratiu is.
Vks: Ugarte/Zubimendi/Lamine Camara/Essugo/Partey
Mind az ártól függ persze, és mi fér bele.
Én már örülnék, ha Tek maradna egy évet, jönne egy szélső és egy szélső hátvéd + Tah.
Lewy helyére pedig 2026 nyarán valaki. Sajnos úgy néz ki, ez a realitás, persze még lehetnek komoly távozók (De Jong, Araujo, Ferran, Fati, Christense), amire kicsi az esély.
Szerk: az lemaradt, hogy akármennyire is kedvelem Raphinhát, és akármennyire is jól játszik, nem bal szélső. Középre húzódva a legjobb, még ha szélsőnek is írják fel. Azért játszik szerintem Flicknél helyette Fermin, néha néha Olmo. Bal szélsőnk, aki hoza a cseleket, bontja a védelmeket, nincs. Balde elég jól bejátsza az egész szélt, de nincs helyettese, és ha egyedül marad a védekezésre, ott kevés. Ha Raphinha zár vissza ott, az utóbbi időkben láthatjuk, akkor előrefelé fogy el.
Szóval nekem ezért is hiányzik egy bal szélső. Vkp-s nincs még a keretben, de Casado, De Jong, Garcia jövőre Bernal valahogy lehozza, de látszik, hogy oda is jó lenne valaki.
Isak elvileg 150+ szóval felejtős
Gyökeres elvileg 100 kivásárlási, de a hírek szerint 60-75, és ott van egy Trincao %.
David ingyen jó lenne, ahogy Tah esetleg Kimmich, Sane is.
Nagyon szoros az FFP.
Kellene szélső, szélső hátvédek, vkp-s/kp-s,csatár kapus.
De ahogy Bence is írta, Lewy és Ferran gondolom elől megoldja. Amúgy ha kell Christensen, Fati, Ferran, Araujo akár beáldozható is, a hírek is erről szólnak. Araujot nagyon sajnálnám, de Deco is nyitva hagyta a kaput. A Fichajes (nem túl megbízható) szerint a MU 100-at adna Araujoért. Ennyiért tőlem mehetne, ha jönne Tah.
Ezeknek viszont nincs nagy realitása.
Szerintem tényleg azt kell nézni, hol nincs csere szint sem.
Yamal- Raphinha, Ferran?
Lewy-Ferran
Raphinha-? Fati?, Fermin?, Ferran?
Balde-Martin ide jó lenne valaki
Kounde-Fort, Araujo, Garcia, Casado
Vkp-Pedri, Casado, De Jong?, Gavi, Garcia
Kapus-Stegen, Pena, Szeczny
Kh-Inigo,Cubarsi, Araujo, Garcia, Christensen?, Kounde?
Szerintem szélső, vagy szélső aki tud csatárt is játszani a prioritás, és egy szélső hátvéd.
Bence, ha olvasod, Pulisic milyen? Tegnap futottam bele egy régi MD cikkbe, hogy akartuk a Chelseaből. Szerintem nagyon alul van értékelve, hoz olyan számokat, mint Leao, csak többet melózik, amúgy a gyengébbij szélen játszik, jobb lábasként.
Valami hasonló jó lenne, szerintem nem kell 100 a lutri Leaora. Vagy a 28 éves Diazra.
Ilyen Gakpo féle lenne a legjobb, aki tud bal szélen és csatárként is játszani
Szélre jó lenne a rotációba ilyen Marc Cardona/Miranda-Vanderson/Ratiu is.
Vks: Ugarte/Zubimendi/Lamine Camara/Essugo/Partey
Mind az ártól függ persze, és mi fér bele.
Én már örülnék, ha Tek maradna egy évet, jönne egy szélső és egy szélső hátvéd + Tah.
Lewy helyére pedig 2026 nyarán valaki. Sajnos úgy néz ki, ez a realitás, persze még lehetnek komoly távozók (De Jong, Araujo, Ferran, Fati, Christense), amire kicsi az esély.
Szerk: az lemaradt, hogy akármennyire is kedvelem Raphinhát, és akármennyire is jól játszik, nem bal szélső. Középre húzódva a legjobb, még ha szélsőnek is írják fel. Azért játszik szerintem Flicknél helyette Fermin, néha néha Olmo. Bal szélsőnk, aki hoza a cseleket, bontja a védelmeket, nincs. Balde elég jól bejátsza az egész szélt, de nincs helyettese, és ha egyedül marad a védekezésre, ott kevés. Ha Raphinha zár vissza ott, az utóbbi időkben láthatjuk, akkor előrefelé fogy el.
Szóval nekem ezért is hiányzik egy bal szélső. Vkp-s nincs még a keretben, de Casado, De Jong, Garcia jövőre Bernal valahogy lehozza, de látszik, hogy oda is jó lenne valaki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2025.02.21. 09:53:21-kor.
Lewy szerintem nem megy sehova, itt akarja abbahagyni, viszont a 30+ milliós fizetése alapján gondolom mozgástér sincs elit csatárt venni, ameddig ő aktív, szerintem az egyetlen kérdés, hogy 2026 v 2027 a visszavonulása éve.
Igazad van, mi mindig a neveket nézzük a csapatépítés helyett...meg majd jön a duma a marketingértékről is, hogy vele lehet eladni mezeket.
Amúgy vicces, mert tegnap volt egy rövid cikk, hogy melyik mezeket adják el legtöbbet és gondolom nem meglepő senkinek, hogy Yamal az első, de azon azért röhögtem, hogy a 3. helyen mai napig Messi van, tehát ha "sztárocskát" nem vennénk a közeljövőben, akkor is el lehet adni a mezeket.
Vkp és kapus tutira nem jön, még amit el tudok képzelni, az talán egy szélsőhátvéd, mert azt is furcsállnám, ha jönne 2 támadó + Tah, de ki tudja, megint Deco talál egy brazil "gyémántot" 60-100 millióért, az előző is nagyon bejött

Amúgy ő megoldás lehetne egy búcsúévre szerintem is. Kb bármelyik támadó poszton többet tudna hozni még a jelenlegi összes játékosunknál is, miattam pakolhatjuk a címkéket, hogy szélső, csatár stb, de még balszélsőben is hozná Raphinha, jobb oldalon Yamal, elöl Lewy gólpontjait, ebben szinte biztos vagyok...
- Chino
- Llegenda del Barça
Csak nem tudom ki az a négy ember. Fati felejtős, még a keretben sincs. Ferran szélen kabaré, kb. annyi haszna van mintha egy villanyoszlopot odaállítanánk. És ennyi. Olmo, Fermin, Pau Victor? Egyik sem szélső. Ha őket annak vesszük, akkor ennyi erővel van kb. 7 belső védőnk. Egy Rashford sok mindent megoldana, akár csak egy év kölcsönben gondolkodva is. Nem lehet véletlen, hogy egész nyáron Nico-t üldöztük, télen meg végig azon volt a klub hogy fel tudjanak szabadítani egy kis helyet az angolnak.gránit írta: ↑2025.02.20. 22:05:18
A szélsőkérdés szerintem azért nincs napirenden, mert nagyon olcsón tudunk szerezni, ha akarunk. De ezek a posztok a mi játékunkban nem annyira fontosak, ha van oda négy ember, márpedig van oda négy ember, akkor nem nagyon fognak oda sok puskaport pazarolni.
A Gündogan-Olmo-váltás szerintem jó volt. Gündogannak top szinten szerintem annyi, jó ötlet volt hosszú távon gondolkodni. Tkp poszton nagyon jól állunk, komolyan nem értem, miért akar oda bárki még egy igazolást. Ott van tartaléknak Fermín, ott van Torre, ott van Ferran, ott van mindenki kedvence Fati. Oda biztos nem fogunk még egy embert igazolni a nyáron.
Gyökerest speciel már alapból a játékstílusa miatt sem látnám szívesen. Az pedig, hogy a portugál ligáan eltett 15 akciógólt 21 meccsen, a Bl-ben pedig négyet az szép, de akkor ott van a 20 éves Aghehowa, aki13-nál tart, az EL-ben 6-nál ráadásul lehúzott már egy jó szezont a La Ligában.
Egy Isak nagy fogás lenne, de ha lett volna kivásárlási ára azt is belövik alsó hangon 150-200 millióra. Legalább két évig szerintem senki számára nem lesz elérhető.
A kp-n nem hiszem, hogy bárki gondolkodna változtatásban, főleg hogy Bernal is lesz. Egyedül azt nem tudni, hogy De Jonggal mi lesz. Ha nem hosszabbít, akkor muszáj lesz tovább adni, akár bőven áron alul, ráadásul komoly helyet is szabadít fel a bérkeretben viszont pótolni is kell.
A Gündogan-Olmo váltás tényleg jó volt, bár elfért volna még itt a német, sok helyen bevethető lett volna, de inkább amolyan jolly joker csereként és annyi fizetésért, amennyit most is adunk neki.
Forca Barca!!!!
- ocsike83
- Jugador d'estrella
Rá kell menni Haalandra. Tökéletes lenne a mi rendszerünkbe, és kb. 10 évre meg van oldva a csatár probléma. Fati, Lewa és Chris beáldozásával helye is lenne szerintem.
Remélem az öreg durrant valami nagyot a stadionavatóra.
Més que un club 

Amennyiben komoly célja a klubnak az európai tekintély visszaszerzése majd ezt követően annak a megtartása, akkor ahhoz szerintem is ez lenne a minimum, de ezen túl még nagyon el kell találni ezen igazolások megfelelő minőségét is.
Létszámot teljesen felesleges növelni, nem rotáláshoz és nem kispadra jó lesz igazolásokra lenne szükség.
Pena vagy Szczesny, avagy Szczesny vagy Pena, szerintem bármilyen kezdőkkel is folytatódna,
komolytalanul kezdődne ilyen összeállítás jövőre.
Ha nem is hagyományos klasszikus vkp, de Pedri duplaszűrő párjának minőségi megtalálását én kulcsfontosságúnak gondolnám.
Amennyiben a BL meg is mutatná ennek szükségszerűségét, gyanítom, hogy akkor sem történne itt változás.
Nagyon úgy tűnik, hogy 5 évig a jelenleg is ismert középpályát fogjuk látni, az ebből adódó hiányosságokat pedig más csapatrészekben fogjuk keresni....

Inigo sajnos nem Thiago Silva és Lewa sem lesz "mitől is lenne jobb jövőre?".
Öröljünk annak is, ha erre a szezonza még május végéig konzerválják azt, amit eddig láttunk tőlük.
Teljesen igazad van.Troym írta: ↑2025.02.20. 22:14:20Ha a francia liga nem mérvadó, akkor a portugál?? Konkrétan a második legeredményesebb a Sportingban az itt nem túl sikeres Trincao.
Gyökeresért kéne 100 milliót adni? 30-40 között is felhúznám a szemöldököm egy portugál ligáig jutott 27 éves csatáron, de 100 millió nevetséges, Isak meg megfizethetetlen.
Én most a klubvezetés fejével próbálok gondolkodni, és összefésülni a sajátoméval. Én mennék Isakért, de őt nem fogják engedni. Nem mondom, hogy Gyökeres a tuti megoldás, azt viszont igen, hogy a klubvezetés prioritásai között ott van, és nem tartom elképzelhetetlennek, hogy meghúzzák, teljesen függetlenül attól, hogy én jónak tartom-e ezt és mit gondolok a portugál bajnokságról, amelynek a számaiból nem lehet kiindulni. Guirassy lett volna jó megoldás tavaly nyáron, de csak egy komolyabb igazolást engedtek, és ő a klubvezetés listáján rajta sem volt. Meg persze megkönnyítettük volna a saját helyzetünket, ha 2023-ban nem Roque-ra költünk vagy 40 milliót.
Sajnálom, hogy az akkor regisztrált Kessié-t elküldtük azért, hogy neki helyet csináljunk. Atom lenne most egy Pedri-Kessié-féle mélységi középpálya.
Esetleg Osimhent lehetne még megpróbálni, aki csak egy évet írt alá a Galatasaray-hoz, nyilvánvalóan átmeneti szezonkén tekintett csak erre. Más igazán jó lehetőséget nem látok ezeken kívül most csatárposzton.
Lehet, hogy végül David lesz a realitás, mert nem akarunk még egy veszteséges pénzügyi évet. De nem lepődnék meg, hogy ha igazolhatunk kettőt, és az egyik ingyenes, a másikért készek lesznek komolyabb pénzt kifizetni.
Ha a francia liga nem mérvadó, akkor a portugál?? Konkrétan a második legeredményesebb a Sportingban az itt nem túl sikeres Trincao.
Gyökeresért kéne 100 milliót adni? 30-40 között is felhúznám a szemöldököm egy portugál ligáig jutott 27 éves csatáron, de 100 millió nevetséges, Isak meg megfizethetetlen.