Hozzátéve, hogy Koundé egyedül van (mögé amúgy senki épeszű ember nem igazolna kb ide, sosem fog padozni, csak ha késikTroym írta: ↑2025.02.22. 12:47:15Szerintem Tah, egy középcsatár és egy jhv várható, mert Kounde nagyon egyedül van, Fortban meg nem igazán bízik az edző. A középcsatár kérdéses, lehet megint valami mindenhova is jó szélső érkezik, de bízom abban, hogy 2025/26nak úgy futunk neki, hogy Lewy 45 perces játékos lesz maximum, annak ellenére, hogy az idei számai nagyon jók.

Nyilván jelen körülményeink között tartom ennyire jó ötletnek. Top játékosért nem nagyon tudunk versenyezni, csak ha nagyon ide akar jönni. És azért tavaly rotáció nélkül tolta vgig, utolsó hónapokban sérüléssel játszva, így követett el 2-3 hibát, de összességében szerintem Alves óta ő volt az első szélsőbekkünk, akire azt éreztük, hogy na, ez egy szélsőbekk, aki tényleg penge. És mindkét szélen felső polc.
Egy szélső viszont szerintem biztos jön amúgy, ha Fati valami csoda folytán nem építi fel magát addig, de még vele is kevesen lennénk, nemhogy nélküle. Egy olyan szélső kéne, aki ha minőségben nem is, stílusban Yamalt tudná pótolni, mert ilyenünk egyáltalán nincs, Egy csoda folytán felépített Fati is inkább kaput jól érző, mint bontásra alkalmas játékos. Nyilván Sané képességekben extra, és Flick alatt alighanem megint klasszis lehetne, ő egy evidens választás, de részemről lehetne nála egy polccal gyengébb is, de legyen 1v1 az erőssége.