Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.02.25. 12:27:24

Hogyan jatszhat Roque, ha nincs regisztralva? Valahol kilog a lolab...
ocsike83
Jugador d'estrella

2025.02.25. 12:09:33

Nyilván, ahogy többen írták nem vagyunk mi sem ártatlanok. De azért ez már kezd nagyon gáz és undorító lenni, amit művelnek.

Kell bevétel. OK. Eladjuk a VIP páholyt. Van pénz. Nekik nem jó, mert nem tisztázott a vevő.
Most tudunk játékost eladni. De az sem jó.

Kérdem én, hogyan vannak megírva ezek a szabálykönyvek? Te teljesítesz, majd jön egy újabb kiskapu, hogy az miért nem jó.
Més que un club :P
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.25. 11:41:11

csababarca írta:
2025.02.25. 11:04:30
Úgy nem engedik, ahogy nem engedték Olmo regisztárcióját sem?
Mert akkor rendben leszünk.
Tudtommal a CSD döntése alapján lett ideiglenesen regisztrálva, és a fellebbezés mellett "civil" bíróságra is vitték az ügyet.
Nem hiszem, hogy jó az a klubnak és a presztízsének, hogy fellebbviteli intézményekhez kell fordulnia minden kérdéses esetben.

Olmo esetben sem vagyunk túlságosan rendben, ha törlik a regisztrációját (április 7 a döntés határideje), akkor nemcsak bajnokságban vagy a kupában, a BL-ben sem játszhat, mert nem lesz futball licensze.
Ha Raphinha megjegyezte, hogy nem tesz jót az Olmo eset a Barca hírnevének a lehetséges átigazolások kapcsán, ugyanez elmondható az egész La Ligára.
Ahogy Barcaman írta, sem játszani, (sem kölcsönbe)sem végleg nem tud távozni a La Ligába érkező játékos, ami valószínűleg szembe megy minden jogszabállyal.
A hírek szerint ezt vizsgálja a CSD Olmo kapcsán.
Igaz Olmo ha akarná, felbonthatná a szerződését, amire nem látok szerencsére sok esélyt.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.02.25. 11:04:30

FcBarcelona1 írta:
2025.02.25. 07:03:14

Roque távozását nem engedik, topicjában linkeltem, a 25 millióba MD szerint beleférne Inigo és Yamal.
Úgy nem engedik, ahogy nem engedték Olmo regisztárcióját sem?
Mert akkor rendben leszünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.02.25. 10:00:33

FcBarcelona1 írta:
2025.02.25. 09:33:21
Nem a vezetőséget védve, reálisan nézve a kiskapuk keresése az ostoba, életszerűtlen szabályok miatt vannak.
Most a Sport szerint az UEFA, FIFA pároshoz fordul a klub Roque átigazolása kapcsán.
Megértem, hogy az a szabály, hogy regisztrálni kellene, és úgy kölcsön/eladni, de hol van még ilyen?
Gondolom ez nem egy újkeletű szabály, de ennek megint mi értelme van? Leigazolhatsz egy játékost, ha nem vagy az FFP-ben, akkor nem regisztrálhatod, de el se adhatod. Ördögi kör.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.25. 09:33:21

vg99 írta:
2025.02.25. 08:44:34
Biztos mi (Laporta) sem vagyunk szentek, és vannak stiklik,
de azért, hogy ott szivat minket a liga, ahol tud, az is biztos,
lásd Olmo, 1/1 visszatérés (soha semmi plusz pénz nem elég), most Roque.
Nem jó ez az óriási belharc a bírókkal, szövetséggel, a spanyol focinak sem.
Nem a vezetőséget védve, reálisan nézve a kiskapuk keresése az ostoba, életszerűtlen szabályok miatt vannak.
Most a Sport szerint az UEFA, FIFA pároshoz fordul a klub Roque átigazolása kapcsán.
Megértem, hogy az a szabály, hogy regisztrálni kellene, és úgy kölcsön/eladni, de hol van még ilyen?
Nekünk nagyon kellene az az összeg, most a szerződésekhez, nyáron az igazolásokhoz.
Jelenleg ez Yamal, Inigo szerződése, nyáron, ha szabadul fel bér, vagy nő a bérsapka, akkor
Nico 13,5
Todibo 8
Unai 4,5
+Roque 25?
51 millió, úgy, hogy nem távozna senki a kezdőből. Ebből (+ kis apró) már kijönne 1 (vagy 2-3 rotációs játékos) minőségi játékos, oda, ahová Flick igényt tart.
Emellett:
Lengletért 5 milliót ajánlott az Atletico, de 10-et vár a Barca (Sport)
Csak távozzon, a 12 milliós bérébe belefér valaki.
Van 50%-os részesedés
Marmol 12
Trincao 27
Mingueza 20
(TM)
Árán, akik a teljeseítményük alapján keresettek a piacon a hírek szerint. Fele pénzért visszavásárolhatóak is lehetnek.
Emellett a német sajtó biztosra veszi Tah érkezését, aki Garcia vagy Christensen helyére érkezne. Ott is jöhetne egy kevés pénz az eladásból.
vg99
Capitá del Barça

2025.02.25. 08:44:34

Biztos mi (Laporta) sem vagyunk szentek, és vannak stiklik,
de azért, hogy ott szivat minket a liga, ahol tud, az is biztos,
lásd Olmo, 1/1 visszatérés (soha semmi plusz pénz nem elég), most Roque.
Nem jó ez az óriási belharc a bírókkal, szövetséggel, a spanyol focinak sem.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.25. 07:03:14

Lewy témában, inkább itt.
Gondolom mindenki örülne egy jobb csatárnak(Ferrantól is). De valószínűleg jövőre is itt lesz a szerződése alapján.
Én nem bánom, mert legalább lesz csatárunk.
Jelenlegi állás szerint
Inigo nem hosszabbíthat, mert az 1 éves opciója új szerződésnek számítana.
Yamal szerződésének regisztrációja nem férne bele, így nyáron ingyen távozik, ha nem szabadul fel az új bére az FFP-ben, jelenleg 1/1, nyáron lehet 1/4, ha nem fogadják el a VIP eladásokat utólag (Tebas kifogásolta a vevő hitelességét).
Roque távozását nem engedik, topicjában linkeltem, a 25 millióba MD szerint beleférne Inigo és Yamal.
Valószínűleg még mindig az első a hosszabbítások, és utána lehet szó egy ingyenes Tah féle transzferről, vagy vásárlásról egyéb csapatrészbe.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.02.22. 13:20:07

Troym írta:
2025.02.22. 13:16:28
bence0330 írta:
2025.02.22. 13:08:24
Nekem évek óta Frimpong tetszene, ő nem jobb és balhátvéd, viszont a jobb oldalon bárhol használható, így egy-egy meccsen lehetne Kounde / Yamalnak cseréje, váltótársa. Bhv akkor lenne reális, ha nem pár napja kapott volna szerződést GM, így gondolom Flick szemében indokolatlan.
Tiszta sor, Frimpong alighanem Cancelo felett lenne nálam is egy ideális esetben (bár nem sokkal, szerintem nagyon jó a portugál), viszont 28-ig van szerződése, komolyan zsebbe kéne nyúlni, és nem nagyon hiszem, hogy erre lesz lehetőségünk, ha meg mégis, száz százalék, hogy nem a szélsőbekk posztra áldoznánk, ennyi lyuk mellett, ahol a baloldal darabszámra megvan, a jobboldalra meg mindenképp csak csere kellene. De igen, ő is egy nagyon univerzális játékos, 3-4 posztos. Egy ilyen kéne, azért volt az evidens gondolat bennem Canelo.

Szerintem GM nem zárná ki, hogy Cancelo ott is játsszon, kis fizetésű játékos, nem reklamál, lehet vésztartalék. Ha meg nem elégedetlen a helyzettel, szerintem őt pár millióért lehetne értékesíteni is, főleg, hogy elkezdett megütni egy kb-majdnem elég csere szintet.

Én pénzt most legszívesebben egy jó korú, ügyes, gólérzékeny centerre áldoznék, mint mondjuk Osimhen. Talán ő lenne a fő jelöltem, nem lenne durva az ára, mert 26-ban lejár a szerződése, és nagyon jó. Szerintem előrébb lennénk vele Davidnél, pl. a levegőt is nagyon uralja, ami sok esetben hiánycikk lenne, a szememben ő igazi Barca-kezdő szint, David meg kicsit elmarad attól, még ha nem is sokkal. Ha nincs pénz, akkor persze ő is remek.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2025.02.22. 13:16:28

bence0330 írta:
Nekem évek óta Frimpong tetszene, ő nem jobb és balhátvéd, viszont a jobb oldalon bárhol használható, így egy-egy meccsen lehetne Kounde / Yamalnak cseréje, váltótársa. Bhv akkor lenne reális, ha nem pár napja kapott volna szerződést GM, így gondolom Flick szemében indokolatlan.
bence0330

Troym írta:
2025.02.22. 12:47:15
Szerintem Tah, egy középcsatár és egy jhv várható, mert Kounde nagyon egyedül van, Fortban meg nem igazán bízik az edző. A középcsatár kérdéses, lehet megint valami mindenhova is jó szélső érkezik, de bízom abban, hogy 2025/26nak úgy futunk neki, hogy Lewy 45 perces játékos lesz maximum, annak ellenére, hogy az idei számai nagyon jók.
Hozzátéve, hogy Koundé egyedül van (mögé amúgy senki épeszű ember nem igazolna kb ide, sosem fog padozni, csak ha késik :D ), Martin ugye nem minőség, olyan kéne, aki mindkét szélen jó. Fort ilyen (lenne, ha focizna), de ja, ez elméleti lehetőség, ő a Flick éra nagy áldozata, szóval kell valaki. Én a legjobb igazolásnak jelenleg a fentiek miatt Cancelót mondanám. Mindkét szélen alsó hangon remek csere, Baldéval kb felváltva mehetnének a kezdőbe, és még vagy 3 poszton bevethető emellett, igazából szélső rotáció is simán lehetne, sokkal jobban helyettesítene egy Yamalt, mint Fermínék, gyors, jól cselez, bátor, jól lő. Egy szűk keretben egy ilyen tényleges jolly joker (nem az SR-féle) hatalmas kincs lenne. És nagyon ide akar jönni. Nyilván lehetne más játékos is, aki mindkét szélen tényleg jó, és akár még plusz posztokon is, én nem tudok ilyet, de biztos van. Csak ő adja magát, elvileg vissza is akar térni Európába, és odavan a csapatért, ez látványos volt az ittléte alatt is. Én kihagyott ziccernek tartom.

Nyilván jelen körülményeink között tartom ennyire jó ötletnek. Top játékosért nem nagyon tudunk versenyezni, csak ha nagyon ide akar jönni. És azért tavaly rotáció nélkül tolta vgig, utolsó hónapokban sérüléssel játszva, így követett el 2-3 hibát, de összességében szerintem Alves óta ő volt az első szélsőbekkünk, akire azt éreztük, hogy na, ez egy szélsőbekk, aki tényleg penge. És mindkét szélen felső polc.

Egy szélső viszont szerintem biztos jön amúgy, ha Fati valami csoda folytán nem építi fel magát addig, de még vele is kevesen lennénk, nemhogy nélküle. Egy olyan szélső kéne, aki ha minőségben nem is, stílusban Yamalt tudná pótolni, mert ilyenünk egyáltalán nincs, Egy csoda folytán felépített Fati is inkább kaput jól érző, mint bontásra alkalmas játékos. Nyilván Sané képességekben extra, és Flick alatt alighanem megint klasszis lehetne, ő egy evidens választás, de részemről lehetne nála egy polccal gyengébb is, de legyen 1v1 az erőssége.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2025.02.22. 12:47:15

gránit írta:
2025.02.22. 01:01:15
Röviden: nem volt prioritás. Hogy 55 milliós vételár és 9 millió eurónyi fizetés ne lett volna elég oda egy igazolásra, amit tavaly nyáron engedtek nekünk, azt kizártnak tartom. Mostanra pedig már egy rotáció is kialakult a poszton. De lehet, hogy igazatok lesz, és jön majd valami Thomas Partey vagy Kimmich. Szóban bárkivel fogadok abban, hogy nem, lehet kiállni. :D
Én veled értek egyet, arra eddig is, ezután is találtunk megoldást, amit az edző és sportigazgató a legfontosabb erősítéseknek gondolt.

Deco:
"De az az igazság, hogy nekünk nem kell 4-5 játékost igazolnunk, mint a Man. City-nek, akik a következő években felfrissítik a keretüket. Mi már túl vagyunk ezen a szakaszon.”

Nyáron 2-3 játékos fog érkezni maximum, ebből láthatóan az egyik fő jelölt Tah.

VKP minek jönne? A poszton képes játszani: DJ, Eric, Casado, Bernal, Christensen. Még hány ember érkezzen oda? Nem mondom, hogy ideális a nevek listája, de ez 5! játékos. Először adjunk el, mielőtt megint oda érkezik valaki.

Szerintem Tah, egy középcsatár és egy jhv várható, mert Kounde nagyon egyedül van, Fortban meg nem igazán bízik az edző. A középcsatár kérdéses, lehet megint valami mindenhova is jó szélső érkezik, de bízom abban, hogy 2025/26nak úgy futunk neki, hogy Lewy 45 perces játékos lesz maximum, annak ellenére, hogy az idei számai nagyon jók.
gránit
Director del Fútbol

2025.02.22. 01:01:15

Röviden: nem volt prioritás. Hogy 55 milliós vételár és 9 millió eurónyi fizetés ne lett volna elég oda egy igazolásra, amit tavaly nyáron engedtek nekünk, azt kizártnak tartom. Mostanra pedig már egy rotáció is kialakult a poszton. De lehet, hogy igazatok lesz, és jön majd valami Thomas Partey vagy Kimmich. Szóban bárkivel fogadok abban, hogy nem, lehet kiállni. :D
bence0330

2025.02.22. 00:11:02

gránit írta:
2025.02.22. 00:04:26
bence0330 írta:
2025.02.21. 23:12:31
de Chris szempontjából halvány lila sejtelmünk sem lehet erről a végkimenetelről
Ha nem, akkor már csak az a kérdés, miért nem oda igazoltunk. Nekem van rá egy tippem, de nem ismétlem magam.
Részemről van több elképzelés is.

1: DJ-ban bízott Flick
2 : Abban is, hogy a két kicsi közül az egyik bejön. Ez nem ideális eset, de legalább darabra megvagyunk. Plusz ugye Gaviig sem kellett rengeteget várni, illetve alighanem azt is tudta akkor már, hogy Pedri visszavonva játszik majd, ergo 1-nek kell csak stabil kezdő szinten beválnia a Casado-DJ-Bernal trióból, ha meg kettő beváűlik, már bőven jó. Pedri posztjának a változtatásával megoldotta kicsit a vkp gondot, vagy legalábbis csökkentette az élét. Pedri világklasszissá válásán kívül ez is nagy hozadéka volt a húzásnak.
3: Sajnos ez egy rosszindulatú feltételezés, Olmó egy népnek szóló igazolás volt, és nem Flick akarta. Kicsit tartok ettől, de lehet nem így van. Olmót a mai napig nehéz megmagyarázni, annak ellenére, hogy amúgy nyilván jó képességű játékos, és hasznos, ha épp a pályán van néha.
4: A legnagyobb távozó Gündogan volt, az év Barcás játékosa, őt akartuk 1/1-ben pótolni
5: Mivel nincs szélsőnk tartalékban, az volt az elképzelés, hogy Olmo ott is fog játszani, amikor kell. Lehet, hogy ez így is lett volna , csak hát alig focizik ő is. Én ezt az utolsót tartom messze a legvédhetőbb elgondolásnak, így életképesnek látom a dolgot, pláne Gündi távozásával és Pedri hátravonásával, csak hát akkor sem egy sérülékeny játékos volt a megoldás, de ez már nem poszt kérdése, más téma.

Flick kétlem, hogy elégedett lett volna a vkp-s felhozatallal, nem véletlen egyezkedtünk Merinókkal, csak aztán gondolom jött a hír, hogy Hansi, ez esélytelen, ha szerencsénk van, egy játékost hozunk, azzal próbáljunk meg több lyukat betapasztani. És mivel vkp-s darabra volt elég, arra mondta azt a német, hogy jó, hát akkor az maradjon úgy, és reménykedjünk, hozzunk valakit Gündi helyett, aki amúgy szélsőként is jó (főleg az ő rendszerében, ilyen Rapha féle "szélső" simán lehetne továbbra is).
gránit
Director del Fútbol

2025.02.22. 00:04:26

bence0330 írta:
de Chris szempontjából halvány lila sejtelmünk sem lehet erről a végkimenetelről
Ha nem, akkor már csak az a kérdés, miért nem oda igazoltunk. Nekem van rá egy tippem, de nem ismétlem magam.

Azóta meg de Jong is visszajátszotta magát a csapatba, így még kevésbé tartom valószínűnek, hogy ezen a fronton külsős változások lesznek.
bence0330

2025.02.21. 23:56:28

gránit írta:
2025.02.21. 23:52:02
bence0330 írta:
Igen, de a próba végkimenetele ebből a szempontból édesmindegy. Azért fociztak, mert kipróbálta őket Flick
Én a végkimenetel szempontjából írtam, amit. Voltak, akik meggyőzték az edzőt azokon a meccseken és azokban a hetekben, és voltak, akik nem, ez pedig mindig befolyásolja a nyári átigazolási szezon hajráját. A végkimenetelt ismerjük.
Ez mind rendben van, de Chris szempontjából halvány lila sejtelmünk sem lehet erről a végkimenetelről, hisz nem volt futballra alkalmas állapotban. Lehet, hogy csere lett volna mert Bernal-Casado úgy berobban (kétlem), meg lehet, hogy kirobbanthatatlan alapkezdő. Már nyilván ha játszhatott volna. Semmi nem derült ki ebből. Az kiderült, hogy Valle távozott, mert utólag nem volt itt, az is, hogy mondjuk Casado tetszett neki, mert maradt a szezonra, de Chris egyszerűen csak nem játszhatott. Már akkor sem nagyon, de akkor ugye augusztus második felében még jobban begyulladt neki, akkor már teljesen lehetetlenné vált.

Chrisről max Flick tudhatja, mit gondol egészséges játékosként, de lehet, hogy még ő sem, hisz kvázi kipróbálni is alig tudta. Reméljük lassacskán bevethető lesz, és akkor kiderül.
gránit
Director del Fútbol

2025.02.21. 23:52:02

bence0330 írta:
Igen, de a próba végkimenetele ebből a szempontból édesmindegy. Azért fociztak, mert kipróbálta őket Flick
Én a végkimenetel szempontjából írtam, amit. Voltak, akik meggyőzték az edzőt azokon a meccseken és azokban a hetekben, és voltak, akik nem, ez pedig mindig befolyásolja a nyári átigazolási szezon hajráját. A végkimenetelt ismerjük. De teljesen elfogadom azok véleményét, akik szerint fordulni fog a kocka, és idén nyáron jön Kimmich vagy egy másik lehetőség. Én személy szerint nem tartom valószínűnek, ez egy olyan poszt, amit még rotálunk is, nemhogy még bővítsük.
bence0330

gránit írta:
2025.02.21. 23:06:16
davi10 írta:
2025.02.21. 22:57:15
Az előszezonban Roque játszott a baloson, Valle a jobboson, akkor ők is kiszorítottak valakit?
Ők nem, mert úgy tűnik, Flick nem volt velük elégedett. Volt, akikkel elégedett volt és maradtak, volt, akikkel nem, és távoztak.
Igen, de a próba végkimenetele ebből a szempontból édesmindegy. Azért fociztak, mert kipróbálta őket Flick, ami ilyenkor a dolga. Amíg őt próbálja, addig nyilván a már bevált játékos "kárára" teszik ezt, akit nem kell próbálgatni, de megintcsak, Achilleses volt az ember már akkor is.

És még hozzá sem tettem, hogy az eleve tendon problémás Chris azért EB egyenes kiesésben focizott, eleve később tért vissza, a spanyolok ugye gyakorlatilag még a nyitómeccsre is alig szállingóztak vissza a klubokba. Ő meg tette ezt ráadásul erős fájdalommal. Szerintem kb az is csoda, hogy egyáltalán pályára lépett Flick alatt. Addigra még nem érkeztek meg róla a kiértékelések. :)
gránit
Director del Fútbol

2025.02.21. 23:06:16

davi10 írta:
Az előszezonban Roque játszott a baloson, Valle a jobboson, akkor ők is kiszorítottak valakit?
Ők nem, mert úgy tűnik, Flick nem volt velük elégedett. Volt, akikkel elégedett volt és maradtak, volt, akikkel nem, és távoztak.
davi10 írta:
De megint addig fogod csűrni-csavarni
Én nem csűrök-csavarok semmit, egészen egyszerű állításokat tettem. Véleményem szerint a vkp-poszt nem prioritás a vezetőség szemében, ha pedig valaki szerint Christensen nem volt bevethető, az még inkább ezt erősíti. Ha Christensen nem volt bevethető már nyáron sem, és ennek ellenére nem igazoltunk oda, az még inkább azt erősíti, hogy Flick meg volt elégedve Casadó-val és Bernallal.
davi10 írta:
Casado-t meg most Frenkie szorította ki.
Előfordul az ilyesmi.
davi10
Llegenda del Barça

gránit írta:
2025.02.21. 22:41:11
Már az előszezonban. A Monaco ellen már úgy nézett ki a kezdő, hogy Casadó-Bernal a középpályán, Christensen pedig visszaszorult a hátvédsorba. Tehát nem azért kezdett ott a két ifjú, mert az EB-n a dán válogatott kezdőjéből kirobbanthatatlan Christensen nem volt bevethető, és csak úgy beugrottak vészmegoldásként. Christensen jelenlétében voltak már ők a középpályán. Az éles szezonnak is már úgy mentünk neki, hogy Casadó és Bernal.

Casado-t meg most Frenkie szorította ki. Semmi értelme abból a 4-5 meccsből (amiből igazából 1-nek volt tétje) hosszabb távú következtetéseket levonni. De megint addig fogod csűrni-csavarni, amíg tudod hangozatni, hogy márpedig neked igazad van és mindent is előre megmondtál, és megunja az ember a veled való vitatkozást.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence0330

2025.02.21. 22:50:34

Christensen régóta, de másfél éve (vagy hát a műtétjéig ugye, remélhetőleg) erős fájdalommal játszik. Az előszezonban is így volt ez. És továbbra is, az előszezon kb pont erről szól, fiatalokat tesztelgetni, ki ragadhat meg. Nem dobhatsz be a vízbe egy harmadoszályú-17 éves gyereket alapos tesztelés nélkül. Erre való az a 3-4 meccs. Szóval több indok is van arra, hogy semmit nem tudunk még arról, mi a véleménye Christensenről, és melyik poszton használná inkább. Lehet ettől még igazad, de nem 1-2 előszezonbeli meccs és 20 perc bajnoki alapján, sérülten.

https://www.beinsports.com/en-us/soccer ... 2024-12-03

Saját maga nyilatkozta, hogy az első szezonjában még rendben volt, azóta viszont konstansan fájdalommal játszott, ami amúgy rontott a helyzeten. Nem csodálom, hogy Flick nem nagyon játszatta, finoman szólva sem volt 100%, nem mellesleg egy nem 100%-os játékosnak lényegesen jobb a kh poszt, ha már valahová mindenáron be akarod rakni, de Flick nem nagyon akart szerintem egy nem fitt játékost egy ilyen csapatban használni. Fatit sem akarja, pedig kb egészséges.
gránit
Director del Fútbol

2025.02.21. 22:41:11

davi10 írta:
2025.02.21. 22:32:35
gránit írta:
2025.02.21. 22:00:10
Akkor miért voltak mindhárman a pályán egyidőben úgy, hogy Casadó és Bernal voltak a középpályán?
Ezt, hogy Chris ki lett szorítva, a szezon első tétmeccséből szűrted le, amikor Chris beállt 25 percre, és Cubarsi-t váltotta, nem Casado-t vagy Bernal-t?
Már az előszezonban. A Monaco ellen már úgy nézett ki a kezdő, hogy Casadó-Bernal a középpályán, Christensen pedig visszaszorult a hátvédsorba. Tehát nem azért kezdett ott a két ifjú, mert az EB-n a dán válogatott kezdőjéből kirobbanthatatlan Christensen nem volt bevethető, és csak úgy beugrottak vészmegoldásként. Christensen jelenlétében voltak már ők a középpályán. Az éles szezonnak is már úgy mentünk neki, hogy Casadó és Bernal.
davi10
Llegenda del Barça

2025.02.21. 22:32:35

gránit írta:
bence0330 írta:
2025.02.21. 21:46:32
Christensent nem szorították ki.
Akkor miért voltak mindhárman a pályán egyidőben úgy, hogy Casadó és Bernal voltak a középpályán?
Ezt, hogy Chris ki lett szorítva, a szezon első tétmeccséből szűrted le, amikor Chris beállt 25 percre, és Cubarsi-t váltotta, nem Casado-t vagy Bernal-t?
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
gránit
Director del Fútbol

bence0330 írta:
Christensent nem szorították ki.
bence0330 írta:
ennyi erővel Pau is kiszorított embereket
Roque-t egész biztosan.

Eközben Merinót 32 millióért vittel el az Arsenal. Simán megszerezhettük volna, ha akarjuk, vagy egy másik vkp-t. De nem akartuk. Prioritások vannak, egyes posztok előrébb vannak, mások hátrébb.
bence0330

Christensent nem szorították ki. Már nyár végén is lehetett tudni, hogy baj van az Achillesével, az előszezonban is. Flick végigpróbálgatta a csapatot, ennyi erővel Pau is kiszorított embereket, stb. Semmit nem vonnék le ebből.

1 meccsen volt legalább elméleti szinten bevethető a dán a bajnokin, de akkor is gond volt már.

Flicket azért is szeretjük, mert nem panaszkodik, és (majdnem) mindenkiből kihozza a maxot. Ha Casadót kapott, Casadóval dolgozik, de kétlem, hogy ez álmai netovábbja lenne. De ettől még őt is kimaxolja.
Válasz küldése