Barca Igazolások
- szbsz
- Capitá del Barça
A tegnapi után remélem SENKI nem kérdőjelezi meg többé, hogy kell-e Tah. 

"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
- ocsike83
- Jugador d'estrella
Inkább áthozom ide.
Láttuk tegnap, mennyire nem fér be Araujo.
Azonban ha ez kell Flick focijához, akkor továbbra is vallom, hogy Araujot + a középpályásaink közül kettőt nyáron pénzzé kell tenni, mert Pedrit kivéve mind ugyanolyan.
ORDÍT a középpálya egy kőkemény védekező középpályásért. És nem 40 kg-os Casadokkal, meg Gavikkal, meg tutyimutyi FDJ-kkel kell ezt megoldani. Ők jók egy buszt beparkolós csapat ellen, a meccsenkénti 2-3 kontrájukra.
De tegnap is megmutatkozott, hogy ha van nyomás és már lankad a figyelem (vagy még az öltözőben maradunk), úgy mennek át rajtunk, mint kés a vajon.
Més que un club 

Nyilván nem, de kit érdekelnek ők? A szurkolók többsége ugyanannak a néhány csapatnak drukkol. Amit mondani akartam, hogy ez a rendszer sem áll a kicsik érdekében, morzsákkal mégis ki lehet szúrni a szemüket, így komikus módon a nagyok lázadnak, pedig a kicsiknek sokkal több okuk lenne. De mégsem a kicsik lázadnak, hogy több esélyük legyen, nem ők lázadnak egyenlő feltételekért, hanem nagyon büszkék arra, hogy húsz évente játszanak egy szoros meccset a nagyokkal... A szuperliga ellen is felhozták azt, hogy valami lengyel csapat játszott egy szoros meccset a BL-ben... És nekik ez a nagy semmi így tényleg elég is, meg hogy szankciók nélkül szétrugdoshassák a focizni akaró csapatokat.
Tényleg el tudod hinni, hogy amikor a szuperligát tervetgették, akkor megkérdezték az Oviedot, Cataniat, Nürnberget, Boltont? Persze, hogy mind ellene van, ők kb a tv-ben nézhetnék. Ezzel szemben egy konferencia liga, el szereplés azért még összejöhet egyiknek, másiknak egy jobb év után.gránit írta: ↑2025.02.25. 14:13:39Amúgy az a vicces, hogy a kicsik tényleg elhiszik, hogy ez a jelenlegi rendszer az érdekükben áll. Amikor a szuperliga felmerült, akkor is azzal tiltakoztak, hogy ezentúl a foci már nem lenne mindenkié, és a kicsik esélytelenné válnának. Mert most ebben a rendszerben van esélyük? Nincs.
Ha jól csinálták volna Perez és Laporta, akkor behirdették volna a szuperliga másodosztályt egyúttal az ilyen csapatoknak és rögtön sorban állna érte 70-100 csapat.
-
- Entrenador del Barça
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ha a Palmerias viszi 25-ért akkor azzal jó bizniszt kötünk, ráadásul a hírek szerint a 20% tulajdona a miénk marad.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.25. 14:32:00MD szerint a FIFA megadta az engedélyt Roque eladására.
UEFAlona![]()
Ezzel, és a Nico transferrel, Lenglet nyári eligazolásával(plusz még ott vannak szalonképes játékosok akik után nekünk is jár apró mint Mingueza és az általad felsoroltak), az eltolt fizetések kifutásával már egész jók lesznek a lehetőségeink a nyárra még komoly távozó nélkül is.
Emellé szerintem De Jong, Christensen, Pena sorsa is el lesz így vagy úgy intézve ami újabb mozgástér.
De jó lenne tudni hogy Laportáék és a La Liga hogyan kalkulált, mert a végső matek akár sokkal több is lehet egy szép BL-bajnoki-Copa futással.
Mellesleg ha jól tudom akkor a CVC aláírásával(és ezzel együtt a Szuperliga ellehetetlenítésével) csurrant-cseppent nekik is valamiféle bónusz pénz.
-
- Entrenador del Barça
MD szerint a FIFA megadta az engedélyt Roque eladására.
UEFAlona
UEFAlona

A kiscsapatok imádják Tebas-t, ők választják meg újra és újra. Éppen ezért az ő kedvükben próbál járni. Ezért engedik a kiscsapatok rugdosódásait is. Ez teljesen rendszerszintű, rendszerhiba. A mi elgáncsolásunkat is a kiscsapatok segítésével magyarázzák, amikor Olmo remekül mutatkozott be, cinikusan még nyilatkozott is Tebas valami olyasmit, hogy még szerencse, hogy nem igazolhattunk többet, akkor mekkora lenne a különbség. Mondjuk a labdarúgásban akkora különbségek vannak a csapatok bevételei között, hogy ezzel együtt is esélytelenek a kiscsapatok, és ezekkel a morzsákkal nem mennek semmire. De kapnak ilyen semmirekellő kedvezményeket, mint következmények nélküli rugdosódások, és úgy tűnik, a kicsiknek ez így elég és megfelelő.
Szóval, a kiscsapatok szeretik Tebas-t.
Amúgy az a vicces, hogy a kicsik tényleg elhiszik, hogy ez a jelenlegi rendszer az érdekükben áll. Amikor a szuperliga felmerült, akkor is azzal tiltakoztak, hogy ezentúl a foci már nem lenne mindenkié, és a kicsik esélytelenné válnának. Mert most ebben a rendszerben van esélyük? Nincs. Többezer százalékkal kisebbek a bevételeik a nagyokéhoz képest. De komolyan elhiszik, hogy ez a rendszer az ő érdeküket védi, miközben pont semmi esélyük nincs most sem, aztán kiszúrják a szemüket olyan alamizsnákkal, mint a következmények nélküli szabálytalanságok, durvaságok, és el is hiszik, hogy akkor nekik ez így jó. Miközben most sincs semmi esélyük, és azzal sem lesz több, ha minket elgáncsolnak az igazolásaink blokkolásával. Nekik max akkor lenne esélyük, ha megkapnák a nagyok bevételeinek 90%-át, különben semmi. A mostani állapotok között sincs semmi esélyük, de ők elhiszik, hogy most jó nekik. A labdarúgásban menthetetlenül nagyok a különbségek, és gyakorlatilag két külön univerzum van egy akolba erőltetve.
Szóval, a kiscsapatok szeretik Tebas-t.
Amúgy az a vicces, hogy a kicsik tényleg elhiszik, hogy ez a jelenlegi rendszer az érdekükben áll. Amikor a szuperliga felmerült, akkor is azzal tiltakoztak, hogy ezentúl a foci már nem lenne mindenkié, és a kicsik esélytelenné válnának. Mert most ebben a rendszerben van esélyük? Nincs. Többezer százalékkal kisebbek a bevételeik a nagyokéhoz képest. De komolyan elhiszik, hogy ez a rendszer az ő érdeküket védi, miközben pont semmi esélyük nincs most sem, aztán kiszúrják a szemüket olyan alamizsnákkal, mint a következmények nélküli szabálytalanságok, durvaságok, és el is hiszik, hogy akkor nekik ez így jó. Miközben most sincs semmi esélyük, és azzal sem lesz több, ha minket elgáncsolnak az igazolásaink blokkolásával. Nekik max akkor lenne esélyük, ha megkapnák a nagyok bevételeinek 90%-át, különben semmi. A mostani állapotok között sincs semmi esélyük, de ők elhiszik, hogy most jó nekik. A labdarúgásban menthetetlenül nagyok a különbségek, és gyakorlatilag két külön univerzum van egy akolba erőltetve.
-
- Entrenador del Barça
Nem lehet jogosulatlan szerepeltetés, mert a kormány szerve a CSD a La Liga és RFEF fölött áll.csababarca írta: ↑2025.02.25. 12:32:48Tehát valamilyen fórumon végül engedték regisztrálni.
Ha később ezt kaszálják, akkor akár jogosulatlan pályáralépés is lehet, és pontlevonás pl.
Mindenki megint spekulál, a vége az lesz, hogy Roque távozik majd, Olmo regisztrációját helybenhagyják, stb.
De jó ebben az áldozatszerepben tetszelegni folyamatosan.
Szerencsére a fiúk a pályán nem ezzel foglalkoznak, az önsajnálat sose jó semmire, hanem teszik amit kell.
Ezt lenyilatkozták az illetékesek.
Roque távozhat majd, leghamarabb nyáron, ha akkor is érdekelni fogja a Palmeirast, vagy rajtunk marad, mert a Betis fix, hogy nem viszi, max. kölcsönbe.
Vagy mehet majd máshová, lehet kevesebbért vagy kölcsönbe.
Kivéve, ha FIFA, UEFA másképpen nem dönt.
Ha tegyük fel mégis törlik Olmo regisztrációját, amellett, hogy hiányozni fog a keretből, a fiúknak lehet, hogy elvonja majd a figyelmét, főleg ha mindenhonnan ez fog folyni, mert a La Liga lassan csak nyomokban tartalmaz focit.
Ez az ügy is precedensértékű lehet, ami befolyásolhatja majd a következő Transzfereket.
A brazil liga "télen" 262 milliót költött játékosokra, ("nyáron" 168-at)a La Liga 26 milliót. (Tudom, máriusban indul a bajnokság és Déli félgömb. Itt a probléma Roque kapcsán, Braziliában február 28-ig tart a piac)
Az lehet a különbség, hogy máshol nincs ennyi bürokratukus követelmény.
Nem csodálkoznék rajta, ha több ilyen igazolás is előfordulna a jövőben, sok Dél Amerikai játékos tért vissza (Cavani, Suarez, Enner Valencia, Moura, Acuna, Montiel stb. a nagyobb nevek)az utóbbi időben, és Európai is, pl. Depay, Ander Herrera.
A Sevilla FFP helyzetén pl. A River "segített" Acuna és Montiel leigazolásával.
Az átigazolás tiltását még el is lehet fogadni, de azt, hogy megvolt a Sport szerint a megegyezés a kölcsönben és kötelező vásárlási opcióban, és ez sem lehetséges, az egy újabb érthetetlen dolog.
Szerk: amúgy összeköti az Olmo transzferrel, aki szintén nem mehetett volna kölcsönbe, mert ahhoz regisztrálni kellett volna, amit nem engedtek. Így fél évet kiül, vagy felbontja a szerződését.
A licensz törlésével sehol nem szerepelhetne, aminek annyi értelme van, mint az FFP-ben meghatározni mennyit költhet a Barca a focira valamint az összes szakágára együttesen.
- ocsike83
- Jugador d'estrella
Valahol olvastam korábban, hogy a kis csapatok nem lázadnak fel, sőt védik Tebast. Nekik ez így tökéletes. állítólag több pénzt kapnak most.
De egy Sevilla, aki sokszoros EL győztes, egy nagy múltú Valencia., stb....nekik ez tényleg jó? Hogy kb. még a magyar "MB1" is többet költ, mint ők? Nem hiszem....
De egy Sevilla, aki sokszoros EL győztes, egy nagy múltú Valencia., stb....nekik ez tényleg jó? Hogy kb. még a magyar "MB1" is többet költ, mint ők? Nem hiszem....
Més que un club 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Tehát valamilyen fórumon végül engedték regisztrálni.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.25. 11:41:11
Tudtommal a CSD döntése alapján lett ideiglenesen regisztrálva, és a fellebbezés mellett "civil" bíróságra is vitték az ügyet.
Ha később ezt kaszálják, akkor akár jogosulatlan pályáralépés is lehet, és pontlevonás pl.
Mindenki megint spekulál, a vége az lesz, hogy Roque távozik majd, Olmo regisztrációját helybenhagyják, stb.
De jó ebben az áldozatszerepben tetszelegni folyamatosan.
Szerencsére a fiúk a pályán nem ezzel foglalkoznak, az önsajnálat sose jó semmire, hanem teszik amit kell.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ocsike83
- Jugador d'estrella
Nyilván, ahogy többen írták nem vagyunk mi sem ártatlanok. De azért ez már kezd nagyon gáz és undorító lenni, amit művelnek.
Kell bevétel. OK. Eladjuk a VIP páholyt. Van pénz. Nekik nem jó, mert nem tisztázott a vevő.
Most tudunk játékost eladni. De az sem jó.
Kérdem én, hogyan vannak megírva ezek a szabálykönyvek? Te teljesítesz, majd jön egy újabb kiskapu, hogy az miért nem jó.
Kell bevétel. OK. Eladjuk a VIP páholyt. Van pénz. Nekik nem jó, mert nem tisztázott a vevő.
Most tudunk játékost eladni. De az sem jó.
Kérdem én, hogyan vannak megírva ezek a szabálykönyvek? Te teljesítesz, majd jön egy újabb kiskapu, hogy az miért nem jó.
Més que un club 

-
- Entrenador del Barça
Tudtommal a CSD döntése alapján lett ideiglenesen regisztrálva, és a fellebbezés mellett "civil" bíróságra is vitték az ügyet.csababarca írta: ↑2025.02.25. 11:04:30Úgy nem engedik, ahogy nem engedték Olmo regisztárcióját sem?
Mert akkor rendben leszünk.
Nem hiszem, hogy jó az a klubnak és a presztízsének, hogy fellebbviteli intézményekhez kell fordulnia minden kérdéses esetben.
Olmo esetben sem vagyunk túlságosan rendben, ha törlik a regisztrációját (április 7 a döntés határideje), akkor nemcsak bajnokságban vagy a kupában, a BL-ben sem játszhat, mert nem lesz futball licensze.
Ha Raphinha megjegyezte, hogy nem tesz jót az Olmo eset a Barca hírnevének a lehetséges átigazolások kapcsán, ugyanez elmondható az egész La Ligára.
Ahogy Barcaman írta, sem játszani, (sem kölcsönbe)sem végleg nem tud távozni a La Ligába érkező játékos, ami valószínűleg szembe megy minden jogszabállyal.
A hírek szerint ezt vizsgálja a CSD Olmo kapcsán.
Igaz Olmo ha akarná, felbonthatná a szerződését, amire nem látok szerencsére sok esélyt.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Úgy nem engedik, ahogy nem engedték Olmo regisztárcióját sem?FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.25. 07:03:14
Roque távozását nem engedik, topicjában linkeltem, a 25 millióba MD szerint beleférne Inigo és Yamal.
Mert akkor rendben leszünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Gondolom ez nem egy újkeletű szabály, de ennek megint mi értelme van? Leigazolhatsz egy játékost, ha nem vagy az FFP-ben, akkor nem regisztrálhatod, de el se adhatod. Ördögi kör.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.25. 09:33:21Nem a vezetőséget védve, reálisan nézve a kiskapuk keresése az ostoba, életszerűtlen szabályok miatt vannak.
Most a Sport szerint az UEFA, FIFA pároshoz fordul a klub Roque átigazolása kapcsán.
Megértem, hogy az a szabály, hogy regisztrálni kellene, és úgy kölcsön/eladni, de hol van még ilyen?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Entrenador del Barça
Nem a vezetőséget védve, reálisan nézve a kiskapuk keresése az ostoba, életszerűtlen szabályok miatt vannak.vg99 írta: ↑2025.02.25. 08:44:34Biztos mi (Laporta) sem vagyunk szentek, és vannak stiklik,
de azért, hogy ott szivat minket a liga, ahol tud, az is biztos,
lásd Olmo, 1/1 visszatérés (soha semmi plusz pénz nem elég), most Roque.
Nem jó ez az óriási belharc a bírókkal, szövetséggel, a spanyol focinak sem.
Most a Sport szerint az UEFA, FIFA pároshoz fordul a klub Roque átigazolása kapcsán.
Megértem, hogy az a szabály, hogy regisztrálni kellene, és úgy kölcsön/eladni, de hol van még ilyen?
Nekünk nagyon kellene az az összeg, most a szerződésekhez, nyáron az igazolásokhoz.
Jelenleg ez Yamal, Inigo szerződése, nyáron, ha szabadul fel bér, vagy nő a bérsapka, akkor
Nico 13,5
Todibo 8
Unai 4,5
+Roque 25?
51 millió, úgy, hogy nem távozna senki a kezdőből. Ebből (+ kis apró) már kijönne 1 (vagy 2-3 rotációs játékos) minőségi játékos, oda, ahová Flick igényt tart.
Emellett:
Lengletért 5 milliót ajánlott az Atletico, de 10-et vár a Barca (Sport)
Csak távozzon, a 12 milliós bérébe belefér valaki.
Van 50%-os részesedés
Marmol 12
Trincao 27
Mingueza 20
(TM)
Árán, akik a teljeseítményük alapján keresettek a piacon a hírek szerint. Fele pénzért visszavásárolhatóak is lehetnek.
Emellett a német sajtó biztosra veszi Tah érkezését, aki Garcia vagy Christensen helyére érkezne. Ott is jöhetne egy kevés pénz az eladásból.
Biztos mi (Laporta) sem vagyunk szentek, és vannak stiklik,
-
- Entrenador del Barça
Lewy témában, inkább itt.
Gondolom mindenki örülne egy jobb csatárnak(Ferrantól is). De valószínűleg jövőre is itt lesz a szerződése alapján.
Én nem bánom, mert legalább lesz csatárunk.
Jelenlegi állás szerint
Inigo nem hosszabbíthat, mert az 1 éves opciója új szerződésnek számítana.
Yamal szerződésének regisztrációja nem férne bele, így nyáron ingyen távozik, ha nem szabadul fel az új bére az FFP-ben, jelenleg 1/1, nyáron lehet 1/4, ha nem fogadják el a VIP eladásokat utólag (Tebas kifogásolta a vevő hitelességét).
Roque távozását nem engedik, topicjában linkeltem, a 25 millióba MD szerint beleférne Inigo és Yamal.
Valószínűleg még mindig az első a hosszabbítások, és utána lehet szó egy ingyenes Tah féle transzferről, vagy vásárlásról egyéb csapatrészbe.
Gondolom mindenki örülne egy jobb csatárnak(Ferrantól is). De valószínűleg jövőre is itt lesz a szerződése alapján.
Én nem bánom, mert legalább lesz csatárunk.
Jelenlegi állás szerint
Inigo nem hosszabbíthat, mert az 1 éves opciója új szerződésnek számítana.
Yamal szerződésének regisztrációja nem férne bele, így nyáron ingyen távozik, ha nem szabadul fel az új bére az FFP-ben, jelenleg 1/1, nyáron lehet 1/4, ha nem fogadják el a VIP eladásokat utólag (Tebas kifogásolta a vevő hitelességét).
Valószínűleg még mindig az első a hosszabbítások, és utána lehet szó egy ingyenes Tah féle transzferről, vagy vásárlásról egyéb csapatrészbe.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Tiszta sor, Frimpong alighanem Cancelo felett lenne nálam is egy ideális esetben (bár nem sokkal, szerintem nagyon jó a portugál), viszont 28-ig van szerződése, komolyan zsebbe kéne nyúlni, és nem nagyon hiszem, hogy erre lesz lehetőségünk, ha meg mégis, száz százalék, hogy nem a szélsőbekk posztra áldoznánk, ennyi lyuk mellett, ahol a baloldal darabszámra megvan, a jobboldalra meg mindenképp csak csere kellene. De igen, ő is egy nagyon univerzális játékos, 3-4 posztos. Egy ilyen kéne, azért volt az evidens gondolat bennem Canelo.Troym írta: ↑2025.02.22. 13:16:28Nekem évek óta Frimpong tetszene, ő nem jobb és balhátvéd, viszont a jobb oldalon bárhol használható, így egy-egy meccsen lehetne Kounde / Yamalnak cseréje, váltótársa. Bhv akkor lenne reális, ha nem pár napja kapott volna szerződést GM, így gondolom Flick szemében indokolatlan.
Szerintem GM nem zárná ki, hogy Cancelo ott is játsszon, kis fizetésű játékos, nem reklamál, lehet vésztartalék. Ha meg nem elégedetlen a helyzettel, szerintem őt pár millióért lehetne értékesíteni is, főleg, hogy elkezdett megütni egy kb-majdnem elég csere szintet.
Én pénzt most legszívesebben egy jó korú, ügyes, gólérzékeny centerre áldoznék, mint mondjuk Osimhen. Talán ő lenne a fő jelöltem, nem lenne durva az ára, mert 26-ban lejár a szerződése, és nagyon jó. Szerintem előrébb lennénk vele Davidnél, pl. a levegőt is nagyon uralja, ami sok esetben hiánycikk lenne, a szememben ő igazi Barca-kezdő szint, David meg kicsit elmarad attól, még ha nem is sokkal. Ha nincs pénz, akkor persze ő is remek.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Nekem évek óta Frimpong tetszene, ő nem jobb és balhátvéd, viszont a jobb oldalon bárhol használható, így egy-egy meccsen lehetne Kounde / Yamalnak cseréje, váltótársa. Bhv akkor lenne reális, ha nem pár napja kapott volna szerződést GM, így gondolom Flick szemében indokolatlan.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Hozzátéve, hogy Koundé egyedül van (mögé amúgy senki épeszű ember nem igazolna kb ide, sosem fog padozni, csak ha késikTroym írta: ↑2025.02.22. 12:47:15Szerintem Tah, egy középcsatár és egy jhv várható, mert Kounde nagyon egyedül van, Fortban meg nem igazán bízik az edző. A középcsatár kérdéses, lehet megint valami mindenhova is jó szélső érkezik, de bízom abban, hogy 2025/26nak úgy futunk neki, hogy Lewy 45 perces játékos lesz maximum, annak ellenére, hogy az idei számai nagyon jók.

Nyilván jelen körülményeink között tartom ennyire jó ötletnek. Top játékosért nem nagyon tudunk versenyezni, csak ha nagyon ide akar jönni. És azért tavaly rotáció nélkül tolta vgig, utolsó hónapokban sérüléssel játszva, így követett el 2-3 hibát, de összességében szerintem Alves óta ő volt az első szélsőbekkünk, akire azt éreztük, hogy na, ez egy szélsőbekk, aki tényleg penge. És mindkét szélen felső polc.
Egy szélső viszont szerintem biztos jön amúgy, ha Fati valami csoda folytán nem építi fel magát addig, de még vele is kevesen lennénk, nemhogy nélküle. Egy olyan szélső kéne, aki ha minőségben nem is, stílusban Yamalt tudná pótolni, mert ilyenünk egyáltalán nincs, Egy csoda folytán felépített Fati is inkább kaput jól érző, mint bontásra alkalmas játékos. Nyilván Sané képességekben extra, és Flick alatt alighanem megint klasszis lehetne, ő egy evidens választás, de részemről lehetne nála egy polccal gyengébb is, de legyen 1v1 az erőssége.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Én veled értek egyet, arra eddig is, ezután is találtunk megoldást, amit az edző és sportigazgató a legfontosabb erősítéseknek gondolt.gránit írta: ↑2025.02.22. 01:01:15Röviden: nem volt prioritás. Hogy 55 milliós vételár és 9 millió eurónyi fizetés ne lett volna elég oda egy igazolásra, amit tavaly nyáron engedtek nekünk, azt kizártnak tartom. Mostanra pedig már egy rotáció is kialakult a poszton. De lehet, hogy igazatok lesz, és jön majd valami Thomas Partey vagy Kimmich. Szóban bárkivel fogadok abban, hogy nem, lehet kiállni.![]()
Deco:
"De az az igazság, hogy nekünk nem kell 4-5 játékost igazolnunk, mint a Man. City-nek, akik a következő években felfrissítik a keretüket. Mi már túl vagyunk ezen a szakaszon.”
Nyáron 2-3 játékos fog érkezni maximum, ebből láthatóan az egyik fő jelölt Tah.
VKP minek jönne? A poszton képes játszani: DJ, Eric, Casado, Bernal, Christensen. Még hány ember érkezzen oda? Nem mondom, hogy ideális a nevek listája, de ez 5! játékos. Először adjunk el, mielőtt megint oda érkezik valaki.
Szerintem Tah, egy középcsatár és egy jhv várható, mert Kounde nagyon egyedül van, Fortban meg nem igazán bízik az edző. A középcsatár kérdéses, lehet megint valami mindenhova is jó szélső érkezik, de bízom abban, hogy 2025/26nak úgy futunk neki, hogy Lewy 45 perces játékos lesz maximum, annak ellenére, hogy az idei számai nagyon jók.
Röviden: nem volt prioritás. Hogy 55 milliós vételár és 9 millió eurónyi fizetés ne lett volna elég oda egy igazolásra, amit tavaly nyáron engedtek nekünk, azt kizártnak tartom. Mostanra pedig már egy rotáció is kialakult a poszton. De lehet, hogy igazatok lesz, és jön majd valami Thomas Partey vagy Kimmich. Szóban bárkivel fogadok abban, hogy nem, lehet kiállni.