Szerintem nem igazoljuk le Haalandot.

Ha a Palmerias viszi 25-ért akkor azzal jó bizniszt kötünk, ráadásul a hírek szerint a 20% tulajdona a miénk marad.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.25. 14:32:00MD szerint a FIFA megadta az engedélyt Roque eladására.
UEFAlona![]()
Mellesleg ha jól tudom akkor a CVC aláírásával(és ezzel együtt a Szuperliga ellehetetlenítésével) csurrant-cseppent nekik is valamiféle bónusz pénz.
Nem lehet jogosulatlan szerepeltetés, mert a kormány szerve a CSD a La Liga és RFEF fölött áll.csababarca írta: ↑2025.02.25. 12:32:48Tehát valamilyen fórumon végül engedték regisztrálni.
Ha később ezt kaszálják, akkor akár jogosulatlan pályáralépés is lehet, és pontlevonás pl.
Mindenki megint spekulál, a vége az lesz, hogy Roque távozik majd, Olmo regisztrációját helybenhagyják, stb.
De jó ebben az áldozatszerepben tetszelegni folyamatosan.
Szerencsére a fiúk a pályán nem ezzel foglalkoznak, az önsajnálat sose jó semmire, hanem teszik amit kell.
Ez az ügy is precedensértékű lehet, ami befolyásolhatja majd a következő Transzfereket.
Tehát valamilyen fórumon végül engedték regisztrálni.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.25. 11:41:11
Tudtommal a CSD döntése alapján lett ideiglenesen regisztrálva, és a fellebbezés mellett "civil" bíróságra is vitték az ügyet.
Tudtommal a CSD döntése alapján lett ideiglenesen regisztrálva, és a fellebbezés mellett "civil" bíróságra is vitték az ügyet.csababarca írta: ↑2025.02.25. 11:04:30Úgy nem engedik, ahogy nem engedték Olmo regisztárcióját sem?
Mert akkor rendben leszünk.
Úgy nem engedik, ahogy nem engedték Olmo regisztárcióját sem?FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.25. 07:03:14
Roque távozását nem engedik, topicjában linkeltem, a 25 millióba MD szerint beleférne Inigo és Yamal.
Gondolom ez nem egy újkeletű szabály, de ennek megint mi értelme van? Leigazolhatsz egy játékost, ha nem vagy az FFP-ben, akkor nem regisztrálhatod, de el se adhatod. Ördögi kör.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.25. 09:33:21Nem a vezetőséget védve, reálisan nézve a kiskapuk keresése az ostoba, életszerűtlen szabályok miatt vannak.
Most a Sport szerint az UEFA, FIFA pároshoz fordul a klub Roque átigazolása kapcsán.
Megértem, hogy az a szabály, hogy regisztrálni kellene, és úgy kölcsön/eladni, de hol van még ilyen?
Nem a vezetőséget védve, reálisan nézve a kiskapuk keresése az ostoba, életszerűtlen szabályok miatt vannak.vg99 írta: ↑2025.02.25. 08:44:34Biztos mi (Laporta) sem vagyunk szentek, és vannak stiklik,
de azért, hogy ott szivat minket a liga, ahol tud, az is biztos,
lásd Olmo, 1/1 visszatérés (soha semmi plusz pénz nem elég), most Roque.
Nem jó ez az óriási belharc a bírókkal, szövetséggel, a spanyol focinak sem.
Tiszta sor, Frimpong alighanem Cancelo felett lenne nálam is egy ideális esetben (bár nem sokkal, szerintem nagyon jó a portugál), viszont 28-ig van szerződése, komolyan zsebbe kéne nyúlni, és nem nagyon hiszem, hogy erre lesz lehetőségünk, ha meg mégis, száz százalék, hogy nem a szélsőbekk posztra áldoznánk, ennyi lyuk mellett, ahol a baloldal darabszámra megvan, a jobboldalra meg mindenképp csak csere kellene. De igen, ő is egy nagyon univerzális játékos, 3-4 posztos. Egy ilyen kéne, azért volt az evidens gondolat bennem Canelo.Troym írta: ↑2025.02.22. 13:16:28Nekem évek óta Frimpong tetszene, ő nem jobb és balhátvéd, viszont a jobb oldalon bárhol használható, így egy-egy meccsen lehetne Kounde / Yamalnak cseréje, váltótársa. Bhv akkor lenne reális, ha nem pár napja kapott volna szerződést GM, így gondolom Flick szemében indokolatlan.
Nekem évek óta Frimpong tetszene, ő nem jobb és balhátvéd, viszont a jobb oldalon bárhol használható, így egy-egy meccsen lehetne Kounde / Yamalnak cseréje, váltótársa. Bhv akkor lenne reális, ha nem pár napja kapott volna szerződést GM, így gondolom Flick szemében indokolatlan.
Hozzátéve, hogy Koundé egyedül van (mögé amúgy senki épeszű ember nem igazolna kb ide, sosem fog padozni, csak ha késikTroym írta: ↑2025.02.22. 12:47:15Szerintem Tah, egy középcsatár és egy jhv várható, mert Kounde nagyon egyedül van, Fortban meg nem igazán bízik az edző. A középcsatár kérdéses, lehet megint valami mindenhova is jó szélső érkezik, de bízom abban, hogy 2025/26nak úgy futunk neki, hogy Lewy 45 perces játékos lesz maximum, annak ellenére, hogy az idei számai nagyon jók.
Én veled értek egyet, arra eddig is, ezután is találtunk megoldást, amit az edző és sportigazgató a legfontosabb erősítéseknek gondolt.gránit írta: ↑2025.02.22. 01:01:15Röviden: nem volt prioritás. Hogy 55 milliós vételár és 9 millió eurónyi fizetés ne lett volna elég oda egy igazolásra, amit tavaly nyáron engedtek nekünk, azt kizártnak tartom. Mostanra pedig már egy rotáció is kialakult a poszton. De lehet, hogy igazatok lesz, és jön majd valami Thomas Partey vagy Kimmich. Szóban bárkivel fogadok abban, hogy nem, lehet kiállni.![]()
Részemről van több elképzelés is.
Ha nem, akkor már csak az a kérdés, miért nem oda igazoltunk. Nekem van rá egy tippem, de nem ismétlem magam.
Ez mind rendben van, de Chris szempontjából halvány lila sejtelmünk sem lehet erről a végkimenetelről, hisz nem volt futballra alkalmas állapotban. Lehet, hogy csere lett volna mert Bernal-Casado úgy berobban (kétlem), meg lehet, hogy kirobbanthatatlan alapkezdő. Már nyilván ha játszhatott volna. Semmi nem derült ki ebből. Az kiderült, hogy Valle távozott, mert utólag nem volt itt, az is, hogy mondjuk Casado tetszett neki, mert maradt a szezonra, de Chris egyszerűen csak nem játszhatott. Már akkor sem nagyon, de akkor ugye augusztus második felében még jobban begyulladt neki, akkor már teljesen lehetetlenné vált.
Én a végkimenetel szempontjából írtam, amit. Voltak, akik meggyőzték az edzőt azokon a meccseken és azokban a hetekben, és voltak, akik nem, ez pedig mindig befolyásolja a nyári átigazolási szezon hajráját. A végkimenetelt ismerjük. De teljesen elfogadom azok véleményét, akik szerint fordulni fog a kocka, és idén nyáron jön Kimmich vagy egy másik lehetőség. Én személy szerint nem tartom valószínűnek, ez egy olyan poszt, amit még rotálunk is, nemhogy még bővítsük.