Nálunk az egyedi prioritások általában mindent felülírnak és más logika mentén kötünk szerződéseket 2030.-ig.
Korábban kellett volna felébredni, de szerintem nálunk - sajnos - szóba sem került
Nálunk az egyedi prioritások általában mindent felülírnak és más logika mentén kötünk szerződéseket 2030.-ig.
Korábban kellett volna felébredni, de szerintem nálunk - sajnos - szóba sem került
Dehogynem. Attól nem kell egy csere középhátvéd 9milliós fizetéssel, mert most rossz napja volt Cubarsinak, MIKÖZBEN csatárcserénk nincs (1 kezdő 9-es szintű Lewaval versengeni meg egy szélső minimum kell) és kényszer-jobbhátvéddel játszunk, kapuskérdés a levegőben van.
Tah mindenképp jó lenne. Viszont én tartok attól, hogy nagyobb jelentősége volt annak, amit a cseréinkkel kaptunk. Rapha-Ferrán lecserélésével megszűnt a presszing, ott már gond van akkor. Pedri lecserélésével megszűnt a kp-s védekezés, Gavival is visszaestünk, bár ott inkább csak Gavi csapnivaló formája volt a gond, amúgy ő erre jó lehetne egy átlag meccsen. Teljesen üresen mehettek a védelemre percekig konstansan, nem tudom, hogy egy Tah-Araujo mit kezdett volna ezzel. Cubarsi és Inigo is rengeteget mentettek. Csak nem bírták ezt folyamatosan csinálni, ami érthető.
Inkább áthozom ide.
Nyilván nem, de kit érdekelnek ők? A szurkolók többsége ugyanannak a néhány csapatnak drukkol. Amit mondani akartam, hogy ez a rendszer sem áll a kicsik érdekében, morzsákkal mégis ki lehet szúrni a szemüket, így komikus módon a nagyok lázadnak, pedig a kicsiknek sokkal több okuk lenne. De mégsem a kicsik lázadnak, hogy több esélyük legyen, nem ők lázadnak egyenlő feltételekért, hanem nagyon büszkék arra, hogy húsz évente játszanak egy szoros meccset a nagyokkal... A szuperliga ellen is felhozták azt, hogy valami lengyel csapat játszott egy szoros meccset a BL-ben... És nekik ez a nagy semmi így tényleg elég is, meg hogy szankciók nélkül szétrugdoshassák a focizni akaró csapatokat.
Tényleg el tudod hinni, hogy amikor a szuperligát tervetgették, akkor megkérdezték az Oviedot, Cataniat, Nürnberget, Boltont? Persze, hogy mind ellene van, ők kb a tv-ben nézhetnék. Ezzel szemben egy konferencia liga, el szereplés azért még összejöhet egyiknek, másiknak egy jobb év után.gránit írta: ↑2025.02.25. 14:13:39Amúgy az a vicces, hogy a kicsik tényleg elhiszik, hogy ez a jelenlegi rendszer az érdekükben áll. Amikor a szuperliga felmerült, akkor is azzal tiltakoztak, hogy ezentúl a foci már nem lenne mindenkié, és a kicsik esélytelenné válnának. Mert most ebben a rendszerben van esélyük? Nincs.
Ha a Palmerias viszi 25-ért akkor azzal jó bizniszt kötünk, ráadásul a hírek szerint a 20% tulajdona a miénk marad.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.25. 14:32:00MD szerint a FIFA megadta az engedélyt Roque eladására.
UEFAlona![]()
Mellesleg ha jól tudom akkor a CVC aláírásával(és ezzel együtt a Szuperliga ellehetetlenítésével) csurrant-cseppent nekik is valamiféle bónusz pénz.
Nem lehet jogosulatlan szerepeltetés, mert a kormány szerve a CSD a La Liga és RFEF fölött áll.csababarca írta: ↑2025.02.25. 12:32:48Tehát valamilyen fórumon végül engedték regisztrálni.
Ha később ezt kaszálják, akkor akár jogosulatlan pályáralépés is lehet, és pontlevonás pl.
Mindenki megint spekulál, a vége az lesz, hogy Roque távozik majd, Olmo regisztrációját helybenhagyják, stb.
De jó ebben az áldozatszerepben tetszelegni folyamatosan.
Szerencsére a fiúk a pályán nem ezzel foglalkoznak, az önsajnálat sose jó semmire, hanem teszik amit kell.
Ez az ügy is precedensértékű lehet, ami befolyásolhatja majd a következő Transzfereket.
Tehát valamilyen fórumon végül engedték regisztrálni.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.25. 11:41:11
Tudtommal a CSD döntése alapján lett ideiglenesen regisztrálva, és a fellebbezés mellett "civil" bíróságra is vitték az ügyet.
Tudtommal a CSD döntése alapján lett ideiglenesen regisztrálva, és a fellebbezés mellett "civil" bíróságra is vitték az ügyet.csababarca írta: ↑2025.02.25. 11:04:30Úgy nem engedik, ahogy nem engedték Olmo regisztárcióját sem?
Mert akkor rendben leszünk.
Úgy nem engedik, ahogy nem engedték Olmo regisztárcióját sem?FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.25. 07:03:14
Roque távozását nem engedik, topicjában linkeltem, a 25 millióba MD szerint beleférne Inigo és Yamal.
Gondolom ez nem egy újkeletű szabály, de ennek megint mi értelme van? Leigazolhatsz egy játékost, ha nem vagy az FFP-ben, akkor nem regisztrálhatod, de el se adhatod. Ördögi kör.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.25. 09:33:21Nem a vezetőséget védve, reálisan nézve a kiskapuk keresése az ostoba, életszerűtlen szabályok miatt vannak.
Most a Sport szerint az UEFA, FIFA pároshoz fordul a klub Roque átigazolása kapcsán.
Megértem, hogy az a szabály, hogy regisztrálni kellene, és úgy kölcsön/eladni, de hol van még ilyen?
Nem a vezetőséget védve, reálisan nézve a kiskapuk keresése az ostoba, életszerűtlen szabályok miatt vannak.vg99 írta: ↑2025.02.25. 08:44:34Biztos mi (Laporta) sem vagyunk szentek, és vannak stiklik,
de azért, hogy ott szivat minket a liga, ahol tud, az is biztos,
lásd Olmo, 1/1 visszatérés (soha semmi plusz pénz nem elég), most Roque.
Nem jó ez az óriási belharc a bírókkal, szövetséggel, a spanyol focinak sem.