Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A büntető kamu volt, de a 2. Leganes gólt simán elvehették volna, az meg kezezés volt. Két szokásos böszme hülyeség kiegyenlítette egymást, szóval szeritnem végeredményben igazságos volt a félidő. Sajna közben megvan az egyenlítés, innen már meglesz nekik. Mehetett a 4 perc, a kapusnak is volt 2-3 perces "sérülése"
Áthozom, talán ide illik.Alcantara írta: ↑2025.03.21. 06:55:28Én nem látom azt, hogy Cubarsi sérülésével a spanyol szövetség mérhetetlen károkat okozott volna.
Sajnos benne van ez a játékban, agyon vanak terhelve a labdarúgok minden tekintetben. Ebben nincs Barcelona vagy Real Madrid. Minden élcsapat érintett a sűrű és néha értelmetlen versenynaptár miatt. Ez inkább az UEFA és FIFA sara.
Ami viszonylagos jó hír, hogy Yamal, Pedri, De Jong is lecserélésre került időben, illetve Olmo is keveset játszott. Remélem a Raphinha és Araujo is hasonlóan kímélve lesznek.
Tippre engem az zavarna benne, hogy szünet lesz, teljesen mindegy, mikor játszanak, simán mehetett volna vasárnap a dolog.
A Bilbao ma délután negyed 5-től játszott.
Úgy tudom, ez nem szabály, hanem Fifa-javaslat. Szóval elvileg meg lehet "szegni", csak nem ajánlott.FCBsteve írta: ↑2025.03.16. 21:03:51Én 72 órát láttam nyilatkozni, amit úgy értelmezek, hogy egy esti meccs után 3. napra délután játszottak... Azaz, nem a napokat, hanem a konkrét órákat nézik - gondolom ez lehet a szabálykönyvben?!brazilfan írta: ↑2025.03.16. 20:46:47Ancelotti belengette, hogy legközelebb nem fognak játszani, ha a hétközi kupameccs és a hétvégi bajnoki között csak két pihenőnap telik el. Ebben most nem is az az érdekes, hogy igaza van-e vagy sem, és hogy tényleg megkockáztatnák-e a pontlevonást. Hanem az, hogy a Bilbao a csütörtöki kupaforduló után ma délután játszott bajnokit, akárhogy számolom, ez is csak két pihenőnap, de Valverdéről nem olvastam, hogy problémázott vagy fenyegetőzött volna. Számos csapat megy neki úgy a tavasznak, hogy tudatában van a feszített tempónak és a rövid pihenőknek, és elfogadja, hogy szoros a naptár. És szerintem egyikük kerete sem mélyebb a Realénál.
Bilbaonak este 21 órásak a meccsei, ami pont 72 óra
Én 72 órát láttam nyilatkozni, amit úgy értelmezek, hogy egy esti meccs után 3. napra délután játszottak... Azaz, nem a napokat, hanem a konkrét órákat nézik - gondolom ez lehet a szabálykönyvben?!brazilfan írta: ↑2025.03.16. 20:46:47Ancelotti belengette, hogy legközelebb nem fognak játszani, ha a hétközi kupameccs és a hétvégi bajnoki között csak két pihenőnap telik el. Ebben most nem is az az érdekes, hogy igaza van-e vagy sem, és hogy tényleg megkockáztatnák-e a pontlevonást. Hanem az, hogy a Bilbao a csütörtöki kupaforduló után ma délután játszott bajnokit, akárhogy számolom, ez is csak két pihenőnap, de Valverdéről nem olvastam, hogy problémázott vagy fenyegetőzött volna. Számos csapat megy neki úgy a tavasznak, hogy tudatában van a feszített tempónak és a rövid pihenőknek, és elfogadja, hogy szoros a naptár. És szerintem egyikük kerete sem mélyebb a Realénál.
Szerintem nincs esély, hogy Ancelotti maradjon, ami egy új korszakot eredményezne a La ligában. Zidane-Ancelotti-féle gyötrődő célfoci után, gondolom Xabi Alonso jön, akinek szerintem sokkal jobb elképzelései vannak a fociról.bence0330 írta: ↑2025.03.09. 20:47:28
Hú de örülnék neki. Ancelotti ocsmány focit tol, de nyerni azt pont tud. Lehet azzal vége szakadna a madridi sorozatnak is. Én nagyon szurkolok, hogy kitegyék, de kétlem. Kétévente nyer BL-t ha most nem jön össze, majd jövőre.
Én Barca-drukkerként inkább örülnék annak, ha szebb focival nem hoznák az eredményeket. Még nézni is élvezetesebb lenne minden szempontból.![]()
Hú de örülnék neki. Ancelotti ocsmány focit tol, de nyerni azt pont tud. Lehet azzal vége szakadna a madridi sorozatnak is. Én nagyon szurkolok, hogy kitegyék, de kétlem. Kétévente nyer BL-t ha most nem jön össze, majd jövőre.Chino írta: ↑2025.03.09. 20:41:17Nem láttam végig, addig is inkább fél szemmel néztem, de nem tudom mennyire lehetnek mostanában elégedettek a madridi szurkolók, főleg azzal ami a második félidőben volt. A Marca azt írja, hogy füttykoncert is volt a meccs után. Kíváncsi vagyok mi lett volna ha még ki is kapnak.
Sanszos, hogy nyáron megköszönik Ancelottinak a munkáját, ha csak BL-t nem nyer. Érzésre eléggé megfáradt már az a kapcsolat a csapat és az edző között.
Nem láttam végig, addig is inkább fél szemmel néztem, de nem tudom mennyire lehetnek mostanában elégedettek a madridi szurkolók, főleg azzal ami a második félidőben volt. A Marca azt írja, hogy füttykoncert is volt a meccs után. Kíváncsi vagyok mi lett volna ha még ki is kapnak.
Bármi történik a fordulót továbbra is az 1. helyen zárjuk. Kellett ez a pontvesztés a matracosoktól. Remélem megtartják jó szokásukat a jövő héten .
Nem emlékszem, ugyanarról beszélünk-e, lehet, hogy nem, mert nem rémlik, ki volt a résztvevő. Volt egy olyan jellegű eset, amit leírtál, de ott mindketten kb ugyanúgy fogták egymást, elsőre én is azt hittem, tizi, de aztán a lassításnál látszott, hogy nem az. De tényleg lehet, hogy ez nem ugyanaz az eset, de ha mégis, akkor szerintem az semmi szín alatt nem volt adható.
Volt egy szituáció, Rüdiger a nyakánál fogva lenyomta a Betis-játékost, a 16-os vonalánál vagy talán kicsivel előtte történt, de nem fújták le.
Milyen jó ilyet olvasni!