brazilfan írta: ↑2025.03.02. 13:39:08
torotam írta: ↑2025.03.02. 08:06:55
Ez a meccs simán lehetett volna 4-1 is, de Curtois megint védett egy elképesztőt meg a Betis egy komoly ziccert elpuskázott.
Amit láttam a meccsből ott a bíráskodás rendben volt
Volt egy szituáció, Rüdiger a nyakánál fogva lenyomta a Betis-játékost, a 16-os vonalánál vagy talán kicsivel előtte történt, de nem fújták le.
Nem emlékszem, ugyanarról beszélünk-e, lehet, hogy nem, mert nem rémlik, ki volt a résztvevő. Volt egy olyan jellegű eset, amit leírtál, de ott mindketten kb ugyanúgy fogták egymást, elsőre én is azt hittem, tizi, de aztán a lassításnál látszott, hogy nem az. De tényleg lehet, hogy ez nem ugyanaz az eset, de ha mégis, akkor szerintem az semmi szín alatt nem volt adható.
A műeséses sárga más kérdés, az mehetett volna, de azt vettem észre, hogy elég kevesen adnak emiatt lapot, szerintem van 1-2 spori, akinek az becsületbeli ügy, a többiek inkább nem. Tippre azért, mert pályán nem lehet látni, hogy volt-e valami kontakt, kibillent-e tényleg az egyensúlyából, akár belerúghat valaki a fűbe is, akármi, sok esetben vékony a határ a tényleges elvetődés, meg aközött, ami ugyan nem volt szabálytalan, de oka volt az esésnek. Részemről ez az irány nem rossz, inkább maradjon el egy sárga, mint adjanak valakinek jogtalanul, de persze ez csak az én elvrendszerem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy