2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
lol. hozzá se ért a labdához és a védőket se akadályozta. nice ragebait. azt is látta Alguacil mester ahogy Bellingham fejét letépte a kapusa és semmi nem lett belőle? meg azt is ilyen sasszemmel látta amikor a kispad előtt Vinit comb magasságban lekaszálta a játékosa és egy sima sárgát kapott? ja nagyon oda kell figyelni a [auto_cenzúra] bírókra. és nem nem a Sociedad góljait vonom kétségbe. egész meccsen hagyta a darálást. 23 faultra kaptak 4 lapot. mindent elnézett nekik.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.02. 10:22:24A Clasicon erre oda kell figyelni, tegnap a Real 3. (szöglet)gólja előtt egy 10 méteres Mbappe lest engedtek el.
https://www.sport.es/es/noticias/real-m ... -115949304
Alguacil is ezt emelte ki a nyilatkozatában.
Én is halkan megjegyeztem, de csak nagyon halkan, erősen vitatható, hogy zavarta-e a védőt a mozgásával és a helyezkedésével, szerintem ezt 10 bíróból mondjuk 2 úgy ítéli, hogy igen, maga az ítélet simán jó volt szerintem, én se fújtam volna le, de elkgondolkodtam volna rajta egy kicsit, mert a védő megállt miatta, kicsit útban volt talán neki. Ettől még idegesítő, hogy az az 1-2 a 10-ből nem volt pont a pályán hogy úgy fújjon.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.02. 10:22:24A Clasicon erre oda kell figyelni, tegnap a Real 3. (szöglet)gólja előtt egy 10 méteres Mbappe lest engedtek el.
https://www.sport.es/es/noticias/real-m ... -115949304
Alguacil is ezt emelte ki a nyilatkozatában.
A büntető kamu volt, de a 2. Leganes gólt simán elvehették volna, az meg kezezés volt. Két szokásos böszme hülyeség kiegyenlítette egymást, szóval szeritnem végeredményben igazságos volt a félidő. Sajna közben megvan az egyenlítés, innen már meglesz nekik. Mehetett a 4 perc, a kapusnak is volt 2-3 perces "sérülése"
Áthozom, talán ide illik.Alcantara írta: ↑2025.03.21. 06:55:28Én nem látom azt, hogy Cubarsi sérülésével a spanyol szövetség mérhetetlen károkat okozott volna.
Sajnos benne van ez a játékban, agyon vanak terhelve a labdarúgok minden tekintetben. Ebben nincs Barcelona vagy Real Madrid. Minden élcsapat érintett a sűrű és néha értelmetlen versenynaptár miatt. Ez inkább az UEFA és FIFA sara.
Ami viszonylagos jó hír, hogy Yamal, Pedri, De Jong is lecserélésre került időben, illetve Olmo is keveset játszott. Remélem a Raphinha és Araujo is hasonlóan kímélve lesznek.
Tippre engem az zavarna benne, hogy szünet lesz, teljesen mindegy, mikor játszanak, simán mehetett volna vasárnap a dolog.
A Bilbao ma délután negyed 5-től játszott.