menczel írta: ↑2025.03.26. 08:10:31
bence0330 írta: ↑2025.03.26. 01:13:21
Az Argentinoknak sokkal komolyabb a védelmük és a középpályájuk. Azon túl, hogy az egész csapat sokkal egységesebben össze van rakva már 2-3 éve. És már 2-0.
Ez nagyon komoly osztálykülönbség volt, nem is emlékszem ilyenre mióta Argetína a kedvencem ('98as vb). Öröm volt nézni ,már a 15. percben alléztunk.
Hasonlóan mint a mi esetünkben, egy jó edző alatt, meg jó személyiségekből, ha összeáll a csapategység, akkor az Egész sokkal több, mint a részek összessége.
Én is örömmel néztem volna, ha nem a mi játékosunk "focizik" a braziloknál (az argentinok közül meg sajna senki nem a mienk, Messi hiányában még a múltból sem), asszem a 60. perc körülig néztem a meccset, szerintem hozzá kábé kétszer ért el a labda, az se a támadóharmadban, annyira gyenge volt a brazil labdakihozatal-védelem-középpálya.
Abszolút ahogy írod, viszont itt most a részek összessége is szerintem sokkal jobb az argentinoknál, azon túl, csapatként kb biztosra merem kijelenteni, hogy a legjobban összerakott válogatott. A támadók kivételével teljesen ijesztő a brazil névsor, ha azt mondják nekem, hogy ez Paraguay vagy Costa Rica válogatottja, simán elhiszem a nyelven kívül. A támadók meg full mindegy, kicsodák, ha a laszti el sem jut hozzájuk.
Nem tudom, mi volt ez, azért vannak ennél erősebb játékosaik. Guimaraes klasszis, a keretben sincs, Paqueta sokkal jobb a pályán lévőknél, még ha nem is klasszis, keretben sincs, a noname arab ligában edződött kapus Ederson helyett is teljesen no comment. Nem tudom, mi volt ez, mintha valami kísérletezgetést láttunk volna tőlük, még szerencséjük, hogy a kolumbia meccset a két klasszisuk elől lerendezte, veszélyben lenne a kijutásuk, még most sem tuti, de azért már jó eséllyel meglesz.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy