Troym írta: ↑2025.05.01. 20:47:50
Az Inter azt csinálta, amit nekünk is kellett volna, felkészült a meccsre.
Túlbonyolítod vagy én gondolom olyan egyszerűen, mint a faék....
Olyan nincs, hogy egy BL elődöntőben ne kerüljön kisebb nagyobb lehetőségek elé egy csapat.
Az első inter gól szép egyéni megmuzdulás volt, de bravúrral nem lett volna kitolhatatlan.
Kedden nagyon komoly kitolást láttam egy hosszúba tartó labda esetében.
(sorry, az egy másik meccs volt)
A második inter gól bement, van ilyen,
A harmadiknak egyértelműen Tek ágyazott meg és szépen be is takarta nekik.
Kedden sehol nem láttam ilyesmi kifutási kísérletet, de talán blsz3-ban sem látnék bármikor.
Szokta a fórum harsogni, hogy lesajnált játékkal a Real mennyit köszönhet(ett) Courtois-nak avagy alkalomadtán Lunyinnak.....
Vajon mekkora örömtüzek égtek volna a fórumon a kárörömtől, ha Donnarumma nem hozza azt a néhányt bravúrt kedden?
Az Arsenal már fél lábbal a döntőben lehetne.....
Azért a BL elődöntőből való továbbjutáshoz általában nem szokott elegendő lenni a pályán lévő játékosoktól csak átlagos teljesítmény.
Bármelyik mezőnyjátékostól egy villanás azonos értékkel bír egy bravúros védéssel.
Villanásokat láttunk, de bravúros védést én csak Sommertől láttam.
vidra írta: ↑2025.05.01. 22:26:08
Pont ez a lényege a védekezésnek, hogy az egy rendszer, biztonsági elemekkel kiegészítve.
Vajon most fél Milánó azon lovagol, hogy Inzaghi képtelen volt megszervezni a védekezését annak a csapatnak, amelyik a főtáblás 8 forduló alatt 1 azaz egyetlen gólocskát kapott....?????
Az Inter atombiztos biztonsági elemei csődöt mondtak?
Jó reggelt és ébresztő BL elődöntő.....