Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha megszerzik otthon a vezetést főleg, ha nem is az elején, hanem a második félidőben tutira kiesünk. Csak akkor mehetünk tovább, ha az elején berámolunk nekik egyet és nekik ki kell jönni. Ha ez nem így lesz akkor ez egy olyan nyögvenyelős kínlódás lesz, hogy jajj.Barcaforever írta: ↑2025.05.04. 20:33:28
Én beraknám a kezdőbe Lewat, most all int kell tolni és nekünk kell megszerezni a vezetést, mert az olaszok ha találnak egyet akkor kb 50 perc nettó játékidő se lesz. Halálosan pontosnak kell lenni és belőni minden lehetőséget, most tényleg.
Kedden az idegek harca lesz, mint egy párbajtőr döntő az olimpián, akik jobban ott lesznek fejben (remélem mi) azok fognak bekerülni a döntőbe.

Én beraknám a kezdőbe Lewat, most all int kell tolni és nekünk kell megszerezni a vezetést, mert az olaszok ha találnak egyet akkor kb 50 perc nettó játékidő se lesz. Halálosan pontosnak kell lenni és belőni minden lehetőséget, most tényleg.

Szerintem mi is ugyanazt láttuk, mint a külföldi kommentátorok.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.05.04. 08:29:59Tek-nek borzasztó első meccse volt, bízzunk benne hogy a visszavágón magabiztosabb lesz, vele kapcsolatban a külföldi kommentátorok szerint főleg a szögleteknél kijövetellel voltak bajok és hogy nem volt túl magabiztos a saját 5-ösén belül ahol kötelező lenne egy kapusnak.
Illetve rajta jobban érzem azt mint Stegenen hogy egy benézett lepkézés után még meccsen belül képes felállni és utána hatalmasakat védeni.
Lejjebb írtam a Real tatyós Marciniakról.

Ha minden igaz Baldé teljesen hadrafogható lesz és kezdőként is pályára léphet a visszavágón, de gondolom azért nincsenek róla folyton infók mert mi is eljátszuk vele azt mint ők Thurammal aki az utolsó napig kérdéses és "valószínűleg lemarad" aztán véletlen pont a kezdőcsapatba kerül és végignyomja a meccsetbence0330 írta: ↑2025.05.04. 01:25:29Megmondom őszintén, fogalmam sincs, Flick mit fog csinálni hétközben:
1: a védővonalban. Fort bejelentkezett, Araujo megmutatta, hogy milyen jó, hogy képes sprintben visszaérni, Christensen is jól néz ki nagyon.
Vagy 4-5 különböző felállást el lehet jelen pillanatban képzelni. Én preferálnám azt, ahol gyakorlatilag 4 belső védő rendezi le a 4 posztot, a leglogikusabb két szélsőbekk Ara és Inigo lehetne, és szigorúan figyelni, hogy legalább az egyik oldal még annyira se menjen fel, mint Koundé szokott, hogy legyen meg a féloldalas 3 védős rendszer mindig.
Martint csak nem teszi be, Fortban nem tudom, mennyire bízik, szerintem elkezdett, de nem most fogja bedobni a mély vízbe, főleg, hogy Fortnak azért a támadójáték az erőssége, és a két szárnyvédője pokoli az Internek.
2: tízes poszton. Olmo meccsek óta gyenge, ami persze nem jelenti, hogy ne lehetne döntő faktor, de így, hogy Fermín még be is talált, és talán átszakad ez a gát is benne, én simán kezdetném, és Olmót még mindig rá lehet engedni a fáradtabb védőkre. De mindenképp nehéz döntés.
3: ez csak halványan, de kapusposzton, TS jól nézett ki, de vele sosem itt volt a gond, bajnoki szinten a világ talán legjobb kapusa volt a sérüléses éveit levéve ott a BM mészárszék után. Mindkettőben van kockázat.
Ez így konkrétan igaz, de különben meg pont az egyik szöglet tök felesleges volt, Inigo simán taccsra is kitehette volna, de visszafuzva előrefelé bikázott a labdába, nem oldalra.Chino írta: ↑2025.05.02. 13:32:52
És pontrúgásokat, amikből veszélyes beívelések lehetnek, minimálisat engedtünk az Internek. Összesen kétszer lőttek a sarokból, ami iszonyatosan kevés, még a kiscsapatok is rúgnak ennyi vagy több szögletet top szintűeknek.
Arra készülni, hogy majd Dumfries ollózik belőle egyet és 100%-osak lesznek lehetetlen. Max. arra lehet, hogy próbáljunk keveset engedni nekik, ami meg is volt.
Ez is egy lehetőség. Én erre a specifikus meccsre azért nem választanám feltétlen (amúgy tavaly top2 kedvencem volt Christensen DM poszton, és szerintem ő mentette meg a szezonunkat így), mert az Inter nem így szerezte a góljait. A középpályás szűrés több, mint rendben volt, igazából alig tudtak helyzetet kialakítani, nem tudtak elmenni kontrákkal, ami amúgy meglepett kicsit. A pontrúgás az más kicsit, nemigen ezen múlik, lehetetlen megoldani, hogy ne legyen néhány szöglete az ellennek.gránit írta: ↑2025.05.02. 14:49:47Ez is lehet megoldás. Én Christensent a védősor elé raknám be, Pedri mellé. Kevés labdaérintése lenne, ami elvesz a támadásokból, de én most mindenképpen arra törekednék, hogy ne kapjunk gólt.bence0330 írta: ↑2025.05.02. 13:08:08régen Christensen sokat játszott "szélen" (oké, háromvédős rendszerben, ez nem ugyanaz, de akkor is), lényegesen nagyobb a sebessége, mint Inigonak, és hasonlóan jó a labdával, plusz ha még nem 100%-ig megbízható rendszerszinten, akkor nem kell megbontani a megszokott belső védő párost sem. Ez is egy opció. Persze Martinez cserében bal lábas.
Ez is lehet megoldás. Én Christensent a védősor elé raknám be, Pedri mellé. Kevés labdaérintése lenne, ami elvesz a támadásokból, de én most mindenképpen arra törekednék, hogy ne kapjunk gólt. Ha döntetlen állásnál gólt kapunk, akkor nagyon nehéz lesz megmenteni a párharcot. A hangsúlyt én most arra helyezném, hogy ne kapjunk gólt. Lőni szinte biztos vagyok benne, hogy fogunk.bence0330 írta: ↑2025.05.02. 13:08:08régen Christensen sokat játszott "szélen" (oké, háromvédős rendszerben, ez nem ugyanaz, de akkor is), lényegesen nagyobb a sebessége, mint Inigonak, és hasonlóan jó a labdával, plusz ha még nem 100%-ig megbízható rendszerszinten, akkor nem kell megbontani a megszokott belső védő párost sem. Ez is egy opció. Persze Martinez cserében bal lábas.