Sonoma írta: ↑2025.08.07. 23:08:26
bence0330 írta: ↑2025.08.07. 21:59:30
Inigót meg rettenetesen sajnálom, Chris sorsa ezzel gondolom el is dőlt, ő marad. Inigo nem csak nagyon jó védő volt, hanem igazi vezér is, imádtam a mentalitását. Alapból a sebességével voltak gondok, Christensen jobb nála, ha egészséges, nem volt elméletileg a legjobb ide stílusilag, de mégis működött.
Én is nagyon sajnálom. Ter Stegen (meg a többi aki szintén innen akar nyugdíjba menni játékos) miatt be kellett áldozni. Ő volt a legkönnyebben mozdítható, aki be is vállalta, hogy elmegy.
Félek, ha Chris lesérül (márpedig kezdőként kizárt, hogy végig bírja a szezont) Garciaval és főleg Araujoval szenvedni fog a védelmünk. BL-t nyerni így megint esélytelen lesz a védelem miatt.
Simán lehet, hogy nem lesz igazam, de én Christensennel bizakodó vagyok. Alapvetően ő nem volt olyan sérülékeny, egy bizonyos dolgot kivéve, az Achillese krónikusan be volt gyulladva. Ezt a részét elvileg megoldották tavaly műtéttel. Abból ki kell lábalni még, de már pár hónapja edzésben van, ennyi idő alatt lehet, hogy fizikálisan felépítette magát, és már nincsenek ilyen közben keletkezett gyengepontjai, mint 1-2 sérülésnél szokás (terhelés megváltozása a sérülés, és az annak megszűnése után). Szerintem reális esély van rá, hogy végigtolja a szezont max 1-2 kisebb átlagos kieséssel, én nem érzek rá kisebb esélyt most, mint egy átlag játékosnál, aztán meglátjuk majd.
Ő meg baromi jó, és illik is a rendszerbe. Egészen elképedve néztem, ahogy 1 év után beállt szezon végén, úgy játszott, mintha egész életében itt lett volna, ebben a rendszerben.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy