Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.01.06. 10:05:35

baas11 írta:
2026.01.06. 00:36:18
Rdinho10 írta:
2026.01.05. 23:51:29
En annyira nem orulok…igy gondolom Kounde megy belso vedonek,jobbra pedig Cancelo.Erdemes megbontani a jobb oldalt?! :? Sztem Kounde mar teljesen atkonvertalodott jhnak.Cserenek viszont tokeletes Cancelo.
Szerintem Bence jol irta a Kounde szitut:

“ Koundé meg azért alakulóban van már 1-2 hete, és továbbra is tartom, hogy ő a gyakorlatban nem jobbhátvédet játszik, hanem egy szélre kihelyezett középhátvédet. A szerepköre a meccs 80%-ában közelebb áll egy háromvédős rendszer jobb oldali belső védőjéhez. Nem lenne neki akkora váltás beljebb lépnie. Kevesebb dologra is kéne figyelnie kicsit, lehet letisztultabb játékot mutatna max 1-2 fordulót követően.”

Egy Cancelo + Yamal jobb oldal sem hangzik rosszul persze foleg tamadasban…

A gond nem az h most Kounde egyel beljebb tud e menni hanem hogy tovabbra nincs jatekosunk aki bal oldali belso vedot tud jatszani :/
Ne adja isten vezere tud lenni a hatso sornak!

Kicsit olyan, elmesz rovidgatyat venni mert nincs , aztan lesz belole egy fazsa polo ! Hat na ..
Szerintem itt egy hatalmas érvet kihagynak a legtöbben. Folyamatosan Koundéra koncentráltok, mint új belső védő lehetőség, de ott van az Erc Garcia faktor is. Ahányszor Koundé nem állt rendelkezésre vagy rotálni kellett kizárólag ő volt az első számú helyettes. Canceloval ez alapvetően változna, stabilan játszhatna belső védőt és mindenhol olyan játékosok lennének, akiknek az az első számú pozíciója.
Amúgy meg télen kölcsönbe vagy minimális fizetésért olyan játékost kizártnak taretok igazolni, aki legalább egy Koundé szintet megüt. Ballábast pláne. Lehet itt Schlotterbeckről beszélni, de januárban ezt kb 70-80 millióból lehetett volna megoldani, ha egyáltalán a BVB rábólint. (ráadásul még alapból is áron fölött adnak el)
Nagyon jól szemlélteti a különbséget a téli és nyári árak között Guehi példája. Fél év múlva ingyen távozna, utoljára láthatna belőle pénzt a Palace, 35-40 alatt mégsem adják el.
De még Araujot sem kellene leírni. Képességeit tekintve top játékos, ha mentálisan kicsit helyre zökken, újra elit lehet.

Cancelo szerintem több mint jó megoldás, figyelembe véve Baldé helyzetét is. Nem igazán vasember ő se, de ha a sérülések el is kerülik ezt a szerda szombatot végigtolni, főleg BL kieséses szakaszban kizárólag vele öngyilkosság. Láttuk mi történik, ha Gerard Martinra bízzuk a balhátvéd posztot. Az egyetlen, amit nem szeretnék látni.
Veszteni valónk pláne nincs. Ha nem jön be, akkor kész megy vissza a szaúdiakhoz, ha erősítés pedig fillérekért megoldható a csere két szélső hátvéd poszt, ami (főleg Baldéé) már nyáron is kritikus lett volna. Ha valakivel, hát vele mélyül a keret.
Forca Barca!!!!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2026.01.06. 00:39:48

Hát, tavaly az Inter elleni kiesésnél volt egy-két gond, de az egyik legnagyobb, hogy mindkét szélsőbekk kidőlt, és egyiknek sem volt cseréje. Ha csak mindkét poszton csere lesz, már óriási lyukakat tömtünk be vele. Bár Koundénál szerintem lényegesen jobb szélsőbekk, a jelenleg Koundénál pláne, kivéve azt az évi pár meccset, ahogy tényleg valami extra támadó megtartása az elsődleges feladat, akkor én sem őt kezdetném ott, bár még ott se lehet tudni, hogy a hozzáadott értéke nem lesz-e esetleg több, mint a kicsit kevésbé stabil védekezése. Persze jelenleg Koundé sem olyan stabil ott. De javul, és szerintem tényleg jót tehet neki, ha visszanyúlhat az alapokhoz, és bemegy pár meccsen középre. Nekem egyre inkább az a teóriám róla, hogy túl sokat edzett, és túl sok izmot pakolt magára ezen a nyáron is, és ez már meglátszik az indulósebességén, fordulékonyságán, ami azért sosem volt egy szélsőbekké, de most aztán pláne nem.

Tavaly talán még nagyobb fogás lett volna Cancelo, amikor még támadót is játszhatott volna, és tényleg négyposztos lett volna, ott most megvagyunk, sőt, inkább fordított gondok vannak, Roony féle tehetségek nem játszanak.

Vajon a szuperkupán már keretben lesz? Hónapok óta nincs ritmusban, csak a válogatottban focizott, lehet kell neki 1-2 hét Flick féle felzárkóztató edzés. Bár ha az edzéseken rendesen részt vehetett, akkor csak a meccsrutin hiányzik, mert azért Inzaghinál nem lazsálás megy. Meg persze a Flick-féle védelmi vonalat is át kell vennie.

A január azért sok okból kifolyólag lehet, hogy beilleszkedési időszak lesz neki. Akárhogy is, sok sikert, szurkoljunk, hogy Flick rendszerébe minél jobban illeszkedjen, és minél jobb formában futballozzon, a plafonja mindenképp magas, ha jól és jókor használjuk, nagyon sokat adhat, ezt Flick reméljük megoldja.

További kézzel fogható előnye egy Senesivel szemben, hogy a modiknak nem ad plusz munkát, van már topikja.

Szerk:

A spanyol lapok szerint Flick áldását adta a dologra, megértve, hogy egy igazi kezdő szintű ballábas középhátvédet gyakorlatilag lehetetlen lett volna leakasztani nekünk most télen, ez még egy nálunk sokkal jobb helyzetben lévő klubnak se lett volna egyszerű. Adalék, hogy ő nagyon szerette volna, hogy maradjon Cancelo, mikor megérkezett, csak akkor ffp okokból ez lehetetlen volt, és állítólag az öltözőben is hasonlóan vannak, és örülnek, mert erős karakter, és mindent megtesz a klubért. Hogy ebből mennyi igaz, és mennyi a spanyol lapok kitalációja, kérdés, de reálisan hangzik, szerintem kb Raphán, Gavin(ha még látjuk szegényt) és Fermínen kívül ő fogja a legjobban kitenni a szívét a pályára, mint ahogy tavalyelőtt is.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
baas11
Entrenador del Barça

2026.01.06. 00:36:18

Rdinho10 írta:
En annyira nem orulok…igy gondolom Kounde megy belso vedonek,jobbra pedig Cancelo.Erdemes megbontani a jobb oldalt?! :? Sztem Kounde mar teljesen atkonvertalodott jhnak.Cserenek viszont tokeletes Cancelo.
Szerintem Bence jol irta a Kounde szitut:

“ Koundé meg azért alakulóban van már 1-2 hete, és továbbra is tartom, hogy ő a gyakorlatban nem jobbhátvédet játszik, hanem egy szélre kihelyezett középhátvédet. A szerepköre a meccs 80%-ában közelebb áll egy háromvédős rendszer jobb oldali belső védőjéhez. Nem lenne neki akkora váltás beljebb lépnie. Kevesebb dologra is kéne figyelnie kicsit, lehet letisztultabb játékot mutatna max 1-2 fordulót követően.”

Egy Cancelo + Yamal jobb oldal sem hangzik rosszul persze foleg tamadasban…

A gond nem az h most Kounde egyel beljebb tud e menni hanem hogy tovabbra nincs jatekosunk aki bal oldali belso vedot tud jatszani :/
Ne adja isten vezere tud lenni a hatso sornak!

Kicsit olyan, elmesz rovidgatyat venni mert nincs , aztan lesz belole egy fazsa polo ! Hat na ..
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Rdinho10
Capitá del Barça

Troym
Llegenda del Barça

2026.01.05. 22:52:09

soadroli írta:
2026.01.05. 22:31:29
João Cancelo to Barcelona, here we go! Deal in place on loan until June.
Exclusive story confirmed as Barça will pay €4m as loan coverage to Al Hilal, as revealed today.
Despite Inter having deal in place with Al Hilal, João only wanted Barcelona.

Üdv újra itt 8)
Most mi a 4 millió? Annyi a féléves kölcsön, amit a szaudiak kapnak, vagy Cancelo fizetése?
baas11
Entrenador del Barça

2026.01.05. 22:48:41

Azt hittem hogy akkor jön Bastoni :-)

Nem konnyu szitu viszont annal akkutabb.

Egyreszt mivel nem lehet ket tini belso vedovel nekiugrani egy BL/ Laliga tavasznak, ebbol adodoan nem csak h egy bal labas ( vagy max jobb labas de kifejezetten bal oldalon tapasztalt ) de raadasul még vezer alkatu belso vedore lenne igazan szukseg !

Hat ez nyilvan januarban eselytelen !
( mindjuk ez a problema nem tegnap derult ki de mindegy )

Joa Cancelo:
Gondra semmilyen szinten nem megoldas de legelabb minosegi varicioa lehetoseget tud adni, kicsit elutni az élét ennek a hianyossagnak!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
soadroli
Llegenda del Barça

2026.01.05. 22:31:29

João Cancelo to Barcelona, here we go! Deal in place on loan until June.
Exclusive story confirmed as Barça will pay €4m as loan coverage to Al Hilal, as revealed today.
Despite Inter having deal in place with Al Hilal, João only wanted Barcelona.

Üdv újra itt 8)
Kép
bence0330

2026.01.05. 21:17:03

Szerintem Flick is tudja, hogy hiába akar valamit, baromi jó lehetőség kell, amit meg tudunk ragadni, mint Aubánál. Ez most olyan lenne. Minimális-elfogadható anyagi teher mellett két hiányposztra jön egy játékos.

Még Aké meg Schlotterbeck, vagy akár Senesi is 15-20 millióba kerülne. Alighanem a fizu is magasabb lenne fél évre, mint amibe Cancelo belemenne. Ezt nehéz nekünk szerintem most meghúzni, főleg, hogy van köztük, aki nyáron ingyen érkezhetne.

Gondolom ha lenne egy hasonló lehetőség bal lábas középhátvédre, aki tényleg erősítés, arra mennénk rá, csak könnyen lehet, hogy ilyenhez a télen egyszerűen közünk sem lehet. Persze ez csak tipp. Szerintem ha megszerezzük Cancelót, akkor nyárra beígérnek neki oda egy komoly nevet, mint pl. Schlotterbeck, vagy Gvardiol, bár ő húzós lenne.

Koundé meg azért alakulóban van már 1-2 hete, és továbbra is tartom, hogy ő a gyakorlatban nem jobbhátvédet játszik, hanem egy szélre kihelyezett középhátvédet. A szerepköre a meccs 80%-ában közelebb áll egy háromvédős rendszer jobb oldali belső védőjéhez. Nem lenne neki akkora váltás beljebb lépnie. Kevesebb dologra is kéne figyelnie kicsit, lehet letisztultabb játékot mutatna max 1-2 fordulót követően.

Lehet nem lenne tökéletes a transzfer Flick számára, de kapna egy olyan játékost, aki befoltoz pár lyukat, igazi minőség, és ami nagyon fontos, meghal a mezért.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Llegenda del Barça

2026.01.05. 20:13:18

Szóval a középhátvéd erősítés, amit Flick kért télre egy olyan játékos, aki 4 éve nem játszott középhátvédet és a szezon nagy részében gödörben van? Szép kihívás...

Azt meg őszintén remélem, hogy nem az edző akarata ellenére hozzuk Cancelot, ilyesmi miatt lépett le Münchenből.
bence0330

2026.01.05. 20:10:15

Szerintem az a helyzet van, amit korábban írtam, és amit Aubánál is kihasználtunk. Összebalhéztak, a Hilal számára most az a választási lehetőség van, hogy lelátón ül gigapénzért, vagy elmegy valahová, és akkor gigapénz mínusz gigapénz x százalát kell csak fizetni, jövőre meg talán még kevesebbet, akár el is viszik. Nekik is érdekük megszabadulni tőle.

Szerintem nagyon kéne, nagyon sok meccsen lenne döntő faktor, mint két éve is, Yamal meg kb szintet léphet (pedig most se gyenge :D ) egy igazi jobb bekkel, egyre inkább inverted jobbszélső lehet, a francia mellett nagyon sokszor kell tartania a szélességet. Koundé meg felesben lehet jobb bekk néha, ha Cancelo sérült/Baldét helyettesíti épp, és középhátvéd. Sok gondunk megoldódna, a CB poszt is, ha nem is tökéletesen.

A balhé fő okát nem ismerem, de az biztos, hogy Cancelo nem akart ott lenni, végig ide vágyott, és így alighanem nehéz együtt dolgozni egy játékossal.

A szaúdi túra most kb tökéletes ütemben jött, akár haza is jöhet velünk, ha úgy alakul. :D
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2026.01.05. 19:40:01

soadroli írta:
2026.01.05. 18:44:58
Barcelona sent their first 𝐨𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐛𝐢𝐝 to Al Hilal for João Cancelo on loan.
Initial loan proposal with small part of salary covered, negotiations ongoing to try reach formal agreement.
Inter have verbally agreed deal with Al Hilal for Cancelo since last week with De Vrij or Acerbi set for inclusion… but João has been waiting for Barça. (Fabrizio Romano)
Exclusive story confirmed: Barça are on the verge of signing João Cancelo!

Official proposal received by Al Hilal and João’s camp expect it to be accepted also with formal steps very soon.

Cancelo made it clear since the beginning: Barça, absolute priority.
-Romano
https://barcauniversal.com/barcelona-se ... nt-romano/
Andris
Adminisztrátor

2026.01.05. 19:31:29

Szóval a fizetés KIS része, és csak kölcsönbe, és csak fél évre. :roll:
Vajon miről nem tudunk, minden letaposott fűszál után bónuszt kell majd fizetni, vagy elpuhult az araboknál, és valószínűleg csak portásnak jön?

Nekem legalábbis most túl szépen hangzik ahhoz, hogy igaz legyen.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
soadroli
Llegenda del Barça

2026.01.05. 18:44:58

Barcelona sent their first 𝐨𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐛𝐢𝐝 to Al Hilal for João Cancelo on loan.
Initial loan proposal with small part of salary covered, negotiations ongoing to try reach formal agreement.
Inter have verbally agreed deal with Al Hilal for Cancelo since last week with De Vrij or Acerbi set for inclusion… but João has been waiting for Barça. (Fabrizio Romano)
Kép
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2026.01.05. 17:58:49

Chino írta:
2026.01.05. 15:57:41
Egyetértek, ehhez hozzátenném, az MD szerint a Citynek 2 egészséges kh-je van Akeval egyetemben, mégis el akarják adni, mert Guardiola szerint sok problémája volt. Gondolom télen igazolni akarnak, így Aket el akarják adni, Sport 15-20 millióról írt.

https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... uropa.html
bence0330

2026.01.05. 16:13:01

ocsike83 írta:
2026.01.05. 15:25:01
bence0330 írta:
2026.01.05. 15:08:12

Szerintem bárki elfogadná ezt a védő duót (Vlahovic télen kicsit felesleges lenne), kár hogy gyakorlatilag lehetetlen télen, gondolom mindenképp csak egy játékost tudunk beilleszteni. Flicknek meg egyre inkább úgy tűnik, hogy belső védő kell. Persze azt Cancelo igazolásával is szerzünk - Koundét.
Szerintem csatár sürgősen kellene, mert Lewa és Ferran együtt nem érnek egy felet. Aranyosak, kedvesek, jók a gólmutatóik, de a fontos meccseken egyiket sem lehet használni.

Lewa-t és TS-t is el kellene engedni télen, akár ingyen. Ezzel jelentős bérkeret szabadulna fel.
Szerintem elég jók fontos meccseken is. Kivétel persze van, Haaland és Kane sem lő minden nagy meccsen gólt. Alig van 1-2 nagy, amin valamelyik ne játszana nagyot/találna be. Viszont akárhogy is, szerintem Lewy távozása teljesen esélytelen télen, ő se nagyon lenne rá hajlandó, eleve maradna szívesen jövőre is, nekem van egy kósza érzésem, hogy kb fél fizuért ő lesz jövőre a csere. TS kölcsönére még lehet esély, de ott kevés szabadulna fel, családi okok miatt kb csak a Girona jönne szóba nála, ők meg 1-2 milliónál többet tuti nem vennének át fél évre. Ingyen nem tudom, elmenne-e, ha harmada bért kapna valahol.

Szóval reálisan Chris 80%-a és TS fizujának mondjuk 20-30%-a lehet esélyes, az meg egy játékosra elég talán, az meg akkor semmiképp sem a center most. TS-nél persze lehetne egyoldalúan szerződést bontani, de kétlem, hogy ilyet meglépnénk.

Amúgy centernek még extra keveset próbálta valamiért Rashfordot.
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.01.05. 15:57:41

bence0330 írta:
ocsike83 írta:
2026.01.05. 14:38:32
Problémáink jelentősen csökkennének.
Szerintem bárki elfogadná ezt a védő duót (Vlahovic télen kicsit felesleges lenne), kár hogy gyakorlatilag lehetetlen télen, gondolom mindenképp csak egy játékost tudunk beilleszteni. Flicknek meg egyre inkább úgy tűnik, hogy belső védő kell. Persze azt Cancelo igazolásával is szerzünk - Koundét.
Ha tudnánk is belső védőt hozni télen az vagy valami másod -harmadvonalas játékos lenne vagy iszonyatosan sok pénzbe kerülne (a fizetése szintén), arról nem is beszélve, hogy biztosan időbe telne míg beilleszkedik ebbe a rendszerbe, ha egyáltalán sikerül. Nem olyan lesz ez a tavasz, amikor próbálgatni lehet beépítgetni játékosokat, főleg belső védőt. Akkor már inkább tennék Araujora vagy Koundéra.

Az egyetlen esély, ha kerül a piacra olyan játékos, akivel nem számol a klubja ilyen-olyan okból és el lehet olcsón/kölcsönbe hozni (pl. anno Auba). Akárhogy is nézzük ez a lehetőség talán csak Cancelo vagy Aké. Azért az előbbi nem csak egy szamár, ha pusztán azt vesszük, hogy mindkét oldalon bevethető is hatalmas erősítés.
És Koundé csak az egyik lehetőség belső védőnek, EG is sokkal többet játszhatna középen, mert nem neki kellene helyettesítenie a franciát, akár rotációban akár sérülés esetén. Mert jelenleg azt a posztot is Eric Garcia látja el, a középpályán van 1 posztra még egy Frenkie-Casadó duó (Bernallal trió), így stabilan játszhatna belső védőként. Ráadásul egy Baldéval rámenni még a szezon felére nagyon necces. És neki aztán tényleg nincs cseréje. És az se elhanyagolható, hogy amilyen elkötelezett és amilyen a mentalitása az kb. csak a saját neveléseknél látni.

Egy Aké persze jobb fogás lenne, középen egy ballábas rutinos védő, aki balhátvédként is tapasztalt sok gondot megoldana (Frenkie is biztos sokat tudna segíteni a beilleszkedésbe). Egy kölcsön nagyon jó üzlet lenne, csak kérdés, hogy a fizetését hogyan tudnánk kigazdálkodni még akkor is ha Chris és Mats béréből is szabadulna fel hely. Ehhez a Citynek is bele kell mennie valamilyen részletbe.
Ha pedig beválik, nyáron olcsón meg lehet szerezni.

Ez a Vlahovic téma nekem komolyan sántít. Legalábbis remélem, hogy nem gondolják komolyan. Lewy távozásával végre levegőhöz jutnánk a bérkeretben, a szerb pedig nem hiszem, hogy eljönne 9-10 millióért. Jelenleg 22 millió fölött keres a Juvéban, ráadásul ingyen érkezőként mindig feljebb mennek a fizetések. Ha ebből le is ad, 16 millió alatt szerintem nem nagyon írna alá.
A teljesítményét tekintve sem túl jók a kilátások vele kapcsolatban. A Fiorentinában nagy király volt, brutális számokat hozott, még az első Juvés éve is rendben volt, de azóta elég lejtmenet a srác. Szerintrem még egy jelenlegi Lewy szintjét sem karcolja. Nyilván egy más közegben változhat, de szerintem az ő számait Ferran felgőzzel is hozná.
Ez már csak az én véleményem, de sokkal szívesebben látnék egy labdaügyesebb, mozgékonyabb csatárt, mint egy birkózóbajnokot. Lewy sem az előző halmazba tartozik, de ő azért egy klasszis, még 35+ évesen is az elitbe tartozott (tartozik) a posztján.
Ha nincs pénz egy stabil kezdőjátékosra a poszton, sokkal többre mehetnénk egy Etta Eyonggal. Nagyon komoly, amit nyújt, fillérekbe kerülne és annyiért is játszana. Ha nem váltja be a hozzá fűzött reményeket egy évig akkor is lesz egy 2. számú csatár Ferran mögött és utána lehet (valószínűleg) nagyobb szabadsággal, egy minőségi játékost hozni.
Forca Barca!!!!
ocsike83
Capitá del Barça

2026.01.05. 15:25:01

bence0330 írta:

Szerintem csatár sürgősen kellene, mert Lewa és Ferran együtt nem érnek egy felet. Aranyosak, kedvesek, jók a gólmutatóik, de a fontos meccseken egyiket sem lehet használni.

Lewa-t és TS-t is el kellene engedni télen, akár ingyen. Ezzel jelentős bérkeret szabadulna fel.
Més que un club :P
bence0330

ocsike83 írta:
soadroli írta:
2026.01.05. 11:46:12
João Cancelo, Dušan Vlahović and Nico Schlotterbeck all want to come to Barça. [Mundo Deportivo]
ocsike83
Capitá del Barça

soadroli írta:
João Cancelo, Dušan Vlahović and Nico Schlotterbeck all want to come to Barça. [Mundo Deportivo]
Més que un club :P
Troym
Llegenda del Barça

2026.01.05. 12:53:17

Robcsyy írta:
2026.01.04. 09:10:48
Ezt a twitter emberkét én nem ismerem, de a sport, mundo, Romano hírei alapján a történet összerakva, hogy a srác maga valószínű jönne (gondolom akár 10-20%al alacsonyabb fizetésért is), de sem nincs pénzünk leigazolni a szaudiaktól és nincs pénzünk a fizetésére sem, plusz az edzőnek sem kell, középhátvédet kér és nem Koundét középre, nekem úgy tűnik ezen okok összessége miatt nem lép a klub. (tévedés joga fenntartva)

Nekem olyan ha nincs ló, jó a szamár is esete, csak itt elég sokba kerül a megoldás.
Én inkább keresnék egy jó vkp-t és Eric menne vissza eredeti posztjára, azt még lehet Flick is elfogadná.
soadroli
Llegenda del Barça

Kép
Peter
Director del Fútbol

2026.01.04. 14:57:26

Kovbal88 írta:
2026.01.04. 08:48:36
Nyáron nagyon jó lenne úgy megerősíteni a csapatot, hogy valós esély legyen a BL-re. Csak ugye, látszik, hogy egyre több játékosra lenne szükség,
Nagyon látszik, hogy erősítésekért kiált a pálya, ugyanakkor ezért a valós esélyért jelenkeg a létszámmal szemben a fajsúly és a karakter előbbre való (lenne).
Nem hiszek abban, hogy a huszonnyolc poszton is számítani lehet rá karakterekkel célba érnénk. A túlélés fázisa Flick jelenlétével már kipipálva, most a csúcsra fókuszálnék célirányosan.
Minden sorba egy-egy Joan Garcia fajsúly és meg is érkezünk majd, ez "csak" három megfelelő választást kíván.... :D
Robcsyy
Entrenador del Barça

2026.01.04. 09:10:48

Troym írta:
2026.01.01. 22:52:34
As of now, Barcelona are NOT moving forward with João Cancelo. No progress at this stage.
FabrizioRomano

Szerintem látták a realitást és elengedték Decoék a témát.
Ezzel szemben Twitteren az pörög, hogy ígéretet kapott, azért nem irt alá.

🚨 João Cancelo has apparently told #Inter that Barcelona has promised to sign him, and that if this promise wasn’t made, he already would have agreed to join #Inter. 🤨

[@fcin1908it via @GuarroPas]
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2026.01.04. 08:48:36

Peter írta:
2026.01.03. 18:44:50
Volt idő, amikor azt gondoltam (reméltem :D ), hogy lesz a Flick csapatnak házon belülről saját Goretzka-ja, de tévedni emberi dolog.
Ezért én kifejezetten örülnék, ha esetleg idetévedne az eredeti Goretzka még annak ellenére is, hogy 31 éves és fénykorán is bizony túllendült már, léteznek nála jobbak is a posztján, de a jelenlegi középpályánkhoz ő így is csak hozzátenni tudna.
Már a ma esti kezdőben (is) örömmel látnám, a nyár még nagyon messze van.
Nyáron nagyon jó lenne úgy megerősíteni a csapatot, hogy valós esély legyen a BL-re. Csak ugye, látszik, hogy egyre több játékosra lenne szükség,
középpálya, pedig itt papíron megvagyunk
egy csatár kezdő szintű Levy helyett
legalább egy szélsőhátvéd
egy középső se ártana ebben a pillanatban.
Azt gondolom egy ilyen erősítéssel, azért már ott lehetnénk a legjobbak között, így is el lehet jutni, csak azért több szerencse kell hozzá.
Peter
Director del Fútbol

2026.01.03. 18:44:50

Volt idő, amikor azt gondoltam (reméltem :D ), hogy lesz a Flick csapatnak házon belülről saját Goretzka-ja, de tévedni emberi dolog.
Ezért én kifejezetten örülnék, ha esetleg idetévedne az eredeti Goretzka még annak ellenére is, hogy 31 éves és fénykorán is bizony túllendült már, léteznek nála jobbak is a posztján, de a jelenlegi középpályánkhoz ő így is csak hozzátenni tudna.
Már a ma esti kezdőben (is) örömmel látnám, a nyár még nagyon messze van.
Válasz küldése